Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@06:52:37 GMT

فرهنگ و هنر در مسیر شکوفایی - فرزاد نویدی **

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۴۲۹۶۳

فرهنگ و هنر در مسیر شکوفایی - فرزاد نویدی **

کرمانشاه - ایرنا - تفاهم نامه ای به ارزش 800 میلیارد ریال در سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به استان کرمانشاه، برای شکوفایی و تعالی حوزه فرهنگ و هنر با استاندار منعقد شد که می تواند منجر به تحولات چشمگیری در این حوزه مهم و زیربنایی شود.

رویکرد این وزارتخانه اکنون از تمرکز بر روی تهران خارج شده و استان ها بیشتر مورد توجه قرار گرفته اند که این رویکرد می تواند ظرفیت ها و پتانسیل های هر استان را شکوفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این رویکرد جدید، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مقوله اقتصاد فرهنگ و هنر نیز توجه کرده و این بخش مهم و مغفول مانده در اولویت اصلی برنامه های این وزارتخانه قرار گرفته است.
حمایت و توجه به اقتصاد فرهنگ و هنر می تواند مشکلات کنونی اهالی این عرصه را بر طرف کند تا فعالان این بخش بدون دغدغه های معیشتی و بیمه ای به فعالیت های تخصصی خود ادامه دهند.
ایجاد شادی و نشاط از طریق اجرای برنامه های فرهنگی و هنری رویکرد دیگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت تدبیر و امید است که این موضوع می تواند به شادابی و سرزندگی مردم کمک شایانی کند.
ایجاد ارتباط هرچه بهتر و بیشتر اهالی فرهنگ و هنر با مردم در قالب اجراهای زنده موسیقی، نمایش، برپایی جشنواره های مختلف ادبی، فرهنگی و هنری، نمایشگاه ها و سایر موضوعات در تلطیف فضای جامعه موثر است.
آنچه که مردم از فرهنگ و هنر و هنرمندان از مسئولان انتظار دارند در رویکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمده است و با اجرایی شدن برنامه های این وزارتخانه شاهد تقویت این حوزه خواهیم بود.
اهالی فرهنگ و هنر نیز برای تحقق سیاست های دولت و کمک به تلطیف فضای جامعه باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرند.
رفع معضلات و مشکلات در حوزه آسیب های اجتماعی در استان کرمانشاه را می توان با فرهنگ سازی، تقویت و حمایت از فرهنگ بومی محلی تا حد زیادی کاهش داد و در این بین نقش فعالان فرهنگی و هنری بسیار موثر است که این قشر نیز باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند.
تنوع فرهنگی سینه ستبر ایران اسلامی نشات گرفته از وجود اقوام، مذاهب و آداب و رسوم و سنن مختلف این دیار را به رنگین کمانی از ایران سرافراز تبدیل کرده است.
روانشناسان معتقدند که در جامعه ای فرهنگی و هنری، مردم روح لطیف و ذهنی آرام دارند و کمتر دنبال جرم و خشونت می روند و این نشان می دهد که سرمایه گذاری در حوزه فرهنگ و هنر می تواند تاثیر بسزایی در جلوگیری از رشد ناهنجاری های اجتماعی داشته باشد.
* خبرنگار ایرنا در کرمانشاه
3033/8066/1042

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي فرهنگ كرمانشاه شكوفايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۲۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابلاغ رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، بر اساس ماده واحده "تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی" که در جلسه هشتم اسفند سال گذشته شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بر اساس مصوبه جلسه بیست‌ویکم بهمن سال ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب رسیده، در حکمی عاطفه خادمی را به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب کرد.

عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود.

گفتنی است، خادمی متولد سال ۱۳۶۳ و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ التحصیل این رشته در کشور است.

وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه با محوریت زنان و خانواده نیز هست.

در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهاد‌های مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه‌های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ و اجتماع، متمرکز بر حوزه‌های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع‌های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.

یادآور می‌شود، پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • اجرای طرح‌های مهم برای شکوفایی صنعت پتروشیمی
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • خلیج فارس تا ابدخلیج فارس خواهد بود/یکی ازمهم‌ترین حوزه‌های تمدنی
  • شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود