Web Analytics Made Easy - Statcounter

با رأی قاطع شورای اسلامی شهر، شهرداری اصفهان ملزم به استفاده از ابزارهای تأمین مالی در بازار سرمایه به منظور رونق بخشی به اقتصاد شهری شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، استفاده از ابرازهای بهینه و نوین از طریق بازار سرمایه، تسهیل امکان تأمین مالی، استفاده از صندوق های سرمایه گذاری املاک و مستغلات، ارزشیابی واقعی شرکت های تابعه شهرداری و در صورت لزوم فروش سهام آنها به منظور رونق بخشی به اقتصاد شهر و شهرداری از جمله اهداف طرح پیشنهادی ۱۰ نفر از اعضای شورا مبنی بر الزام شهرداری به استفاده از ابزارهای تأمین مالی در بازار سرمایه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا نصر اصفهانی، نائب رییس شورای اسلامی شهر اصفهان در این رابطه اظهار کرد: باید دید برای اجرای این طرح چه ضمانت اجرایی وجود دارد تا مشارکت و هم افزایی بیشتری را شاهد باشیم زیرا با تصویب آن تکلیف جدیدی برای شهرداری اصفهان ایجاد خواهد شد که نیازمند توجه همه جانبه به وظایف مدیریت شهری است.

امیر احمد زندآور، عضو شورای اسلامی شهر گسترده کردن این طرح در زمینه های گوناگون نشان می دهد که این طرح اجرایی نخواهد بود از سوی دیگر برخی از مباحث ارائه شده در آن موازی کاری با بخش های دیگر شهرداری است.

کوروش خسروی، رییس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این باره گفت: قوانین سازمان بورس و فرابورس بسیار دقیق است که باید بر اساس آن عمل کرد و به نظر می رسد که نباید وقت خود را برای تعیین آیین نامه های جدید تلف کنیم اما می توان برای پروژه های شهری مثل مترو و مرکز همایش ها به منظور تأمین سرمایه آنها از طریق فرابورس اقدام کرد.

وی افزود: ورود شهرداری اصفهان به فرابورس معایب و مزایایی را دارد که مهم ترین آن این است که دست مدیریت شهری برای ارائه پروژه های بازار سرمایه پسند، با اجرای این طرح باز خواهد بود.

مرتضی طهرانی، معاون اقتصادی و مالی شهردار اصفهان با تاکید بر اینکه با استفاده از ابزارهای نوین مالی موافق هستیم، عنوان کرد: اگر شهرداری به این ابزارها ملزم شود، اجرای کامل آن بعید به نظر می رسد و با سیستم فعلی مدیریت شهری اصفهان اجرایی نخواهد شد زیرا در شهرداری برای انجام یک فرآیند اقتصادی پروسه خاصی اجرا می شود و مثل بورس نیست که بتوان تصمیم گیری لحظه ای انجام داد بنابراین خواهشمندیم به جای به کاربردن کلمه «الزام» از لفظ «توصیه می شود» یا «بهتر است» استفاده شود.

شهرام رییسی، مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان اما طرح طرح ارائه شده از سوی اعضای شورا را برای ورود شهرداری به فرابورس طرح خوبی دانست و تصریح کرد: همزمان با تدوین این طرح، مذاکراتی را با شرکت فرابورس ایران انجام داده ایم تا بتوانیم در حوزه ابزارهای تأمین مالی مدیریت شهری کمک بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: ورود به بازار سرمایه برای شهرداری یک الزام است اما زمینه ها و زیرساخت های آن باید برای مدیریت شهری فراهم شود که نیازمند فرآیندهای پیچیده ای است.

به گزارش ایمنا، درنهایت طرح پیشنهادی ۱۰ نفر از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان با عنوان  "الزام شهرداری به استفاده از ابزارهای تأمین مالی در بازار سرمایه" با ۱۲ رأی موافق و بدون مخالف به تصویب شورای اسلامی شهر رسید و شهرداری اصفهان ملزم به استفاده از ابزارهای تأمین مالی در بازار سرمایه شد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اقتصاد شهري شوراي شهر شهرداری اصفهان اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۱۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از‬ صندوق توسعه ملی، رضا محمدی‬ معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی، ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه‌ریزی شده است، عنوان کرد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی‬ در‬ پایان‬ گفت: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود. لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

کد خبر 6097601

دیگر خبرها

  • طلب ۱۰۰ میلیارددلاری صندوق توسعه ملی از دولت‌ها
  • ابزارهای قانونی برخورد با اخلالگران بازار مسکن تدوین شد
  • رئیسی «قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» را ابلاغ کرد
  • قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها توسط رئیس جمهور ابلاغ شد
  • رئیسی «قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» را ابلاغ کرد
  • آیا سرمایه‌گذاری همان پس‌انداز است؟
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟