Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@03:28:15 GMT

کاهش آسیب های اجتماعی نیازمند رویکرد پیشگیرانه است

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۴۲۷۶۹

کاهش آسیب های اجتماعی نیازمند رویکرد پیشگیرانه است

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالقدیر کریمی روز یکشنبه درجلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر این شهرستان گفت: 50 درصد فعالیت های این شورا در سالجاری مبتنی بر اقدامات پیشگیرانه است.
وی یادآور شد: آسیب های اجتماعی از حوزه های سخت است و فعالیت در این حوزه تنها با جدیت، انسجام و داشتن نقشه راه از سوی مدیران میسر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بابیان اینکه هر گونه کوتاهی و قصور دراین حوزه آسیب های جبران ناپذیری را بر جامعه و خانواده ها وارد می کند، از مدیران عضو شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر این شهرستان بویژه دانشگاه ها خواست تا برای سالجاری نقشه راه تدوین و بر اساس شیوه نامه اجرایی ابلاغ شده ازسوی دبیرخانه شورا حرکت و مصوبات آن را اجرا نمایند.
وی، اجرای برنامه های نشاط آور فرهنگی و ورزشی، استفاده از ظرفیت تشکل های مردم نهاد و علما و روحانیون، انجام اقدامات پیشگیرانه در محیط های کاری و کارگری و توجه به آموزش های مهارتی و فنی و حرفه ای را از جمله مهمترین برنامه های پیشگیرانه درحوزه مبارزه با مواد مخدر و کاهش آسیب های آن برشمرد و گفت: این برنامه ها باید در مناطق شهری و روستایی بویژه محلات آسیب پذیر با جدیت انجام شود.
فرماندار ویژه گنبدکاووس پیشنهاد داد تا مرکز آموزش فنی و حرفه ای این شهرستان علاوه بر اطلاع رسانی به مردم درخصوص کلاس های آموزشی و مهارتی، نسبت به راه اندازی اتوبوس سیار که در آن کارشناسان حوزه آسیب های اجتماعی، مشاوره و مربیان مهارت آموزی حضور داشته باشند، اقدام نماید.
کریمی گفت: این اتوبوس می تواند به مناطق روستایی پرجمعیت اعزام و کارشناسان نسبت به آگاهی بخشی به جوانان و خانواده ها درخصوص آسیب های اجتماعی و مواد مخدر اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، در این جلسه برخی مدیران عضو این شورا از جمله رییس دانشگاه پیام نور، رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر انتظامی و شهردار گنبدکاووس ارائه گزارش دادند.
پیش بینی 600 میلیون ریال اعتبار برای تکمیل ساختمان نگهداری از متکدیان گنبدکاووس از سوی استانداری به شهرداری این شهر که تا الان 50 درصد آن تخصیص یافته است، رشد 100 درصدی کشفیات مواد مخدر در اردیبهشت امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل و شناسایی 16 خانوار فاقد مسکن با وضعیت معیشتی نامناسب در روستای اسلام آباد از مهمترین نکات مطرح شده توسط مدیران گنبدی درجلسه بود.
فرهاد شیبک معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز دراین جلسه گفت: شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر این شهرستان درسال گذشته 14 جلسه با 144 مصوبه داشته که 81 درصد مصوبات اجرایی شده و بقیه در سال جاری باید اجرا شود.
ساماندهی چهار راه میهن شهر گنبدکاووس، فعال شدن کارگروه اشتغال شورا، راه اندازی سرپناه شبانه ویژه بانوان، مشکلات معیشتی زنان سرپست خانواری که تحت پوشش هیچ نهاد خدماتی نیستند و ساماندهی زمین های بدون حصار سطح شهر از مصوبات اجرا نشده سال گذشته اعلام شد.
شهرستان گنبدکاووس با 350 هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.
1860/3039/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 آسیب های اجتماعی اشتغال پلیس مبارزه با مواد مخدر زنان فنی و حرفه ای موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۲۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«فضل‌الله رنجبر» از حوزه انتخابیه خدابنده به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

- شناختی از ترکیب منتخبین فعلی ندارم و نگاهم صرفاً خدمت به مردم است.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

در مجلس دوازدهم وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی به ویژه اشتغال، تورم و مبارزه با فقر و آسیب اجتماعی باید مورد توجه قرار گیرد.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون عمران و یا امنیت ملی و سیاست خارجی

مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

نرخ بالای فلاکت، مشکل بیکاری و تورم و آسیب‌های اجتماعی / ‏‬ بهترین راهکار برای حل این مشکلات هم افزایی بین مجمع نمایندگان استان کرمانشاه و تاثیرگزاران در استان است که باید برای جذب و تسهیل سرمایه گذاری در استان و بهبود فضای کسب و کار در کنار امنیت سرمایه گزاری و کاهش هزینه‌های تولید و حجم واسطه‌ها انجام شود و همچنین بهبود سیستم توزیع و نظارت از ذیگر لازمه‌های در کرمانشاه است.

استفاده از ظرفیت‌های خوب در استان کرمانشاه در زمینه اقتصاد مرز، گردشگری، و کشاورزی باید به طور ویژه در دستور کار قرار گیرد.

کرمانشاه برای برون رفت از مشکلات نیاز به یک نگاه ویژه ملی از سوی دولتمردان مرکز دارد؛ نمایندگان باید تلاش کنند تا این نگاه ویژه ملی به استانی که به فرمایش مقام معظم رهبری سینه ستبر ایران اسلامی نامیدند، ایجاد شود.

برای آسیب‌های اجتماعی بهرتین راهکار بر اساس تجربه کاری ام تلاش برای ردیف اعتباری ویژه و اختصاصی در قانون بودجه سالیانه کشور است؛ همچنین استفاده از ظرفیت‌های گروه‌های مردمی و جهادی و ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و نیروهای متخصص حوزه فرهنگی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی در جهت اجرای طرح‌های مناسب در محلات جامعه هدف است.

کد خبر 6081582

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند