Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشکده پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در بیانیه‌ای نکاتی را درباره پذیرش رشته‌های استخدامی سازمان حفاظت محیط زیست کشور مطرح کرد. ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۳ سیاسی دانشگاه نظرات

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، بسیج دانشجویی دانشکده پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در بیانیه‌ای نکاتی را درباره پذیرش رشته‌های استخدامی سازمان حفاظت محیط زیست کشور مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

سند ملی زیست فناوری در ستاد راهبری اجرای نقشه جامع تصویب شد

در بخشی از این نامه آمده است: اخیراً با شروع ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور شاهد ناعدالتی‌ها و اشتباهات محض متعدد در حوزه استخدام کارشناسان مورد نیاز سازمان حفاظت محیط زیست بوده‌ایم و آن عدم‌اجازه ثبت‌نام و پذیرش متخصصان رشته‌های اصلی محیط‌‌زیست همچون رشته‌های مهندسی منابع‌طیعی­- محیط زیست در گرایش‌های آلودگی، ارزیابی(آمایش سرزمین) و تنوع زیستی(حیات وحش) و یا حتی رشته‌های محیط زیست در گرایش‌های آموزش، مدیریت و یا برنامه‌ریزی بوده است.

این بیانیه می‌افزاید: به‌گونه‌ای که اجازه رجوع به اصلی‌ترین و تخصصی‌ترین محل، جهت اشتغال دانش‌آموختگان این رشته‌ها، یعنی سازمان حفاظت محیط زیست داده نشده است و به‌جای جذب رشته و گرایش‌های مرتبط با محیط زیست، متأسفانه درخواست رشته‌هایی از سوی این سازمان برای جذب کارشناسان مورد نیاز داده شده است که هیچ گونه ارتباطی با تخصص‌های مورد نیاز ندارند.

در بخش دیگری از این بیانیه تاکید شده است: این بی‌توجهی ناگوار و عدم تخصص‌گرایی در حالی رخ می‌دهد که از نظر آمارهای اعلام شده، این رشته با آمار بیکاری 49% از فارغ التحصیلان خود، رتبه اول رشته‌های بیکار دانشگاهی را به خود اختصاص داده است. این حرکت ناصواب و غیرکارشناسی برخی مسئولین، موجب ناامیدی شمار زیادی از جوانان متخصص و متعهد این مرز و بوم شده است و قطعاً گامی برای ناکارآمدتر کردن سازمانی که نیازمند روزافزون تخصص‌گرایی به دلیل وضعیت نابسامان محیط زیست کشور، در حوزه‌های مختلف همچون بحران‌هایی مانند ریزگردها، خشک شدن پهنه‌های آبی و تالاب‌های مهم، فرسایش خاک، نابودی هزاران هکتار از اراضی حاصل‌خیز کشور و بحران مدیریت آب و هزاران موضوع مهم ملی و بین المللی است. 

در بخش دیگری از این بیانیه تصریح شده است: ضمن احترام به تمامی رشته‌ها و تخصص‌ها، در کدامین کشور دنیا برای جذب کارشناس ارزیابی توان اکولوژیک به تخصص مهندسی مواد (متالورژی) رجوع شده است. مگر فارغ‌التحصیلان گرایش ارزیابی رشته محیط زیست که تخصصشان ارزیابی توان اکولوژیک است چه مشکلی دارند که تا این حد غیرتخصص‌گرایی روی داده است؟! مگر فارغ التحصیلان و متخصصین رشته آموزش و مدیریت محیط زیست در کشور وجود ندارند که برای جذب کارشناس آموزش محیط زیست، رشته‌هایی همچون جامعه‌شناسی درخواست داده شده است.!!! و اما جذب رشته‌های نامرتبط و یا در اولویت‌های چندم دیگر همچون مهندسی شیمی و عمران و انگل شناسی و... بماند.

در پایان این بیانیه تاکید شده است: بسیج دانشجویی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی هشدار می‌دهد که مسئولین ذیربط در صورت عدم تصحیح فرآیند جذب مذکور، باید در محضر الهی و اذهان ملت، پاسخگوی حرکت ناعادلانه خود باشند و قطعاً عواقب این گونه تصمیمات نادرست گریبان‌گیر مسئولان مربوطه خواهد شد. امید است که دولت به اصطلاح تدبیر و امید با اصلاح شرایط استخدامی، گامی محکم به سوی تخصص‌گرایی بردارد و شعار تخصص‌گرایی را در عمل پیاده نماید و پاسخگوی مطالبات به حق متخصصین و دانش آموختگان رشته‌های محیط زیست باشد. 

انتهای پیام/                                                                            

R1011173/P1360/S1,14/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۲۰۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امیر سلطانی‌محمدی اظهار کرد: با توجه به پتانسیل خوب اعضای هیات علمی و دانشجویان در دانشکده مهندسی آب دانشگاه شهید چمران اهواز، تفاهم‌نامه‌ای با اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با هدف حل چالش‌های بسیار محیط زیست منعقد شده است.

وی با بیان اینکه همکاری در این تفاهم‌نامه دوطرفه خواهد بود، ادامه داد: استفاده مطلوب از توانایی علمی دانشکده برای حل مشکلات و انجام تحقیقات کاربردی، ایجاد فرصت مطالعاتی برای اعضای هیات علمی، طراحی و برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی - پژوهشی، استفاده متقابل از بانک اطلاعاتی و کتابخانه‌ها، حمایت از پروژه‌های تحصیلات تکمیلی دانشجویان، استفاده از امکانات تحقیقاتی دانشگاه، ارائه خدمات مشاوره‌ای در موضوعات زیست محیطی و همکاری برای ارتقای سطح تحصیلی کارکنان محیط زیست از مفاد این تفاهم‌نامه است.

رئیس دانشکده مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: همکاری برای پیشبرد اهداف دو طرفه، چاپ مقالات و کتب علمی، پذیرش دانشجویان برای گذراندن دوره کارآموزی و کارورزی، همکاری در راه‌اندازی نشریات علمی و کمک برای ترجمه متون علمی، برگزاری نشست‌های سه‌جانبه میان صنایع، دانشگاه و محیط زیست برای شناسایی مشکلات، بررسی و ارائه راهکار از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه پیگیری می‌شود.

وی بیان کرد: دانشکده مهندسی آب دانشگاه شهید چمران اهواز، تنها دانشکده تخصصی آب کشور است. در این دانشکده چهار گروه تخصصی آبیاری و زهکشی، سازه‌های آبی، مهندسی محیط زیست و هیدرولوژی و منابع آب فعال هستند و در مقطع کارشناسی یک رشته، در مقطع ارشد ۱۰ رشته گرایش و در مقطع دکتری تخصصی نیز سه رشته گرایش تدریس می‌شوند. در این دانشکده، تمرکز روی گسترش دوره تحصیلات تکمیلی است.

دیگر خبرها

  • ۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش
  • توضیحات لطیفی درباره برنامه‌های استخدامی دولت در سال جاری
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت