Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیسیونر انرژی اتحادیه اروپا گفت: اروپا به دنبال این است که تضمین‌های لازم را به ایران بدهد که سطح تجارت نفتی بدون تغییر حفظ شود و مردم ایران مطمئن شوند از مزایای یک توافق اصولی بین‌المللی بهره‌مند خواهند شد. ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۷ اقتصادی نفت و انرژی نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، میگل آریاس کانیته کمیسیونر انرژی اتحادیه اروپا پس از دیدار با وزیر نفت ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اتحادیه اروپا پیام ویژه خود را به ایران منتقل کرده که کاملا به اجرا شدن توافق برجام پایبند هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این موضوع نیازمند این است که توافقات اقتصادی این تفاهم مشترک به گونه‌ای باشد که جریان نفت و گاز ایران در سطحی باقی بماند که پیش از خروج ایالت متحده از این توافق بود.

کانیته با بیان اینکه "ما برای ماندن جریان نفت و گاز ایران در سطح قبلی تلاش می کنیم"، گفت: برای این منظور قصد داریم مذاکراتی با آمریکا در زمینه‌ی قائل شدن استثنائاتی درباره تحریم مخصوصا برای قراردادهایی که در زمانی امضاء شدند که آمریکا نیز بخشی از توافق برجام بود، داشته باشیم.

وی ادامه داد: اتحادیه اروپا به دنبال راه‌های قانونی است که از شرکت‌ها در برابر تحریم‌های آمریکا محافظت کند.

کمیسیونر انرژی اتحادیه اروپا تصریح کرد: ما به دنبال این هستیم که زیرساخت‌های مالی و تامین اعتبار لازم برای اجرایی شدن توافقات اخیر ایران و اروپا را فراهم کنیم، مخصوصا برای پروژه IRAN LNG که قرار بود توسط بانک سرمایه‌گذار اروپا تامین اعتبار شود، مایلیم هر چه سریعتر به راهکار موثری دست پیدا کنیم.

کانیته با بیان اینکه "قصد داریم در نشست های مشترک با ایران همه مشکلاتی که در حال حاضر تجارت عادی نفت را تحت تاثیر قرار می‌دهد بررسی کنیم"، گفت: وزیر نفت ایران با جزییات درباره همه مشکلاتی که باید به حل آن بپردازیم صحبت کرد که این تنها شامل مشکلات تامین اعتبار نمی‌شود، بلکه موانعی مانند بیمه، ذخیره‌سازی نفت و ... را نیز در بر می‌گیرد.

وی افزود: کارگروه مشترک ایران و اتحادیه اروپا برای حل مشکلات بازرگانی نفت تشکیل می شود که این کارگروه در راستای حل مشکلات مذکور تلاش می کند تا راهکارهایی بیابیم که ایران بتواند سطح تجارت جهانی نفت خود را بدون تغییر حفظ کند.

کانیته اذعان داشت: اولین جلسه این کارگروه امروز برگزار شد تا دستور کار، موضوعات و چارچوب زمانی حل مشکلات را تعیین کنیم.

کمیسیونر انرژی اتحادیه اروپا با بیان اینکه "به تعهدات و تلاش‌هایمان برای کمک به ایران برای حفظ سطح تجارت نفتی خود پایبندیم"، گفت: اروپا به دنبال این است که تضمین‌های لازم را به ایران بدهد که سطح تجارت نفتی بدون تغییر حفظ شود و مردم ایران مطمئن شوند از مزایای یک توافق اصولی بین‌المللی بهره‌مند خواهند شد.

وی ادامه داد: این توافق نه‌تنها برای حفظ صلح و امنیت منطقه اصولی است، بلکه برای اقتصاد ایران نیز ضروری است.

این مقام اروپایی در پاسخ به سوالی در خصوص ارائه تضامین مورد نیاز توتال برای باقی‌ماندن در قرارداد پارس جنوبی گفت: این شرایطی که گفتیم برای همه شرکت‌های اروپایی صدق می‌کند.

وی افزود: قرار است مجموعه‌ای از راهکارها را روی میز قرار دهیم که بتواند مشکلات متعدد شرکت‌های مختلف را برای ادامه حضور در ایران در بر گیرد که در این خصوص امروز مذاکرات آغاز شده و تیم های کارشناسی ایران و اتحادیه اروپا روی این مسائل کار و بررسی مشترکی انجام می دهند تا به نتیجه برسیم.

انتهای پیام/

R32317/P1012122/S7,80/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۲۵۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست سوئد برای تحریم جدید علیه انرژی روسیه

وزیر خارجه سوئد خواستار تحریم ناوگان نفتکش‌های سایه روسیه و ممنوعیت گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) این کشور به تلافی جنگ در اوکراین شد.

به گزارش ایسنا به نقل از اویل پرایس، توبیاس بیلستروم، وزیر خارجه سوئد، هنگام ورود به نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ گفت: تصویب بسته چهاردهم تحریم‌ها، یکی از مهم‌ترین موارد است. ما می‌خواهیم که این بسته، شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی و اقداماتی برای محدود کردن ناوگان نفتکش‌های سایه روسیه باشد.

اتحادیه اروپا به تازگی مذاکرات خود را در خصوص بسته چهاردهم تحریم‌ها آغاز کرده است و انتظار نمی‌رود به این زودی، این بسته را تصویب کند.

کشور‌های عضو اتحادیه اروپا در مورد ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه، اختلاف نظر دارند. سوئد و کشور‌های حوزه بالتیک برای اعمال این ممنوعیت فشار می‌آورند، اما سایر کشور‌های عضو و رگولاتور انرژی اتحادیه اروپا می‌گویند اروپا، وابستگی بیشتری به ال‌ان‌جی روسیه پیدا کرده و قادر به ممنوعیت فوری آن نیست.

آژانس همکاری رگولاتور‌های انرژی اتحادیه اروپا (ACER)، هفته گذشته در گزارشی اعلام کرد اتحادیه اروپا باید در تلاش‌های خود برای حذف ال‌ان‌جی روسیه مراقب باشد، زیرا باید از امنیت تامین گاز خود محافظت کند.

از آنجایی که اتحادیه اروپا قصد دارد تا سال ۲۰۲۷، به وابستگی خود به سوخت‌های فسیلی روسیه به طور کامل پایان دهد، کاهش واردات ال‌ان‌جی روسیه باید در گام‌های تدریجی صورت گرفته و با ممنوعیت واردات محموله‌های تک ال‌ان‌جی روسیه آغاز شود.

رگولاتور اتحادیه اروپا گفت: در حالی که چنین اقداماتی ممکن است کاهش وابستگی به گاز روسیه را هدف قرار دهد، مهم است که توجه داشته باشیم، حجم قابل توجهی گاز، تحت قرارداد‌های بلندمدت ال‌ان‌جی که قبل از حمله روسیه به اوکراین منعقد شده اند، خریداری شده است. بنابراین، کاهش واردات ال‌ان‌جی روسیه باید با احتیاط انجام شود، به خصوص با توجه به این که قرارداد ترانزیت گاز روسیه به اروپا از طریق خاک اوکراین، در پایان سال ۲۰۲۴ منقضی می‌شود.

دیگر خبرها

  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!
  • درخواست سوئد برای تحریم جدید علیه انرژی روسیه
  • توافق اتحادیه اروپا برای تشدید تحریم‌های ایران
  • توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم‌های بیشتر علیه ایران
  • توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم های بیشتر علیه ایران
  • بلژیک: اروپا در آستانه توافق بر سر دارایی های خارجی روسیه است