Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ زهرا صباری، مسئول اجرایی مرکز مرکز جامعه بیت‌الزهرا(س) شهرستان آران و بیدگل گفت: این مؤسسه در 8 ‌فروردین‌ماه به مناسبت ولادت امام جواد(ع) و حضرت علی اصغر(ع)، جشنی برگزار کرد در این مراسم مربیان به تلاوت قرآن پرداخته و زیارتنامه امام جواد(ع) قرائت و در انتها جوایزی به شرکت‌کنندگان اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: همچنین مراسم جشنی نیز همزمان با ولادت امام علی(ع) برپا شد و قرآن‌آموزان به تلاوت قرآن پرداختند و سخنرانی با موضوع شناخت امام علی(ع)، اجرای نمایش طنز خانوادگی با موضوع تبیین ازدواج به روش سنتی انجام شد. در ادامه مراسم وفات حضرت زینب(س) برپا شد که تلاوت قرآن و ادعیه توسط مربیان و قرآن‌آموزان مرکز و اجرای برنامه مرثیه‌سرایی توسط یکی از مربیان قرآنی مرکز با موضوع فضائل حضرت زینب(س) از دیگر برنامه‌‌های این مراسم بود.


صباری افزود: کرسی تلاوت و تفسیر قرآن، قرائت زیارتنامه ائمه بقیع(ع) دعای کمیل، مراسم عید مبعث با تلاوت قرآن، مولودی‌خوانی، پخش فیلم محمد رسول الله(ص) از دیگر برنامه‌های این مرکز در ترم بهار بود.
وی به دیگر برنامه‌هایی که در اعیاد شعبانیه انجام شد اشاره کرد و گفت: در میلاد امام حسین(ع)، دعای ندبه، مدیحه‌سرایی، سخنرانی با موضوع کرامات امام حسین(ع)، تلاوت قرآن و دعا توسط مربیان قرآنی مرکز، مسابقه ویژه نوجوان قرآن‌آموز مرکز، قرعه کشی ویژه کسانی که نام حسین را داشتند، برپا شد.
مسئول اجرایی مرکز جامعه بیت‌الزهرا(س) بیان کرد: در میلاد حضرت ابوالفضل(ع)، مراسم ویژه‌ای از سوی مؤسسه برپا شد که با سخنرانی با موضوع الگوهای رفتاری حضرت ابوالفضل(ع)، تلاوت قرآن کریم و زیارتنامه حضرت ابوالفضل(ع) توسط مربیان قرآنی، مسابقه ویژه نونهالان، اجرای احکام توسط مربیان قرآن، مدیحه‌سرایی توسط یکی از مبلغان مرکز همراه بود.
وی به برنامه شب‌های نیمه شعبان اشاره کرد و افزود: جشن نیمه شعبان همراه با قرائت زیارت آل‌یس، مناجات شعبانیه، اجرای گروهی نونهالان مرکز، مسابقه حضوری نوجوانان و بزرگسالان، اهدای هدایا به برگزیدگان مسابقات انجام شد.
وی تصریح کرد: در آخرین پنجشنبه ماه شعبان، ختم 40 مناجات شعبانیه با حضور علاقه‌مندان انجام شد. همچنین برنامه‌های آموزشی این مرکز ویژه نونهالان در هفته 2 روز، طرح تخصصی ـ آموزشی قرآن و معارف، کلاس نهضت(قواعد ‌روخوانی و روان‌خوانی)، کلاس تجوید برای بزرگسالان در ترم بهار برپا شد.
صباری به کارگاه‌های آموزشی ماه رمضان اشاره کرد و گفت: این کارگاه‌ها با حضور مربیان قرآن و مبلغان مرکز برپا و در پایان کارگاه‌ها جلسات هم‌اندیشی ویژه‌برنامه‌های اجرایی ماه مبارك رمضان صورت گرفت.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۲۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که از آنجایی که وقف همچنان بین مردم با روش‌های سنتی‌اش شناخته می‌شود، آیا لازم است اطلاع‌رسانی برای روش‌های نوین آن صورت گیرد؟ گفت: مردم درباره وقف اطلاعات عمومی ندارند و نمی‌دانند وقف در چه حوزه‌هایی می‌تواند کارایی داشته باشد. از آنجایی که وقف بستگی به نیت افراد دارد، حوزه‌ گسترده‌ای دارد؛ یعنی هم حوزه‌های سنتی و هم حوزه‌های نوین را دربر می‌گیرد.

حجت‌الاسلام نقیب ادامه داد: از قدیم مردم با حوزه‌های سنتی وقف سروکار داشتند، ولی الان از شرکت‌های دانش بنیان که در حوزه وقف کار می‌کنند، اطلاعی ندارند. علاوه‌بر اطلاع‌رسانی لازم است وقف‌ها ساماندهی شوند. یعنی به افراد مسیر را یاد دهیم. اگر کسی می‌خواهد وقف کند، بگوییم چه حوزه‌هایی در اولویت وقف قرار دارد، تا نیازهای کشور برطرف شود.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که گاهی مردم می‌گویند چگونه می‌توان بابت اموال یا املاکی که وقف کردیم، اعتماد کرد که در جای صحیح مورد استفاده قرار گیرد، توضیح داد: اعتمادسازی با شفافیت است. باید صندوق‌های مالی مشخص وجود داشته باشد و هر ساله گزارش‌های خود مبنی بر میزان سود و حفظ اموال را ارائه دهند. چون هرجا پای پول وسط باشد، امکان دستیابی عده‌ای به آن هست. شما باید راه‌های دستیابی دیگران را به آن ببندید. باید ناظرینی را بر صندوق‌های مالی مشخص کرد و سالانه گزارش‌های دقیق ارائه داد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند
  • سفیر فلسطین در مقر سازمان ملل در وین: دیگر در جلسات گزارشی از غزه ارائه نمی‌دهم
  • دسته‌های عزای امام صادق (ع) از مدارس تا مساجد برپا می‌شود
  • کامنت وینیسیوس جونیور برای جیدون سانچو؛ عجب بازیکنی! / عکس
  • لزوم روزآمدی مربیان عقیدتی
  • گزارشی از دانش آموز اصفهانی به مناسبت گرامیداشت روز معلم + فیلم
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • برگزاری همایش بزرگ عقیدتی سیاسی در بافق