Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@08:33:23 GMT

بانوی تیرانداز پارالمپیکی: پرچمداری عین قهرمانی است

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۴۲۷۲۳

بانوی تیرانداز پارالمپیکی: پرچمداری عین قهرمانی است

تهران - ایرنا - «سمیرا اِرم» یکی از دو پرچمدار کاروان ورزشی ایران در بازی های پاراآسیایی 2018 که برای نخستین بار در تپانچه بادی 50 متر زنان دومین سهمیه مستقیم توکیو را شکار کرد گفت: پرچمداری عین قهرمانی است زیرا این مسئولیت و افتخار در اخلاق معنا می هد.

این بانوی تیرانداز معلول شیرازی به همراه «ساره جوانمردی» دارنده 2 نشان طلای پارالمپیک ریو و مدال برنز لندن، روز گذشته از سوی کمیته ملی پارالمپیک به عنوان پرچمداران کاروان ایران در بازیهای آسیایی 2018 اندونزی معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این نخستین باری است که 2 بانو پرچمدار یک کاروان می شوند.
«اِرم» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: حضور در بازی های پاراآسیایی 2018 نخستین تجربه من خواهد بود، هر چند اولین تجربه ام به بازیهای پارالمپیک ریو باز می گردد.
پرچمدار اختتامیه کاروان ایران به جارکاتا؛ این مسئولیت را خطیر و افتخاری بزرگ برای خود برشمرد و افزود: انتخاب یک پرچمدار فقط شامل مدال آوری نیست، بلکه منش اخلاقی و رفتاری از مهمترین شاخصه این انتخاب است.
ارم گفت: پرچمداری کاروان ایران را برای نخستین بار تجربه می کنم و می دانم رسالت سنگینی بر عهده دارم و تلاش می کنم تا به بهترین شیوه ممکن و با اخلاق نیکو امانت دار باشم که این عین قهرمانی است.
اِرم از سال 1394 عضو تیم ملی شده و بلافاصله در رقابت های قهرمانی جهان سهمیه ورودی مسابقات را کسب کرده است.
وی که در تپانچه بادی 10متر زنان به این رویداد اعزام شده است، در رقابت های قهرمانی جهان در کرواسی در سال 2015 مدال طلای انفرادی و تیمی را کسب و برای نخستین بار سهمیه بازی های پارالمپیک ریو 2016 را شکار کرد.
این بانوی پارالمپیکی ایران ابراز امیدواری کرد که در بازی های پاراآسیایی تیر خود را برای کسب مدال خوشرنگ شلیک خواهد کرد.
سومین دوره این بازی ها 12 تا21 مهر ماه امسال و با حضور سه هزار و 589 ورزشکار از 43 کشور قاره کهن و در 18 رشته ورزشی به میزبانی اندونزی برگزار خواهد شد.
در این بازی ها ٦٨٥ مدال توزیع می شود که از این تعداد ٣٠٠ نشان برای زنان، ٣٤٣ مدال برای مردان و ٤١ گردن آویز در میکس و تیمی است.
ایران هم با 301 ورزشکار در قالب بزرگترین کاروان ورزشی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در 13 رشته ورزشی به این مسابقات اعزام می شود.
ورزشی**9250**1597

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش پرچمدار كاروان پاراآسيايي قهرماني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۲۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال اولین ها

همشهری آنلاین – خیلی از موفقیت‌های بزرگ ورزش ایران در سال ۱۴۰۲، شیرینی بیشتری نسبت به گذشته داشتند چرا که برای «اولین بار» به دست می‌آمدند. در حقیقت ورزش ایران در این سال، از مرزهای دور و دراز زیادی رد شد و موفقیت‌های تاریخی و قابل توجهی را جشن گرفت.

نمونه بارز این اتفاق، در بازی‌های آسیایی هانگژو برای تیم ملی شطرنج شکل گرفت. تیمی که برای اولین بار در تمام تاریخ، روی سکوی اول بازی‌های آسیایی رفت و مدال طلا را از آن خودش کرد. تیم ۵ نفره پرهام مقصودلو، پوریا ایدنی، بردیا دانشور، امیررضا پورآقابالا و امین طباطبایی در کنار هم دست به یک کار بزرگ زدند و در حضور هند، چین و سایر قدرت‌های بزرگ شطرنج دنیا، تیم اول قاره آسیا لقب گرفتند.

در تنیس روی میز هم، امسال درهای تازه‌ای به روی ورزش ایران باز شد. تیم سه نفره نیما و نوشاد عالمیان و امیرحسین هدایی موفق شد یک برنز تاریخی را در تنیس روی میز تیمی از آن خودش کند. ایران برای اولین بار در تاریخ این رقابت‌ها نیز صاحب مدال برنز در رشته دوبل شد. تیم دو نفره نیما و نوشاد عالمیان، این موفقیت تاریخی را در سال ۱۴۰۲ به ورزش ایران هدیه کردند. این موفقیت‌ها موجب شدند ورزش ایران روزهای دلچسبی را تجربه کند. البته که به طور کلی به لحاظ تعداد مدال و جایگاه در بازی‌های آسیایی هانگژو، اوضاع به سود ورزش ایران پیش نرفت و عملکرد کاروان، درخشان نبود. ایران در این رقابت‌ها ۱۳ مدال طلا، ۲۱ نقره و ۲۰ برنز به دست آورد و تعداد طلاهای کاروان نسبت به دوره‌های قبلی کم‌تر به نظر می‌رسید. هر دو ستاره پرچم‌دار کاروان یعنی جواد فروغی و ناهید کیانی نیز به هیچ مدالی دست پیدا نکردند.

کد خبر 840897 برچسب‌ها پینگ پونگ شطرنج بازی های آسیایی هانگژو

دیگر خبرها

  • حسن ضربه شد؛ پژمان رکب خورد!
  • عبدلی: ۳ ملی‌پوش شنا شانس کسب سهمیه المپیک هستند
  • جوادی: امیدوارم پیش‌بینی قاطعانه دوستان در مورد وزنه‌برداری اشتباه شود!
  • نایب قهرمانی بوکسور تبریزی در تورنمنت جاده ابریشم
  • ۱۰ رویداد مهم ورزشی برای ایران سال ۱۴۰۲
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۸ فروردین
  • ورزشکاران بیماران خاص اردبیل ۱۵ مدال کشوری کسب کردند
  • سال اولین ها
  • دعوت از ۹ تیرانداز به اردوی تیم ملی تپانچه
  • بانوی ایرانی، مدیر مسابقات انتخابی تنیس روی میز آسیای میانه شد