Web Analytics Made Easy - Statcounter

آلبرت بغزیان، استاد اقتصاد دانشگاه تهران در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز با اشاره به تاثیر خروج آمریکا از برجام بر اقتصاد ایران گفت: در حال حاضر تنها آمریکا از برجام خارج شده اما باید منتظر ماند و عکس العمل اروپا را در این زمینه دید، در صورت ماندگاری اروپا در برجام و نیز دفاع از ایران وضعیت بسیار تغییر خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه بیان کرد: در صورتی که وضعیت با همین روال ادامه پیدا کند و اروپا برای برقراری برجام پافشاری کند به طور قطع اتفاق خاصی برای ایران نمی افتد.

بغزیان خاطرنشان کرد: آن قسمت از بانک هایی که مشمول جریمه های آمریکا می شوند در صورتی که کارهای خود را از نظر انتقال ارز انجام ندهند، با دور زدن هایی همراه می شویم که طی سال های گذشته آن ها را تجریه کرده ایم، در این زمینه صرافی های ایران دلار دریافت می کنند و مجددا وارد عمل می شوند چه بسا که باید بابک زنجانی هایی را پیدا کنیم تا این کار را برای حوزه نفتی ما انجام دهند.

استاد اقتصاد دانشگاه تهران با بیان اینکه اگر اروپا به آمریکا بپیوندند و از برجام خارج شود شرایط بسیار سخت تر خواهد شد، گفت: ایران می تواند از طریق دیپلماسی و مذاکره مشکلات پیش رو را حل کند، ایران باید از عکس العملی هایی که باعث ایجاد تحریک و شبهه در عملکرد ایران در مفاد برجام می شود خودداری کند تا آنها بهانه ای را برای سخت تر کردن شرایط اقتصادی ایران به دست نیاورند.

او به تاثیر خروج آمریکا از برجام در بازار طلا و سکه ایران تاکید کرد و افزود: بانک مرکزی طی این مدت در زمینه بهبود وضعیت بازار طلا و سکه، هیچ اولویت خاصی را در نظر نگرفته است و اقداماتی را که انجام داده بیشتر باعث ایجاد سردرگمی شده و تاثیری در بازار ارز نداشته است.

بغزیان خاطرنشان کرد: در صورتی که بانک مرکزی به موقع ارزهای چهار و 200 تومان را برای سفارش کالاهای پزشکی،بهداشتی و هواپیما تامین نکند وضعیت کماکان بدتر از وضع کنونی می شود.

او با بیان اینکه خروج آمریکا از برجام به نفع ایران در زمینه تحقق شعار حمایت از کالای ایرانی خواهد بود، گفت: در وضعیت تحریم بهتر می توان زمینه تولید کالای داخلی را رونق داد بنابراین از این به بعد مصمم بودن بر این شعار وابسته به همت تولیدکننده ها است.

بغزیان در پایان اظهار داشت: ما نمی توانیم خارج از بحث های جهانی عمل کنیم بنابراین معضلات موجود در بازار نفت و نقل و انتقالات را می توان در کوتاه مدت تحمل کرد اما در بلند مدت باید به طور حتم تصمیمی برای بهبود وضع حاکم اتخاذ کرد.

401

خروج آمریکا از برجام اقتصاد ایران بانک مرکزی نفت بازار طلا و سکه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: خروج آمریکا از برجام اقتصاد ایران بانک مرکزی نفت بازار طلا و سکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۰۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم

«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با خودداری از اظهارنظر درباره کانال‌های ارتباطی میان واشنگتن – تهران گفت: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم.

 «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در نشستی خبری در پاسخ به پرسشی درباره برخی گزارش‌ها درباره احیای مذاکرات رفع تحریم‌ها و مذاکرات مستقیم میان تهران – واشنگتن گفت: «من در مورد راه‌های ارتباط خود با ایران اظهار نظر نمی‌کنم، اما باید بگویم ما در حال مذاکره مستقیم با ایران در نیویورک یا هر جای دیگری در مورد برجام نیستیم.»

پیش از این، یک منبع آگاه در گفتگو با ایرنا درباره برخی ادعا‌ها درخصوص مذاکرات مستقیم نمایندگان ایران و آمریکا گفت: هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست و تبادل پیام‌ها صرفا در چهارچوب تعریف شده در جریان می‌باشد.

وی تاکید کرد: مذاکرات رفع تحریم با کشور‌های عضو برجام توسط علی باقری کنی به عنوان مذاکره کننده ارشد هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران دنبال می‌شود.

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ درخصوص وضعیت مذاکرات رفع تحریم‌ها گفت: جمهوری اسلامی ایران برای تأمین حقوق ملت، به ویژه در موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران همواره از همه ظرفیت‌های دیپلماتیک خود استفاده کرده است.

او تصریح کرد: کسی که زیر میز دیپلماسی زد، نه جمهوری اسلامی ایران، بلکه آمریکا بود. شرکای آمریکا در توافق برجام هم نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند و خلاء خروج غیر قانونی آمریکا از توافق برجام را جبران کنند.

سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: لذا جمهوری اسلامی ایران مطابق خط مشی حکیمانه‌ای که مقام معظم رهبری تبیین و امر فرمودند، در مسیر بی اثر سازی تحریم‌ها حرکت کرده و در این مسیر توفیق‌های زیادی به دست آورده است.

کنعانی ادامه داد: موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه در حاشیه نشست‌های بین‌المللی و در دیدار با طرف‌هایی که در موضوع برجام و مذاکرات رفع تحریم‌های ظالمانه می‌توانند ایفای نقش کنند یا نقش تعریف شده و سازمانی دارند مطرح می‌شود، دیدگاه‌ها شنیده می‌شود و دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران ارائه می‌گردد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • لزوم حمایت از جامعه کارگری برای تحقق شعار سال
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • خروج سردار از سایه | مهاجم ایرانی اسلحه پنهان ده‌روسی مقابل لورکوزن خواهد بود؟
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • پیشگامی آذربایجان شرقی برای تحقق شعار سال