Web Analytics Made Easy - Statcounter



ما یک درخواست به شورای عالی امنیت ملی دادیم که بتوانیم با آقای کروبی و آقای موسوی ملاقات کنیم اما هنوز جوابی داده نشده است.

یک عضو فراکسیون امید مجلس از ارائه درخواست مجوز کمیته رفع حصر برای دیدار با کروبی، موسوی و زهرا رهنورد به شورای عالی امنیت ملی خبرداد.

عبدالرضا هاشم‌زایی نماینده تهران و عضو کمیته رفع حصر در گفت‌وگو با خبرنگار اعتمادآنلاین با تاکید بر اینکه حصر به ضرر منافع ملی است، گفت: در ابتدای مجلس به ما نصیحت داده می‌شد که شما موضوع رفع حصر را رسانه‌ای نکنید اما من این موضوع را قبول ندارم چون ما هیچ ابزاری به‌جز افکار عمومی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیل آن‌هم این است که ما حصر را به ضرر منافع ملی می‌دانیم و به همین دلیل جامعه و افکار عمومی باید مسئولین را تحت تأثیر قرار بدهد که تصمیم عاقلانه و درستی بگیرند.

این نماینده مجلس در خصوص برخی اظهارنظرها مبنی بر تأثیر نامه کروبی در به تأخیر افتادن رفع حصر، گفت: هیچ فضایی برای رفع حصر باز نشده بود که این نامه در این روند تأثیر داشته باشد. به دلیل صلاحدید شورای امنیت ملی می‌توان یک ماه یا حداکثر دو ماه حصر را اعمال کرد نه 8 سال. کسی که در زمان حصر رییس جمهور بوده؛ در حال حاضر آزادانه همه‌چیز را زیر سؤال می‌برد، تحصن می‌کند، اطلاعیه و سخنرانی می‌کند و آزاد است. اما دو نفر از مسئولین قبلی نظام که مورد اعتماد حضرت امام (ره) هم بودند در حصر هستند.

هاشم‌زایی معتقد است که با توجه به اوضاع جهانی و اوضاع منطقه و اتحادهایی که علیه ما در منطقه و دنیا با محوریت آمریکایی‌ها شکل‌گرفته؛ در داخل باید اختلاف‌سلیقه‌ها و اختلافاتمان را کم کنیم و اتحاد محکمی را به وجود بیاوریم که حافظ منافع ملی باشد. البته این موضوع ابزار می‌خواهد. یکی از ابزارهای ایجاد اتحاد، این است که در داخل فضا را امنیتی نکنیم هم برای دانشجویان و هم برای رسانه‌ها و حصر را هم برداریم.

وی ادامه داد: زمانی که جاسوسی برخی از افراد مطرح می‌شود وزارت اطلاعات که اداره تخصصی ضد جاسوسی دارد، اعلام می‌کند که این‌ها جاسوس نیستند و من اطلاعی ندارم. اما نهاد امنیتی دیگر می‌گوید این‌ها جاسوس هستند.

این عضو فراکسیون امید تاکید کرد: در صورتی اتحاد در جامعه ایجاد می‌شود که همه ما یک حرف بزنیم. تصمیم باید متمرکز باشد اما نظرسنجی، نظرخواهی و کارشناسی می‌تواند متعدد باشد و اگر مراکز تصمیم‌گیری متعدد باشد در هر زمینه‌ای به ضرر منافع ملی است.

هاشم زایی با اشاره به دیدارهای اخیر کمیته رفع حصر، گفت: معمولاً هرچند وقت یک‌بار با خانواده آقای کروبی دیدار می‌کنیم.

وی از ارائه درخواست مجوز برای دیدار با آقایان کروبی و موسوی و خانم زهرا رهنورد به شورای عالی امنیت ملی خبر داد و گفت: حداقل باید به افراد قدیمی که با محصورین کارکرده‌اند اجازه دیدار بدهند. من علاوه بر اینکه در مجلس دوم با آقای کروبی همکار بودم در زمان نخست‌وزیری آقای موسوی نیز استاندار ایشان بودم. حداقل توقع داشتیم که ما بتوانیم با محصورین ملاقات داشته باشیم چون ما امتحان خودمان را پس داده‌ایم و جزو نیروهای اول انقلاب هستیم و حداقل شکی به اینکه ما طرفدار نظام هستیم و نمی‌خواهیم نظام آسیب ببیند، نیست.

این عضو کمیته رفع حصر خاطرنشان کرد: ما یک درخواست به شورای عالی امنیت ملی دادیم که بتوانیم با آقای کروبی و آقای موسوی ملاقات کنیم اما هنوز جوابی داده نشده است.

هاشم زایی ادامه داد: چون حکم قضایی در خصوص حصر نداشتیم درخواستمان برای ملاقات با محصورین را تنها به شورای عالی امنیت ملی دادیم. اما اگر یک دادگاه عادلانه‌ای تشکیل می‌شد و حکم می‌داد؛ قوه قضاییه مسئول بود و با آنجا می‌توانستیم صحت کنیم. درهرصورت چون می‌گویند تصمیم حصر با شورای امنیت ملی بوده- البته ما اطلاع دقیقی نداریم- ازآنجا درخواست مجوز کردیم.

وی در خصوص زمان ارائه درخواست به شورای امنیت ملی، گفت: بیش از دو- سه ماه است که درخواست را به شورای عالی امنیت ملی داده‌ایم اما هنوز جوابی نداده‌اند.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۲۴۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رستمی برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری به نقل از مرکز خبر خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد 3، 11 و 21 نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد. در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکردهای داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی دادهها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

 محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقاء سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتواها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست رستمی برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • امضای دبیر شورای عالی امنیت ایران پای یک تفاهمنامه امنیتی با روسیه /دیدار احمدیان با مقامات چین و برزیل
  • امضای تفاهم نامه امنیتی میان ایران و روسیه
  • ایران و روسیه تفاهم‌نامه امنیتی امضا کردند
  • امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه
  • دیدار احمدیان با همتایان چینی و برزیلی خود در سن پترزبورگ
  • احمدیان و دبیر شورای امنیت روسیه دیدار کردند
  • مرور روند اجرای توافقنامه امنیتی ایران و عراق
  • دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی و همتای عراقی وی در سن‌پترزبورگ
  • سفر رئیس جمهور به پاکستان ثبات، امنیت و منافع متقابل را تقویت می‌کند