Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@02:49:21 GMT

افسردگي خودبخود خوب نمي‌شود

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۳۴۶۸۱

افسردگي خودبخود خوب نمي‌شود

خبرگزاري آريا -

نبايد تصور کنيد که با گذشت زمان، نشانه‌هاي اختلالات رواني، به خودي خود برطرف مي‌شود
معاون دفتر سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد وزارت بهداشت با بيان اينکه مراجعه به پايگاه‌هاي سلامت و غربالگري، نقش زيادي در شناسايي زودهنگام اختلالات رواني دارد، گفت: مردم نبايد تصور کنند که با گذشت زمان، علائم و نشانه‌هاي اختلالات رواني، به خودي خود برطرف مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسدي با بيان اينکه خودمراقبتي در مقوله سلامت روان اولين راهکار پيشگيري از ابتلا به اختلالات روانپزشکي است، خاطرنشان کرد: مردم بايد سعي کنند تا با مراجعه به پايگاه‌هاي سلامت، پرونده الکترونيک سلامت تشکيل دهند؛ چراکه خدمات سلامت روان در آن مراکز داير است و چنانچه مردم براي دريافت خدمات سلامت روان مراجعه کنند، تحت غربالگري قرار گرفته و مشکلات احتمالي آنها شناسايي شده و مداخلات روانشناسي و درمان‌هاي پيشرفته‌تر سريعا آغاز مي‌شود.
معاون دفتر سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد وزارت بهداشت با اشاره به اينکه چنانچه افراد غربالگري شده توسط کارشناسان سلامت روان در پايگاه هاي سلامت، داراي مشکل يا اختلال روانپزشکي خاصي نباشند، آموزش‌هاي پيشگيرانه را دريافت مي‌کنند، افزود: مردم بايد سعي کنند به طرق مختلف و از مبادي و منابع معتبر مثلا بسته‌هاي سلامت روان و کتاب‌هاي معتبر نه صرفا کتاب‌هاي بازاري و تجاري، آموزش‌ها و اطلاعات سلامت روان را کسب کنند.
وي با بيان اينکه در بين اختلالات و بيماري‌هاي روانپزشکي، افسردگي بيشترين شيوع را دارد، گفت: چنانچه مردم علائم و نشانه‌هاي افسردگي را در خود مشاهده مي‌کنند، بايد به روانشناس مراجعه کنند.
اسدي ادامه داد: افسردگي علائم و نشانه‌هاي ساده‌اي دارد که اضطراب و تشويش، وسواس فکري و رفتاري مثل شسشت و شوي مداوم دست‌ها و وارسي کردن مکرر لوازم، طولاني شدن مدت زمان حمام و توالت، بيقراري، نداشتن حس شادي و لذت از زندگي، غمگين بودن، تغيير تدريجي رفتار فرد نسبت به ماه‌هاي قبل، نداشتن رضايت از زندگي، اختلال در خواب، گريه کردن بي‌دليل، بهانه‌گيري، ميل به تنهايي و فرار از جمع، فکر کردن به مرگ، کندي رفتار و واکنش به موضوعات مختلف و کاهش عملکرد روزانه مواردي از اين قبيل است.
معاون دفتر سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد وزارت بهداشت اظهارداشت: مردم نبايد تصور کنند که با گذشت زمان، اين علائم و نشانه‌ها، به خودي خود برطرف مي‌شوند، بلکه مداخله يک مشاور، روانشناس و روانپزشک در رفع سريع بيماري فرد کمک زيادي مي‌کند.
منبع: سلامت نيوز


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۳۴۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است

 زهره الهیان در حاشیه بازدید از نمایشگاه سلامت شهر که در بوستان لاله برپا شده است، با بیان اینکه پایتخت در هفته سلامت رنگ و بوی سلامتی به‌خود گرفته است اظهار داشت: اجرای بیش از ۱۶۰۰ برنامه سلامت محور در مناطق مختلف تهران و تسهیل در دسترسی مردم به خدمات سلامت محور از اقدامات ارزشمندی است که در این هفته انجام شده است و امیدواریم این روند بیش از گذشته ادامه پیدا کند. 

الهیان با یادآوری اینکه نیازمند ارتقای سلامت در همه ابعاد آن در جامعه هستیم، ادامه داد: نباید سلامت را محدود و منحصر به سلامت جسم دانست. متاسفانه وزارت بهداشت سلامت را در این حوزه تعریف می‌کند و ما در مجلس به وزیر بهداشت درباره این موضوع و توجه بیشتر به ابعاد دیگر سلامت تذکر داده و خواستار آن هستیم که برای پیشگیری از بیماری‌ها به موضوع سلامت روان مانند جسم نیز توجه شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که رویکرد مجموعه‌مدیریت شهری در سه سال گذشته تا چه اندازه منطبق با نیاز‌های سلامت در ابعاد مختلف آن است، با تاکید بر اینکه شهرداری در حال پرکردن خلا فعالیت‌های مرتبط با سلامت روان شهروندان است گفت: خوشبختانه رویکرد مدیریت شهری و اداره کل سلامت شهرداری تهران در مسیر جبران خلا‌هایی است که در حوزه نشاط اجتماعی و پاسخ به مطالبات بر زمین مانده در حوزه سلامت روان و سلامت اجتماعی است. برگزاری رویداد‌هایی که اکنون‌در قالب سلامت شهر شاهد آن هستیم از جمله تلاش‌هایی است که در این مسیر شاهد آن هستیم. 

وی با اشاره به تاکید مقام‌معظم رهبری درباره مردمی کردن امور، موضوع مردمی سازی سلامت و مشارکت مردم در این حوزه را دارای اهمیت دانست و گفت: هر زمان که مردم در موضوعات مختلف وارد صحنه شوند، مقدار اثرگذاری برنامه‌ها در جامعه افزایش می‌یابد. حضور توام با نشاط و شادابی مردم در این نمایشگاه نمونه عینی از مشارکت پذیری مردم در این حوزه است چرا که قادر می‌شوند با ارتقای سطح سواد سلامت خود هم از خویش و هم از دیگران بهتر مراقبت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان