Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@20:28:23 GMT

سرپرست معاونت عمران وزارت کشورمنصوب شد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۲۵۶۶۸

سرپرست معاونت عمران وزارت کشورمنصوب شد

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - وزير کشور در حکمي، هوشنگ خندان دل را به سمت سرپرست معاونت عمران و توسعه امور شهري و روستايي وزارت کشور منصوب کرد.

به گزارش ايرنا از پايگاه اطلاع رساني وزارت کشور، در متن حکم «عبدالرضا رحماني فضلي» خطاب به «هوشنگ خندان دل» آمده است: با عنايت به مراتب تعهد، درايت و تجارب موثر و به موجب اين حکم جنابعالي را به سمت سرپرست معاونت عمران و توسعه امور شهري و روستايي وزارت کشور منصوب مي نمايم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خندان دل در دولت يازدهم نيز معاونت عمران و توسعه امور شهري و روستايي وزارت کشور را بر عهده داشت.
با آغاز کار دولت دوازدهم «سيدمحمدعلي افشاني» معاون عمران و توسعه امور شهري و روستائي وزير کشور شد؛ وي در جلسه روز يکشنبه (23 ارديبهشت) شوراي اسلامي شهر تهران به عنوان شهردار جديد پايتخت انتخاب شد.
خندان دل به عنوان مشاور وزير کشور در امور برنامه ريزي خدمت مي کرد و اکنون با دريافت اين حکم از وزير کشور سرپرستي معاونت عمران و توسعه امور شهري و روستايي وزارت کشور را بر عهده گرفته است.
در بخش ديگري از حکم وزير کشور خطاب به خندان دل تاکيد شده است: «توسعه و تقويت ناوگان حمل و نقل عمومي شهرها، ‌گسترش و بهبود فضاي سبز،‌ کاهش آلودگي هوا، تقويت مديريت شهري و ايجاد درآمدهاي پايدار براي شهرداري ها، ‌رسيدگي به امور شوراهاي اسلامي شهر و روستا، حمايت از نهاد دهياري و پيگيري کليه امور و مأموريت هاي در دست اقدام حوزه مذکور از جمله مواردي است که انتظار دارد در جهت نيل به آن تلاش و کوشش نماييد.
**انتصاب فرمانداران شوش و ارسنجان
«عبدالرضا رحماني فضلي» وزير کشور به همچنين در احکام جداگانه اي «عدنان غزي» را به سمت فرماندار شهرستان شوش و «محمدباقر کاظمي» را به سمت فرماندار شهرستان ارسنجان منصوب کرده است.
شهرستان شوش در استان خوزستان و شهرستان ارسنجان در استان فارس قرار دارد.
وزير کشور در احکام خود خطاب به فرمانداران جديد، ابراز اميدواري کرده است که با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب وظايف مصوب در راستاي تحقق اهداف و آرمان هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و سياست هاي دولت تدبير و اميد و پيروي از منويات رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت الله العظمي خامنه اي `مدظله العالي` موفق باشند.
سيام**3070**1449
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۲۵۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات

به گزارش پارس نیوز ، حمید جوانی در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه امروز شورای شهر تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک گفت: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیرچهار راه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع درحال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، ‌در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می شود.

شهردار منطقه ۳ تهران در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز  مطالعات نهایی نشده است. جلسه ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران را داشته است،  ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگتر است. کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می شود یا خیر؟ اظهار کرد: اگر امسال مطالعات و زیرساخت ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی عصر این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیر گذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات
  • تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد