Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@19:06:53 GMT

اراک|۲۶۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان مرکزی وجود دارد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۲۱۲۰۳

اراک|۲۶۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان مرکزی وجود دارد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان مرکزی گفت: ۱۳ هزار حلقه چاه‌های مجاز کشاورزی، آشامیدنی و صنعتی در استان مرکزی وجود دارد که ۷ هزار حلقه آنها چاه‌هایی هستند که در بخش کشاورزی پروانه‌ دارند. ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۹ استانها مرکزی نظرات

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، عزت‌الله آمره‌ای ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یک‌هزار و 600 حلقه چاه غیرمجاز استان مرکزی مربوط به قبل از سال 85 است و مابقی چاه‌ها از سال 85 به بعد ایجاد شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برداشت‌های بی‌رویه آب سبب افت سطح آب‌های زیرزمینی شده است، یک‌هزار حلقه چاه غیرمجاز در استان هم داریم که بعد از سال 85 حفر شده‌اند و باید مسدود و از چرخه مصرف خارج شوند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان مرکزی عنوان کرد: قانون‌گذار برای چاه‌های غیرمجاز قبل از سال 85، حقوقی درنظر گرفته است، افراد می‌توانند در صورت داشتن شرایط لازم از وزارت نیرو پروانه مصرف آب برای چاه خود در حد گلخانه دریافت کنند.

آمره‌ای ادامه داد: استان مرکزی دارای اقلیم خشک است، بنابراین مردم استان باید نسبت به صرفه‌جویی آب توجه ویژه داشته باشند.

وی بیان کرد: 13 هزار حلقه چاه‌های مجاز کشاورزی، آشامیدنی و صنعتی در استان مرکزی وجود دارد که 7 هزار حلقه آنها چاه‌هایی هستند که در بخش کشاورزی پروانه‌ دارند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان مرکزی اضافه کرد: تا قبل از بارندگی‌های اردیبهشت‌ماه، استان مرکزی در گروه پنج استان کم بارش کشور بود، با دریافت بارش 120 میلی‌متری یک‌ماه گذشته میانگین بارندگی استان به 220 میلی‌متر رسیده است.

آمره‌ای خاطرنشان کرد: حجم بارش در استان نسبت به بلندمدت با کاهش 35 درصدی مواجه است، رودخانه‌های استان مرکزی با بارندگی یک ماه گذشته جاری شدند اما هیچ کدام وضعیت سیلابی نداشته‌اند.

وی ادامه داد: تعطیلی چاه‌های کشاورزی در مدتی که مشخص شده بود، نقش مهمی در حفظ ذخیره سفره‌های آب زیرزمینی داشت.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان مرکزی بیان کرد: 56 میلیون متر‌مکعب آب در پشت سد ساوه ذخیره شده، ورودی این سد نیز سه و نیم متر‌مکعب در ثانیه است.

آمره‌ای با اشاره به سرریز سد کمال صالح در مدت مشابه در سال گذشته گفت: آب سد کمال صالح شازند هم به حدود 70 میلیون مترمکعب رسیده است و ورودی آب این سد درحال حاضر حدود 2 متر‌مکعب بر ثانیه است.

انتهای پیام/ ع

R41371/P1494/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۲۱۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی ابراهیم فرقانی اظهار کرد: با دستور دادستانی شهرستان تبریز در اجرای احکام موضوع تبصره ۲ ماده ۱۰ در اراضی کشاورزی سردرود و آرپادره‌سی شهرستان تبریز ۳۳ مورد تغییر کاربری اراضی تخریب، قلع وقمع و زمینها به وضع سابق برگشت.

وی با بیان اینکه به منظور حمایت از بخش کشاورزی و تولیدات داخلی، از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در شهرستان تبریز جلوگیری می‌شود تاکید کرد: اراضی کشاورزی به عنوان ثروت و امانت جامعه برای نسل‌های آتی است و کسانی که از این ثروت و هدیه الهی استفاده می‌کنند، همواره موظف‌ هستند از آن به طور صحیح بهره‌برداری و در حفظ و حراست از آن تلاش کنند.

فرقانی با اشاره به این که تجاوز به اراضی ملی و کشاورزی تجاوز به حقوق همه مردم به ویژه نسل آینده این کشور است خاطرنشان کرد: هرگونه تصرف و ساخت و ساز‌های غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی موجب اخلال در خودکفایی کشور در بخش کشاورزی و رواج بیکاری در جامعه خواهد شد.

وی با بیان اینکه اراضی کشاورزی بستر تولید غذای شهروندان است ادامه داد: برای حفظ اراضی کشاورزی و تامین امنیت غذایی مردم این روند در طول سال با جدیت ادامه دارد و گامی برای حفظ قدرت تولید و نیز مبارزه با سودجویان و زمین خواران است.

فرقانی اضافه کرد: صدور مجوز یا پروانه ساخت وساز در اراضی کشاورزی و نیز واگذاری خدمات زیربنایی توسط دیگر نهاد‌ها بدون استعلام و دریافت مجوز از جهادکشاورزی ممنوع است و افراد و دستگاه‌های متخلف طبق قانون به محاکم قضائی معرفی خواهند شد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان تبریز گفت: گشتهای مدیریت جهادکشاورزی شهرستان تبریز با بررسی مستمر و حضور فعال در عرصه‌های کشاورزی و نیز گزارش‌های دریافتی از سامانه ۱۳۱، مزارع و باغ‌ها را رصد می‌کنند و با هرگونه اقدام غیرمجاز برابر قانون برخورد خواهند کرد.

 

دیگر خبرها

  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • توقف تورهای غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • برخورد قاطع با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • توقف تور‌های غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • توقف‌ تورهای غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • تور‌های گردشگری غیرمجاز در انتظار برخورد قانونی
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور