Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-23@15:59:57 GMT

10 سال آزار و اذیت غیرقابل باور یک دختر

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۳۶۸۱۲

10 سال آزار و اذیت غیرقابل باور یک دختر

به گزارش پارس نیوز، 

بنا به گزارش کمیته اوتانازی هلند، این خانم که نامش فاش نشده حالا بیش از 20 سال سن دارد و بین 5 تا 15 سالگی مورد سو استفاده جنسی قرار گرفته است.

در گزارش میل آنلاین آمده که این خانم در حال حاضر از اختلال استرسی پس از ضایعه روانی (PTSD)، بی اشتهایی عصبی، افسردگی مزمن و توهم رنج می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به رغم حاصل شدن پیشرفت‌های ذهنی پس از انجام دوره‌های درمانی فشرده، پزشکان بر این باورند که بیماری‌های چندگانه وی قابل درمان نبوده و آن‌ها دو سال پیش موافقت خود مبنی بر مرگ درخواستی این خانم را اعلام کردند.

از نظر این گروه از پزشکان، وی «کاملا آگاه» بوده و مبتلا به «هیچ نوع افسردگی مهم یا انواع دیگر اختلال ذهنی نیست که روی قوای ذهنی‌اش اثر منفی بگذارد.» اخبار مربوط به مرگ درخواستی وی موجب بالا گرفتن بحث و گفتگو در بریتانیا شده، چرا که مبحث اوتانازی (مرگ درخواستی، مرگ آسان یا مرگ کمک شده) همچنان بدون راه‌حل باقی مانده است.

نیکی کِنوار، عضو گروه حامیان حقوق معمولان Distant Voices می‌گوید: «این مسئله حقیقتی ترسناک و نگران کننده است، زیرا کارشناسان سلامت روان مرگ درخواستی را به عنوان پاسخی برای انواع زخم‌های پیچیده و عمیقِ ناشی از سو استفاده جنسی مطرح می‌کنند.»

رابرت فلِلو، نماینده حزب کارگر در پارلمان بریتانیا نیز می‌گوید: «در واقع این پیام داده می‌شود که اگر شما قربانی سو استفاده جنسی شده‌اید و در نتیجه از بیماری روانی رنج می‌‎برید، توسط مرگ مجازات خواهید شد. به عبارت بهتر، مجازات جرمِ قربانی بودن، مرگ است.»

وی در ادامه گفت: «بنابراین هرگونه تلاشی برای قانونی سازی خودکشی کمک شده یا مرگ کمک شده خطرناک است.»

جزئیات پرونده این خانم توسط مقامات هلند و به منظور قانونی سازی اوتانازی منتشر شده که در آن بر نظارت پزشکی دخیل در مرگ یاری شده در هلند تاکید شده است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: افسردگی درمان مرگ بریتانیا حقوق سلامت روان خودکشی افسردگی هلند پارس پارس نیوز اتانازی سو استفاده جنسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۳۶۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوانش انتقادی مخاطبان چهار نسل از محتوای رسانه‌ای

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، این پژوهش با بیان اینکه رسانه‎ پررونق هر نسل، در هر دوران، با نسل‌های دیگر متفاوت است، در تلاش است با ادغام و تطبیق ادبیات بومی و جهانی با یکدیگر، به شناخت هرچه دقیق‌تر و درست‎تر از مولفه‌های شناخت نسلی در ایران به میانجی رسانه پرمصرف هر نسل دست یابد.  

به استناد این پژوهش، در ایران در بین سال‌های ۱۳۴۰ تا ۱۳۶۰، مصرف رسانه‎‌های چاپی رونق داشته است. در دهه ۷۰ شمسی تا اوایل دهه ۸۰ شمسی، تلویزیون و رسانه‌های‎ تصویری (از جمله ماهواره و ویدئو‌) جزو رسانه‌های پرمصرف بوده‌اند و‎ در‎ اواخر دهه ۸۰ تا حال حاضر، اینترنت و رسانه‌های نوین به رسانه‌های غالب‎ و پرمصرف‌ تبدیل شده‌ا‌ند. ازاین‌رو، به‌راحتی، نمی‎توان نظام ذهنی و ادراکی در میان نسلی که با مطبوعات و یا سایر رسانه‌های چاپی مثل کتاب رشد کرده‎اند را با نسلی که رسانه‌های تصویری و یا اینترنتی در دوران جامعه‌پذیری‎شان سلطه داشته ‎است، یکی دانست. همین گزاره هسته اصلی این پژوهش را شکل می‌دهد.

این پژوهش بیان می‌کند تحولات‎ رسانه‌ای و فن‌آورانه، می‌تواند بینش‌ها و نظام‌های ذهنی متفاوتی را در دوره‌های تاریخی مختلف پدیدآورد. به‌طوری‌که مقدمه پدیدآمدن اختلاف‌ها، شکاف‌ها و تمایزات بین‌نسلی باشد. این اختلافات و تمایزات نسلی، موجب تغییر ارزش‌ها، سنت‌ها و فرهنگ‌ها خواهد شد و افراد در سنین و نسل‌های مختلف، نقاط مشترک کمتری را با یکدیگر پیدا می‎کنند. شکاف نسلی حتی می‌تواند موجب شکل‌گیری گسست‌های اجتماعی، نابودی سنت‌ها، ارزش‌ها، آداب‌ورسوم و اعتقادات و زیرساخت‌های معرفتی‌ارتباطی درون جامعه شود.

این اثر به دنبال فهم‌‌ دسته‌بندی نسلی براساس ادبیات ارتباطی و رسانه‌ای است. شناخت موضوعاتی همچون شیوه‌های مصرف رسانه‌ای در ادوار مختلف، نظام‌شناختی و ذهنی نسل‌ها، ارزش‌ها، باورها، ویژگی‌های شخصیتی، مقتضیات تاریخی، سیاسی، اجتماعی در این دسته‌بندی اهمیت دارد. 

به‌زعم پژوهشگر این اثر، تحلیل خوانش انتقادی از جانب مخاطبان در سنین مختلف، مسیری است که ما را به تمایزات شناخت مخاطبان بین‌نسلی می‎‌ساند.‌‌‌‌‌ پیش‌فرض این کتاب، این گزاره است: «منشأ خوانش‎‌های انتقادی از نظام معرفت‎‌شناسی هر فرد سرچشمه می‎‌گیرد و این نظام معرفت‌‌‌شناسی در مقتضیات‌‌‌ مربوط‌به هر نسل متناسب ‌با وقایع تاریخی، اقلیمی، سیاسی، مصرفی، اقتصادی، فرهنگی و رسانه‌ای شکل می‌گیرد و این‌ها عوامل شکل‌گیری تمایزات بین‌نسلی است.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای دختر فوت شده در متروی تجریش چه شد؟ + فیلم کامل این اتفاق | علت تشنج این دختر مشخص شد
  • ماجرای کما و فوت دختر تهرانی در متروی تجریش به روایت تسنیم
  • سرانجام دختر فوت شده در مترو چه شد؟
  • (ویدیو) کما و فوت دختر تهرانی در متروی تجریش؛ اصل ماجرا چیست؟!
  • حکم اعدام آقای کارگردان شکسته شد / در جلسات دادگاه چه گذشت؟
  • حکم اعدام آقای کارگردان شکسته شد
  • خوانش انتقادی مخاطبان چهار نسل از محتوای رسانه‌ای
  • هوادار دختر رو بغل کن، پسرو هل بده +فیلم
  • شگرد روانشناس قلابی برای کشاندن زنان افسرده به خلوتگاه ترسناک
  • شکست غیرقابل باور دیوید تیلور برابر کشتی گیر گمنام آمریکایی! / فیلم