Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-24@05:19:55 GMT

پیش نشانه‌های ابتلا به سرطان روده بزرگ

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۳۷۱۲۳

دکترمحمدرضا قوام‌نصیری در مورد سرطان روده بزرگ، اظهارداشت: این سرطان شیوع بالایی داشته و طی ۱۵ سال گذشته میزان مبتلایان آن بیشتر شده‌اند و هم در مردان و هم در زنان ایجاد می‌شود. 

وی گفت:‌ افرادی که مبتلا به پولیپ روده به ویژه به صورت متعدد هستند، زمینه ابتلای بیشتری به سرطان روده بزرگ دارند و زنان مبتلا به سرطان سینه نیز براساس تحقیقات و گزارشات مشخص شده که احتمال ابتلا به روده بزرگ نیز در آنها بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران به علائم زودرس سرطان روده بزرگ اشاره کرد و بیان داشت :‌ یبوست و اسهال در صورتی که بیش از یک ماه ادامه یابد، فرد باید از نظر ضایعات روده بزرگ بررسی شود به ویژه افرادی که سابقه پولیپ دارند، همچنین دفع خون نیز از علائم این بیماری به شمار رفته هر چند که ممکن است ظاهری سالم داشته باشند.

قوام نصیری خاطرنشان کرد: سرطان روده بزرگ نسبت به معده و مری به دلیل اینکه پیش‌نشانه‌های بهتری دارند زودتر تشخیص داده شده و نسبت به شیمی‌درمانی و رادیوتراپی نیز درمان آن بهتر انجام می‌شود، البته درمان اصلی در این بیماری، جراحی است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سرطان مردان زنان درمان جراحی ابتلا به سرطان درمان زنان سرطان مردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۳۷۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر سبک زندگی راه برون رفت از شیوع سرطان

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، دکتر مسعود میرزایی در نشست با خبرنگاران که به مناسبت هفته سلامت برگزار شد، در مورد اهمیت ساختار جمعیت اظهار داشت: متاسفانه هرم سنی جامعه ایرانی بیانگر حرکت آن به سمت مسن شدن است و این در حالیست که متاسفانه سرطان‌ها عمدتاً در سنین میانسالی به بالا و از دهه‌های ۵۰ به بالااتفاق می افتد.
میرزایی در ادامه شایع‌ترین سرطان‌های کشور براساس آخرین بررسی‌ها را سرطانهای پستان، پروستات، کولورکتال (روده بزرگ) ، پوست و معده برشمرد و گفت: این شیوع در بین یزدی‌ها کمی متفاوت است به طوری که در یزد سرطان‎های پستان، تیروئید، پوست، پروستات و روده بزرگ شایع‌تر است.
وی آمار بروز سرطان در یزد را ۲۱۳ در صد هزار مورد ذکر کرد و گفت: متاسفانه استان یزد در بین استانهای کشور رتبه اول ابتلا به سرطان را به لحاظ جمعیت دارد که از این حیث میزان شیوع سرطان زنان یزدی در کشور رتبه اول و در بخش مردان یزدی نیز رتبه دوم کشور است.
رئیس پژوهشکده بیماریهای غیرواگیر دانشگاه در ادامه با بیان این که ۹۵ درصد جمعیت استان یزد شهرنشین هستند، تصریح کرد: به همین دلیل شاهد دسترسی بهتر بیماران به مراکز درمانی و پزشکی هستیم ولی از سوی دیگر به دلیل مراجعه بسیاری از بیماران استانهای جنوبی و جنوب شرقی کشور به مراکز درمانی یزد، شاهد ثبت تاکنون کد ملی این بیماران به نام استان یزد و ثبت آنها در آمار استان بودیم که اخیراً موضوع در دست بررسی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: متاسفانه شیوه زندگی نادرست یکی از مهمترین علل ابتلا به سرطان است در حالی که اگر شیوه زندگی افراد به سمت زندگی سالم پیش برود شاهد کاهش تا۵۰ درصد سرطان‌ها، تا ۷۰ درصد دیابت و ۸۰ درصد کاهش فشار خون بالا و بیمارهای قلبی و عروقی خواهیم بود.
میرزائی دومین عامل در این خصوص را عوامل محیطی خواند و گفت: این عوامل ۵ تا ۱۰ درصد تاثیرگذار در ابتلا به سرطان هستند.
وی با بیان این که عوامل عفونی نیز در بروز سرطان‌ها مانند سرطان کبد و دهانه رحم بسیار مهم است، افزود: عوامل شغلی با تاثیر ۱۰ تا ۲۰ درصد در کاهش ابتلا به سرطان موضوعی حائز اهمیت هستند لذا لازم است افراد از ملزومات ایمنی در شغل خود استفاده و در استفاده از مواد شیمیایی، مسائل ایمنی را رعایت کنند.
رییس پژوهشکده بیماریهای غیرواگیر دانشگاه در بخش دیگری از سخنانش افزود: ۳۰ تا ۴۰ درصد ازدواج‌ها در شهر یزد ازدواج فامیلی است که می تواند در عامل ژنتیکی بروز سرطان موثر باشد.

 

دیگر خبرها

  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • مهمترین عامل مرگ و میر افراد بالای ۵۰ سال
  • علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان چیست؟ / بروز نشانه‌های بیماری در پی مصرف بعضی داروها
  • کم‌خوابی از عوامل کبد چرب غیرالکلی است
  • نقش فندق در کاهش ریسک ابتلا به سرطان
  • سرطان روده بزرگ سهم ۱۰درصدی از کل سرطان‌ها دارد
  • مصرف کدام کره از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند؟
  • تغییر سبک زندگی راه برون رفت از شیوع سرطان