Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «نوام چامسکی» دانشمند شهیر آمریکایی در یکی از مصاحبه‌های اخیر خود، به دلائل اقدامات عجیب «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا پرداخته و نتیجه‌گیری کرده که وی به صورت عامدانه و تنها برای تضمین منافع سرمایه‌داران آمریکا، در مسیر نابودی کل بشریت گام برمی‌دارد.

چامسکی در ابتدای این مصاحبه گفت: «ترامپ به ضرر قدرت آمریکا گام برمی‌دارد اما در مقابل، برای طبقه نخبه جامعه، هر کاری که می‌خواهند کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمی‌دانم که آیا این کار را تعمداً انجام می‌دهد یا غیرارادی، ولی نقش او، بودن در مرکز توجهات مردم و رسانه‌هاست. برای از دست ندادن توجه رسانه‌ها، شخص باید کارهای دیوانه‌وار انجام دهد و به همین خاطر، ترامپ هر روز یک کار دیوانه‌وار انجام می‌دهد.»

نوام چامسکی به تکنیک ترامپ برای پوشاندن تبعات یک دروغ بزرگ با دروغی دیگر پرداخته و در توضیح آن گفته: «او مثلا یک بار در خصوص جمعیت حاضر در یک مکان، می‌گوید که آنها بزرگ‌ترین جمعیتی بودند که در طول تاریخ در یک مکان جمع شده بودند؛ رسانه‌ها مسئله را پیگیری و مشخص می‌کنند که این حرف دروغ بوده ولی در همان حال، ترامپ همگان را به یک مسئله دیگر مشغول کرده است.»

چامسکی معتقد است که ترامپ وظیفه سرگرم کردن همگان با «نمایش‌های سرگرم‌کننده» خود را دارد و بزرگان حزب جمهوری‌خواه، به عنوان «تیم تخریب وی در پشت صحنه مشغول کار است.» این فیلسوف آمریکایی می‌گوید یاران ترامپ در پشت صحنه «مشغول تخریب نظام‌مند همه جنبه‌های حاکمیت آمریکایی هستند.»

نوام چامسکی از خوشحالی برخی از رو به بالا بودن شاخص بازار سهام آمریکا از زمان روی کار آمدن ترامپ هم باخبر است ولی می‌گوید که حتی همین مطلب هم نهایتاً به ضرر مردم آمریکاست.

چامسکی اینگونه استدلال کرده: «همه تلاش آنها معطوف افزایش قدرت و ثروت حامیان واقعیشان است که کسی نیست جز ابرسرمایه‌داران و صاحبان شرکت‌های بزرگ. علت مثبت بودن شاخص‌های بازار سهام هم، خشنودی همین طبقه از اقدامات ترامپ است چون بازار سهام خیلی ارتباطی به اقتصاد ندارد و متکی به ثروتمندان است.»

این منتقد اجتماعی در ادامه به جنبه‌های خطرناک و مهلک سیاست‌های ترامپ پرداخته و گفته: «خطرناک‌ترین سیاست ترامپ، به ندرت در رسانه‌ها مورد بررسی قرار گرفته و آن عبارت است از گرم شدن زمین و جنگ هسته‌ای و اقدامات ترامپ، هر دو خطر را تشدید کرده است. بشر امروز در موقعیت خطرناکی است و باید تصمیم بگیرد که آیا انسان می‌خواهد به عنوان اجتماعی سازمان‌یافته، بقای خود را ادامه دهد یا خیر.»

چامسکی می‌گوید ترامپ علاوه بر انکار کلی و حتی استهزا مسئله گرم شدن زمین، سیاست‌های خود را به گونه‌ای چیده که خطر جنگ اتمی هم روز به روز، بیشتر و بیشتر می‌شود.

نوام چامسکی اما می‌گوید که ترامپ خودش از این مخاطرات به خوبی آگاه است و برای حفاظت از منافع شخصی خود در مقابل آنها، گام‌های عملیاتی برداشته است.

چامسکی گفته: «این‌گونه نیست که ترامپ و اطرافیانش، مسئله را ندانند. مثلا خود او هنوز کار ساخت دیوار مرزی مکزیک را که قول داده بود، شروع نکرده ولی همین حالا، اطراف زمین گلف خود، دیوار کشیده تا بالا آمدن آب دریا آن را تخریب نکند. او و اطرافیانش همه چیز را می‌دانند ولی کاری نمی‌کنند.»

وی در ادامه افزود: «این کار آنها، جنایتی غیرقابل توصیف است چون آنها افرادی متمول و تحصیل‌کرده از طبقه بالای نخبگان هستند و می‌دانند که در حال از بین بردن دورنمای زندگی بشریت بر روی زمین هستند ولی برای به دست آوردن منافع شخصی در آینده نزدیک، کار خود را ادامه می‌دهند.»

این مورخ آمریکایی اعتقاد دارد که هیئت حاکمه فعلی آمریکا، خطرناک‌ترین حکام تاریخ بشریت هستند. وی اعتقاد دارد که «آیا این کارها در تاریخ بشریت، همانندی داشته است؟ فکر نمی‌کنم. شاید این سخن، تند باشد اما بنظر من، حزب جمهوری‌خواه فعلی، خطرناک‌ترین سازمان تاریخ بشریت هستند. حتی هیتلر در پی از بین بردن دورنمای زندگی بشری بر روی زمین نبود.»

نوام چامسکی شواهد دیگری هم برای استدلال خود دارد و می‌گوید :«این فقط نظر من نیست، بولتنی که از سال 1947 به صورت سالانه توسط دانشمندان اتمی منتشر می‌شود و به ساعت آخرالزمان مشهور است، در اولین سال انتشار بولتن خود گفتند که دنیا 7 دقیقه تا نیمه‌شب یعنی زمان بلای آخرالزمانی فاصله دارد و در سال‌های بعد، این زمان متناوبا ًکم و زیاد شد. حالا اما این زمان به 2 دقیقه رسیده است یعنی همان وضعیت سال 1953. در آن سال آمریکا و سپس جماهیر شوروی، بمب‌های هسته‌ای ترموالکتریک آزمایش کرده بودند؛ بمب‌هایی که برای انهدام کل کره زمین کافی بود.»

انتهای پیام/م

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۱۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد

تاجبخش رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت:بخش اعظمی از تلفات دنیا مخاطرات جوی، است،بیشترین افزایش دما در کشور روسیه است همچنین تغییرات در اقیانوس های اطلس و هند را امروز ما شاهد هستیم.

او افزود : منطقه آسیا جز آسیب پذیر بودن از نظر مخاطرات طبیعی است،بنابراین سال گذشته در جهان گرم‌ترین سال به ثبت رسیده است،پیش بینی می شود سال۲۰۲۴ هم شاهد گرم‌ترین سال را در جهان داشته باشیم.

به گفته او،همچنین طی سال گذشته وضعیت دما بیشترین آن در آب و اقیانوس ها رخ داده است،هر افزایشی در گرمایش جهانی موجب تغییرات میانگین دمای منطقه و بارش بیشتر می شود.

تاجبخش اضافه کرد:  اقلیم زمین یکی از بحرانی ترین دوران خود را پشت سر می گذارد و مراکز ملی هواشناسی و آبشناسی در سراسر دنیا کلیدی ترین بازیگران ارائه اطلاعات و خدمات مرتبط با تغییر اقلیم به شمار می آیند. سازمان هواشناسی جمهوری اسلامی ایران در کنار دانش و تجهیزات منحصر به فرد در اختیار، پیشرو در ارائه خدمات مرتبط کاهش و سازگاری با تغییر اقلیم در کشور است.

او افزود:اطلاعات هواشناسی براساس اطلاعات بین المللی داده می شود ما چندین پروژه هم در دستور کار داریم که یکی از آنها پیش بینی هشدار سیل است که نیازمند ۱۱ مولفه است،همچنین ایجاد سیل  سیستم زه کشی و شیب منطقه و شهرسازی  است.

رئیس سازمان هواشناسی تاکید کرد: پایش، پیش بینی و پیش آگاهی های اقلیمی به کمک ابزاری که بیش از ۶۰ سال در اختیار این سازمان است صورت می پذیرد و می تواند گام نخستین تصمیم سازی برای تصمیم گیران کلان کشور باشد و به همین سبب روز جهانی هواشناسی در سال ۲۰۲۴ «در خط مقدم اقدام اقلیمی» نامگذاری شده است. از این رو توسعه شبکه ایستگاههای دیدبانی  با هدف پایش بهینه اقلیم، اولویت اول این سازمان است. 

وی با بیان اینکه  از سوی دیگر به منظور ارتقای بهینه سامانه های هشدار سریع مقرر شده است که طرح ابتکاری «هشدار سریع برای همه» تا سال ۲۰۲۷ در تمامی کشورها مستقر شود تا یکی از محورهای اصلی سازگاری و کاهش خطر بلایا و همچنین توسعه پایدار در کشورها از جمله ایران راه اندازی گرددگفت: این مهم نیازمند همسویی تمام متولیان مرتبط با اقلیم در سراسر کشور است تا تاثیر گذاری نقش این چرخه ارزشمند بر همگان به ویژه سیاستگذاران تراز بالای کشور روشن تر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ۲۰ شهری که بیشترین میلیاردر‌های جهان را دارد
  • مایباخ نایت سریز 2024 را اینجوری آنباکس می کنند! (فیلم)
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد
  • «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» مجددا مرور می‌شود
  • چاقو خوردن جوان کاشمری بخاطر دفاع از ۳ دختر در مقابل اراذل
  • بیانیه سازمان بسیج اساتید خراسان رضوی در حمایت از غزه
  • هشدار صنعاء نسبت به توطئه‌های آمریکا برضد یمن
  • مکان دقیق مرگ افلاطون و جزییات به بردگی گرفته شدنش با کشف پاپیروسی سوخته معلوم شد
  • پنج چیزی که به دست آوردنشان برای ثروتمندان هم سخت است!