Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@03:53:18 GMT

ترامپ: اف.بی.آی در کمپین انتخاباتی 2016 نفوذ کرده بود

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۱۸۵۳۵

ترامپ: اف.بی.آی در کمپین انتخاباتی 2016 نفوذ کرده بود

خبرگزاری رویترز نوشت: «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا گفت که پلیس فدرال این کشور (FBI) احتمالا خبرچینی را در کارزار انتخاباتیش اجیر گماشته است.

ایران آنلاین /خبرگزاری انگلیسی در گزارشی افزود: این ادعای ترامپ حملات به وزارت دادگستری را افزایش داد.

رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه (دیروز) در توییتی از متهم کردن مستقیم پلیس فدرال به جاسوسی از کارزار انتخاباتی خود خودداری کرد و در مقابل با استناد بر گزارش هایی بدون نام، اظهار داشت که دست کم یک نماینده FBI برای اهداف سیاسی در کارزار او «به کار گماشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
ترامپ ادامه داد: اگر این موضوع صحت داشته باشد، بزرگترین رسوایی سیاسی در تمام طول دوران است.
«رودی جولیانی» شهردار سابق نیویورک و از وکلای شخصی کنونی ترامپ بلافاصله گمانه زنی ترامپ درباره جاسوس FBI را رد کرد و گفت: نه من و نه رئیس جمهوری درباره وجود چنین گماشته ای مطمئن نیستیم.
جولیانی افزود: از مدتها قبل چیزهایی درباره نوعی از نفوذ به ما گفته شده است. رئیس جمهوری درمقطعی از زمان، فکر می کرد که شنود انجام شده است.
ترامپ و جولیانی، هیچ یک شاهدی را درباره نفوذ دولتی در کازار ریاست جمهوری ترامپ ارائه ندادند.
درحالی که «رابرت مولر» مسئول ویژه پرونده دخالت (احتمالی) روسیه در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا درباره تبانی بین کارزار انتخاباتی ترامپ و روسیه تحقیق می کند، رئیس جمهوری آمریکا و برخی از متحداش مدعیند که برخی از عوامل وزارت دادگستری به دنبال تضعیف دولت هستند.
ترامپ هر گونه تبانی را با روسیه رد کرده و بارها تحقیقات مولر را «جادوگر» خوانده است. مسکو هرگونه دخالت در انتخابات آمریکا را رد کرده است.
«گِلن سیمسون» رئیس شرکت مشاوره ای در واشنگتن که «کریستوفر استیل» جاسوس سابق انگلیسی را برای بررسی ارتباطات تیم ترامپ با روسیه قبل از کازار انتخاباتی استخدام کرده بود، اوت 2017 (مرداد 96) در کمیته قضایی سنا شهادت داد که برخی از مدارکی که جمع آوری کرده است با استفاده از اطلاعات منابع انسانی بوده است.
سیمسون به کمیته مذکور چیزی نگفت که نشان دهد که مقامات آمریکایی فردی که می تواند اطلاعات محرمانه را در اختیار پلیس قرار دهد، در تیم ترامپ مستقرکرده اند.
پلیس فدرال آمریکا روز جمعه از اظهار نظر درباره ادعای جدید ترامپ خودداری کرد.
شبکه خبری آمریکایی سی ان ان، نیز به نقل از مقام های آمریکایی گزارش داده که «منبع اطلاعاتی محرمانه» در داخل کارزار انتخاباتی ترامپ، برای ارائه اطلاعات به تیم تحقیقات گماشته نشده است.
روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز به نقل از افراد مطلع از این موضوع گزارش داد که پلیس فدرال آمریکا بعد از اطلاع از تماس های مشکوک «کارتر پیج» و «جرج پاپادوپولوس» (George Papadopoulos ) دو تن از مشاوران سابق ترامپ با روسیه در جریان کارزار انتخابات، یک مخبر را برای گفت وگوها با آنها اعزام کرده است.
این روزنامه افزود: فرد مذکور یک استاد آمریکایی است که در انگلیس تدریس می کند.
پاپادوپولوس پاییز گذشته اعتراف کرد که به عوامل FBI درباره تماس هایش با روسیه دروغ گفته است.
به نوشته رویترز، پلیس فدرال آمریکا از اظهار نظر فوری درباره گزارش روزنامه نیویورک تایمز خودداری کردو کارتر پیچ و پاپادوپولوس از پاسخگویی فوری خودداری کردند.
رویترز افزود: برخی از جمهوری خواهان خواستار اسناد محرمانه مربوط ماموران اعزام شده به کمپین ترامپ برای ارائه اطلاعات به پلیس شده اند. وزارت دادگستری آمریکا از ارائه چنین اطلاعاتی خودداری کرده است.
«مارک وارنر» عضو ارشد دمکرات کمیته اطلاعات سنای آمریکا به اعضای کنگره درباره افشای هویت منبع اطلاعاتی FBI به منظور تضعیف تحقیقات درباره دخالت مسکو در انتخابات آمریکا هشدار داده است.
یک مقام آگاه از روند تحقیقات دخالت احتمالی روسیه درانتخابات آمریکا، مولر با وجود تلاش ها برای تضعیف تحقیقات یا سلب توجهات به آن همچنان به کار خود ادامه می دهد.
به گزارش ایرنا، ترامپ بتازگی تحقیقات مولر را به تمسخر گرفت و به طعنه، یک ساله شدن آن را تبریک گفت.
وی در حساب توییتری خود نوشت: آمریکا تبریک. وارد دومین سال بزرگترین مچ گیری در تاریخ آمریکا شدیم و هنوز خبری از تبانی و خرابکاری نیست.
مولر تیمی متشکل از 17 وکیل را برای انجام تحقیقات در زمینه بررسی احتمال دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری 2016 تشکیل داده است.
تحقیقات مولر تاکنون به طرح اتهام یا اعلام جرم علیه چهار نفر از نزدیکان سابق از جمله مایکل فلین مشاور امنیت ملی سابق و پال مانافورت از مدیران ستاد انتخاباتی ترامپ منجر شده است.
کمیته مسئول تحقیقات روسیه همچنین اتهاماتی را علیه 13 نفر از اتباع روسیه به دلیل تلاش های احتمالیشان برای دخالت در انتخابات سال 2016 آمریکا مطرح کرده است.  / ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۱۸۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در واکنش دیگری به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین، مدعی شد بسیاری از معترضان برای اغتشاش و آشوبگری پول گرفته‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز مدعی شد بسیاری از معترضان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا برای ایجاد اغتشاش و آشوب پول گرفته‌اند و به آنچه که برای آن اعتراض می کنند، اعتقاد ندارند.

ترامپ در این مصاحبه افزود: من واقعا فکر می کنم ما آشوبگران مزدبگیر و حرفه‌ای زیادی در اینجا داریم و من همه آنها را می بینم. می دانید وقتی تابلوهایی را می بینید که همگی مانند هم هستند، این بدان معناست که آنها از یک منبع پول گرفته‌اند.

وی تصریح کرد می دانید اینها تابلوهای نقاشی شده با دست نیستند که در آن مردم چیزی را نقاشی کنند که واقعا به آن اعتقاد دارند. تمام اینها نقاشی هایی هستند که مانند هم هستند و توسط یک چاپگر چاپ شده است. می دانید، وقتی می فهمید که کسی یا گروهی در راس این پرداخت ها است، آنها صدمه و آسیب زیادی به جهان و همچنین به کشور ما وارد می کنند.

این در حالی است که هیچ مدارک و شواهدی وجود ندارد که نشان دهد معترضان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا و یا معترضان و حامیان فلسطینی در دانشگاه های دیگر آمریکا،  از سوی فرد یا نهاد خاصی برای اعتراض پول گرفته باشند.

در ساعات ابتدایی صبح امروز صدها نیروی پلیس با هدف سرکوب دانشجویان تحصن‌کننده در دانشگاه کلمبیا و پایان‌دادن به تحصن وارد محوطه دانشگاه شدند.

یورش افسران پلیس با درگیری و بازداشت تعدادی از دانشجویان در لحظات ابتدایی همراه شده است؛ پیش از این واقعه انجمن اساتید دانشگاه کلمبیا در بیانیه‌ای در خصوص تبعات دخالت نیروهای پلیس و برخورد با دانشجویان به مدیریت دانشگاه هشدار داده بود.

در این میان رئیس دانشگاه کلمبیا نیز از پلیس نیویورک خواسته است تا 17 ماه جاری میلادی در محوطه دانشگاه باقی بماند تا مانع نصب دوباره چادرها از سوی دانشجویان شود.

همچنین سه شنبه شب بیش از 100 معترض در دانشگاه کلمبیا و سیتی کالج نیویورک بازداشت شدند.

پلیس همه معترضانی را که یک ساختمان خوابگاه دانشجویی در دانشگاه کلمبیا را تصرف کرده بودند، از ساختمان بیرون آورد.

اما نماینده دانشجویان معترض گفت: با وجود ادامه حضور پلیس، اعتراضات در دانشگاه ادامه می یابد.

ای بی سی نیوز هم گزارش داده که پلیس بازداشت شدگان در دانشگاه کلمبیا را به دزدی درجه سوم متهم کرد.

پلیس ده‌ها نفر را در سیتی کالج نیویورک بازداشت کرد و در حال برچیدن چادرهای معترضان است.

دانشگاه کالیفرنیا نیز کمپ‌های معترضان را غیرقانونی خواند و خواستار برچیده شدن و تخلیه آنها شد.

اساتید دانشگاه کلمبیا در نیویورک نیز برای محافظت از دانشجویان معترض حامی ملت فلسطین در غزه زنجیره انسانی تشکیل دادند.

پلیس آمریکا برای خارج کردن دانشجویان معترض به جنگ غزه در دانشگاه تگزاس از محوطه دانشگاه به اسپری فلفل متوسل شد.

رسانه آمریکایی گزارش دادند که پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

ترامپ پیشتر نیز در نخستین واکنش خود به اعتراضات گسترده دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین مخالفت خود را با این اعتراضات اعلام و در پستی در شبکه اجتماعی خود به نام "Truth Social"، نوشت: «فعلاً اعتراضات را متوقف کنید! !!!»

وی همچنین در مطلبی دیگر از عملکرد جو بایدن در این مدت انتقاد کرد. وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی در هفت اکتبر سال گذشته میلادی نوشت: «اگر من رئیس‌جمهور بودم هفتم اکتبر هرگز اتفاق نمی‌افتاد، حتی یک فرصت کوچک.»

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

یورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیاواکنش کاخ سفید به تسخیر دانشگاه کلمبیا توسط دانشجویاندانشجویان معترض ساختمان دانشگاه کلمبیا را تسخیر کردندتعلیق دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا