Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@19:52:27 GMT

دزفول اعتبارات فرهنگی بیشتری را طلب می کند

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۲۲۱۱۳

دزفول اعتبارات فرهنگی بیشتری را طلب می کند

به گزارش ایرنا حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی روز شنبه در یکصدو یکمین نشست ماهانه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان با تاکید بر ضرورت بزرگداشت چهارم خرداد -روز مقاومت و پایداری - روز دزفول با رویکرد ملی افزود:مقاومت و ایستادگی مردم دزفول در هشت سال دفاع مقدس باید به درستی تبیین شود.
وی چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری - روز دزفول را فرصتی برای بازشناسی ظرفیت های این شهرستان در هشت سال دفاع مقدس دانست و بیان داشت: چهارم خرداد ، نمادی از مقاومت و ایستادگی ملت ایران در هشت جنگ تحمیلی است که باید به صورت شایسته در سطح ملی گرامی داشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر ستاد چهارم خرداد دزفول نیز با انتقاد از کمبود اعتبارات متناسب با ظرفیت های فرهنگی این شهرستان گفت: مسئولان استان خوزستان باید متناسب با ظرفیت های فرهنگی اعتبار ویژه به این شهرستان اختصاص دهند.
بهزاد جولایی همچنین با تشریح ویژه برنامه های ستاد چهارم خرداد پرداخت و بیان داشت: همایش بزرگداشت چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری صبح روز جمعه چهارم خرداد با حضور مقامات کشوری و استانی در حسینیه ثارالله دزفول برگزار می شود.
وی افزود: علاوه بر افتتاح چندین طرح عمرانی در بخش های مختلف در شهرستان دزفول ویژه برنامه های مختلفی به مناسبت چهارم خرداد - روز دزفول تدارک دیده شده است که از هفته جاری آغاز می شوند.
به پاس مقاومت و پایداری مردم دزفول در هشت سال دفاع مقدس چهارم خرداد به نام روز دزفول نامگذاری شده است.
**معماری شهری دزفول متناسب با سبک معماری منطقه نیست
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای فرهنگ عمومی دزفول نیز با اشاره به پیگیری مصوبات این کمیسیون تخصصی بیان داشت:طبق بررسی به عمل آمده سبک معماری شهری در دزفول از فرهنگ و معماری بومی و اسلامی منطقه فاصله گرفته است.
حجت الاسلام مرتضی بیگدلی همچنین با بیان اینکه برخی نمادهای نصب شده در سطح شهر دزفول چیدمان مناسبی ندارند خواستار بازنگری در چیدمان نمادهای فرهنگی در این شهر از سوی دستگاه های متولی شد.
وی به مشکلات سکونتگاه های غیر رسمی در این شهرستان نیز اشاره کرد و گفت: ساکنان این سکونتگاه ها از مشکلات بهداشتی ، مالی ، علمی و فرهنگی رنج می برند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی دزفول همچنین به ظرفیت بالای موسیقی سنتی منطقه نیز اشاره کرد و گفت: موسیقی بستر بسیار مناسبی برای تولید آثار فاخر و بیان مطالب حکیمانه دارد که باید با برنامه ریزی از این ظرفیت بهره گرفت.
رئیس شورای فرهنگ عمومی دزفول نیز بر ضرورت بازشناسی مقام های موسیقی ، دستگاه و سبک های موسیقی اصیل دزفولی تاکید کرد و گفت:اصالت موسیقی دزفول باید برای نسل کنونی به درستی مطرح و بازشناسی است.
6068
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 جنگ تحمیلی رئیس اداره تبلیغات اسلامی علمی و فرهنگی موسیقی سنتی هشت سال دفاع مقدس موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۲۲۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رستمی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان اظهار داشت: امور عشایری نمی‌تواند به تنهایی جواب گوی همه مشکلات جامعه امور عشایری در استان باشد.

مدیرکل عشایری استان بوشهر تصریح کرد: بر اساس مصوبه دولت همه دستگاه‌های اجرایی کشور موظف هستند که در طرح‌ها و برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بودجه‌های سنواتی خود با اختصاص اعتبارات مناسب با جمعیت عشایر وظایف خود را در قبال جامعه عشایری انجام دهند.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌هایی که دولت مردمی سیزدهم به عشایر توجه دارد بحث آئین ساماندهی است که موجب ۱۰ برابری افزایش اعتبارات عشایری شده است.

مدیرکل عشایری استان بوشهر یاد آور شد: در تنگستان در طی ۲ سال گذشته خدمات بسیار خوبی با اعتبارات بیش از سه میلیارد تومان به عشایر شهرستان ارائه شده است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم شعار سال مقام معظم رهبری در شهرستان در خصوص جهش تولید و مشارکت مردمی محقق شود منوط به همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی در کنار عشایر است.

رستمی بیان کرد: جمعیت عشایر تنگستان یک درصد جمعیت این شهرستان است که نیازاست در اعتبارات شهرستان معادل یک درصد جمعیت اعتبار برای امور عشایری شهرستان در نظر گرفته شود.

مدیرکل عشایری استان بوشهر خاطر نشان کرد: ۲.۵ درصد جمعیت استان بوشهر را عشایر تشکیل می‌دهند ولی اعتبارات که برای امور عشایری استان در نظر گرفته می‌شود زیر نیم درصد است.

وی ادامه داد: در تسهیلات تبصره ۱۸ مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان باز پرداخت هفت ساله برای اشتغال عشایر شهرستان مبلغ ۳ میلیارد تومان به ۲۵ نفر تسهیلات داده شد.

نصب پنل‌های خورشیدی

رستمی افزود: انتظار داریم در سال جاری با نصب پنل‌های خورشیدی اتفاقات خوبی در شهرستان ایجاد شود که دیگر شاهد چادر عشایر بدون برق نداشته باشیم و برای این منظور امور عشایری استان ۵۰ درصد اعتبارات این طرح از محل اعتبارات اداره کل و۵۰ درصد نیز از محل اعتبارات شهرستان اختصاص داده شود.

مدیرکل عشایری استان بوشهر خواستار برگزاری جلسات امور عشایری تنگستان به صورت مداوم و در هر فصل حضور عشایر برگزار شود.

وی اضافه کرد: در تنگستان ۱۶ آب گرم کن خورشیدی در اختیار عشایری قرار گرفته که نیاز است مشخص شود که به کدام یک از عشایر داده شده است.

کد خبر 6089328

دیگر خبرها

  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • سیل از ۴ طرف کاشان را محاصره کرد
  • اعزام زائران اصفهانی حج تمتع از سوم خرداد به سرزمین وحی
  • تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری
  • بازدید استاندار خوزستان از هلدینگ کشاورزی در دزفول
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • جذب ۳۲۷ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی و نفت در شهرستان کبودراهنگ
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس اواخر خرداد در اشنویه
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب