Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

اگرچه هیچ کس فکرش را نمی‌کرد اما ماهاتیر محمد با بازگشتی دور از انتظار به عرصه انتخابات و شکست ائتلافی که به مدت شش دهه بر کشور مالزی حکمفرمایی کرده بود، در سن ۹۲ سالگی به عنوان سالخورده ترین رهبر منتخب در جهان برای تصدی مقام نخست وزیری مالزی انتخاب شد.

شاید فکر کنیم که مردم چرا در سن 92 سالگی به وی اعتماد کردند و وعده‌ مهاتیر محمد برای نخست‌وزیر شدنش به مردم چه بوده است؛ جالب است بدانید که این نابغه اقتصادی مالزیایی در اولین سخنرانی خود  پس از مراسم سوگند به جای حرف‌های نمایشی و شعاری وعده بهبود و ثبات اقتصادی و مبارزه با فساد را در اولویت خود قرار داد و به مردم اطمینان داد که  میلیاردها دلاری را که در جریان اختلاس در یک صندوق دولتی به یغما رفته است، بازپس گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نباید فراموش کنیم که مبارزه با فساد و مفسد اقتصادی نیازمند هماهنگی همه‌جانبه‌ای است که اگر در این میان یک مسئول دولتی حساب خانه و دوستان خود را از این مساله جدا کند نمی‌توان امیدی به حل ریشه‌ای این موضوع داشت

هنوز یک ماه از روی کارآمدن ماهاتیر محمد در مالزی نمی‌گذرد که خبرها حاکی از این است که با رسیدگی وی از خانه نخست وزیر سابق مالزی 72 کیف حاوی طلا و جواهرات کشف شد و ماهاتیر محمد نشان داد در حرف وقولش به مردم وفادار است و با پیگیری وی  پلیس مالزی در تفتیش یکی از آپارتمان‌های شخصی نجیب رزاق، موفق به کشف چندین جعبه پول و اشیاء قیمتی شد.

اگر بخواهیم برخورد مقامات مالزی را با مقوله فساد در مقایسه با خودمان بسنجیم، باید بگوییم مالزی در مبارزه با فساد مسئولان خود موفق است چون به فردی پاکدست اعتماد کرده‌اند و نیروهای انتظامی و پلیس این شهر نیز به سبب هماهنگی با نخست وزیر جدید این کشور توانسته‌اند با مقوله فساد مقابله کنند اما وقتی هماهنگی میان ارگان‌های مختلف و حتی خود مردم برای مبارزه با فساد نباشد، نمی‌توان از قوه قضاییه انتظار داشت که به تنهایی در برابر مقوله فساد بایستد و با آن مبارزه کند.

هرچند ذکر این نکته نیز ضروری است مساله‌ای که در مالزی شاهد آن بودیم عملا نتیجه مستقیم خواست و اراده مردمی است که شاید ممکن بود بازی‌های سیاسی انان را در انتخاب یک فرد کارآمد به اشتباه بیاندازد اما آنان با انتخاب خود مسئولی را با  اراده خود را برای مبارزه با فساد جزم انتخاب کردند که در مساله مبارزه با فساد میان اقوام و خویشانش با باقی مردم تفاوتی نمی‌گذارد و قانون برای وی فصل الخطابی است که اجازه می‌دهد آنان برای بهبود و پیشرفت کشورشان دست هر مسئول اختلاسگری را جیب بیت‌المال قطع کرده و همه باهم برای بهبود کشورشان تلاش کنند.

در پایان مجددا باید گفت که نباید فراموش کنیم که مبارزه با فساد و مفسد اقتصادی نیازمند هماهنگی همه‌جانبه‌ای است که اگر در این میان یک مسئول دولتی حساب خانه و دوستان خود را از این مساله جدا کند نمی‌توان امیدی به حل ریشه‌ای این موضوع داشتو همه باید برای این امر به پای میدان بیایند.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: مالزی پارس فساد پارس نیوز ماهاتیر محمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۲۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی

به گزارش همشهری آنلاتین به نقل از ایرنا، «سید مجید میراحمدی» معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در نشست مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری که ظهر امروز با حضور احمد وحیدی وزیر کشور برگزار شد گفت: مدیریت دولت در برگزاری مراسم اربعین سال گذشته رضایتمندی غیرقابل باوری ایجاد کرد و ما این را ناشی از تفضل حضرت ولی عصر (عج) می‌دانیم.

وی افزود: سال گذشته بر مساله گذرنامه و دریافت آن، حمل و نقل، مدیریت گرما و مدیریت زمان اقداماتی انجام دادیم که بحمدالله اقدامات نتیجه‌بخش بود اما معتقدیم ضعف‌هایی نیز وجود دارد و باید در جهت اصلاح آن گام برداریم.

معاون وزیر کشور ادامه داد: امسال در خصوص ۴۱ موضوع اربعین برنامه‌ریزی شده است و چهارشنبه همین هفته عازم عراق هستم تا بتوانیم با همکاری طرف عراقی به مشکلات رسیدگی کنیم.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) گفت: قرار بود ۲ هزار اتوبوس خریداری شود که هنوز انجام نشده است. امسال به دنبال این هستیم که خودروهای سواری زائران برای اولین بار وارد عراق شود و از طرف دیگر اتوبوس‌های عراقی بتوانند برای کمک به نقل و انتقالات زائران وارد کشور شوند.

کد خبر 847873 برچسب‌ها خبر مهم اربعين

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه اولویت دستگاه عدلیه است
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم