Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-01@08:48:39 GMT

دولت عقب‌نشینی نکرده است

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۴۳۰۵۱

به گزارش وانانیوز، 

محمود واعظی در گفت‌وگویی، در ارزیابی  تحقق وعده‌های انتخاباتی رییس جمهور  طی یک سالی که از عمر دولت دوازدهم سپری شده است ، اظهار کرد: در دولت تلاش بر این است که هم شخص رییس‌جمهوری و هم اعضای کابینه تا جایی که می‌توانند برای تحقق وعده‌های خود برنامه‌ریزی کنند.

وی گفت: متاسفانه به نوعی تبلیغات و رای‌گیری انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم در روز 29 اردیبهشت 96 تمام شد، اما پیامدهای آن همچنان ادامه پیدا کرد؛ این برخلاف آن چیزی است که در بسیاری از کشورهای دنیا مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سایر کشورها زمانی که انتخابات تمام می‌شود موافق و مخالف دیگر رویکرد خود را کنار می‌گذارند و برای حل مشکلات و ساختن کشور با یکدیگر تلاش می‌کنند.

رییس‌ دفتر رییس‌جمهوری با تاکید بر اینکه این سخن به معنای آن نیست که کسی تفکر و اندیشه‌اش را تغییر می‌دهد، خاطرنشان کرد: آنچه که در این کشورها تغییر می‌کند رویکرد موقتی است که برای تحقق امنیت و منافع ملی آنها که برای همه گروه‌هایشان به عنوان یک اصل مطرح است، اتخاذ می‌شود.

واعظی با بیان اینکه متاسفانه در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران شاهد چنین تغییر رویکرد موقتی نبودیم، اظهار کرد: متاسفانه ما نه در تبلیغات انتخاباتی و نه در کارشکنی‌ها و تخریب‌هایی که بعد از انتخابات آغاز شد؛ شاهد وجود چنین رویکردی در گروه‌های مخالف نبودیم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه این موضوع نباید بهانه‌ای برای دولت شود تا کار خود را انجام ندهد و وعده‌هایی که به مردم داده را عملی نکند، گفت: قطعا دولت به دنبال تحقق وعده‌های خود است و از هیچ چیزی هم عقب‌نشینی نکرده است، ما باید به سمت جلو پیش برویم.

رییس دفتر رییس‌جمهوری افزود: البته آنچه که آقای رییس‌جمهوری به مردم اعلام کرده‌اند، برای چهار سال است؛ برخی از فعالیت‌ها هستند که نیاز به برنامه‌ریزی، زمان، پول و امکانات دارند و تحقق آنها طول می‌کشد، بنابراین ما فرصت داریم تا آنچه که آقای رییس‌جمهوری به مردم اعلام کرده‌اند، محقق شود.

واعظی همچنین درباره طرح برخی اظهارات مبنی بر اینکه رییس‌جمهوری به وعده‌های خود عمل نکرده است و ابراز پشیمانی گروه‌هایی از رای به روحانی با تاکید بر اینکه برخی از این اظهارنظرها سیاسی است، گفت: برخی از این اظهارنظرها تولید مخالفان است؛ آنها کسانی هستند که در انتخابات رقیب دکتر روحانی بودند، آنها روزنامه، سایت، امکانات و بلندگوهایی در اختیار دارند و یکسری از تبلیغات‌شان همچنان ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه از سوی دیگر نیز ممکن است برخی از دوستانم در مقاطعی با این تحلیل غلط که اگر الان از دولت و رییس‌جمهوری حمایت کنند ممکن است در انتخابات بعدی اتفاقاتی بیفتد، در زمین حریف بازی و بلافاصله عقب‌نشینی کردند.

رییس دفتر رییس‌جمهوری اظهار کرد: این سخن به آن معناست که کسی بعد از دو ماه و نیم و یا سه ماه پس از رای‌گیری می‌گوید که من پشیمانم در حالیکه در این مدت هنوز اتفاقی نیفتاده است.

واعظی با تاکید بر اینکه باید مراقب باشیم و تحت تاثیر القائات رقیب خود قرار نگیریم، گفت: دولت متعلق به همه کشور و همه کسانی است که در انتخابات دست به دست هم دادند و کاری بزرگ انجام دادند؛ زمانی که همدلی میان گروه‌های سیاسی برقرار باشد و 24 میلیون نفری که به دولت رای دادند از دولت حمایت کنند و دولت نیز خود را نه تنها خدمتگزار این 24 میلیون نفر بلکه خدمتگزار همه مردم ایران بداند، در کشور هم از نظر مسائل داخلی و هم از نظر مسائل خارجی هیچ مشکلی نخواهیم داشت و می‌توانیم به همه آنچه که هدف‌گذاری کرده‌ایم، دست یابیم.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: دولت دوازدهم محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۳۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران

آمریکا و مکزیک در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرزهای مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روسای جمهور کشورهای آمریکا و مکزیک اعلام کردند در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرزهای مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند.

بر این اساس، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با آندرس مانوئل لوپز رئیس جمهور مکزیک متعهد به مقابله با عبور مهاجران غیرقانونی از این مرزها شدند که در سال های اخیر به رکورد بی سابقه ای رسیده است.

آنها تصریح کردند دولت های دو کشور به زودی گام هایی را برای کاهش عبور مهاجران غیرقانونی از مرزهای مشترک بر می دارند در حالی که به مشکلات اقتصادی و امنیتی پرداختند که باعث مهاجرت افراد می شود.

رهبران دو کشور در بیانیه ای مشترک افزودند: رهبران دو کشور در مدت زمان کوتاهی، به مسئولان امنیت ملی خود دستور دادند تا بلافاصله برای اجرای اقدامات ملموس، به منظور کاهش چشمگیر عبور مهاجران غیرقانونی از مرزها در عین رعایت حقوق بشر، با یکدیگر همکاری کنند.

در همین حال، جو بایدن که برای بار دوم نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری شده، در ماه های اخیر دیدگاه خود نسبت به امنیت مرزها را سختگیرانه تر کرده در حالی که موضوع مهاجران غیرقانونی تبدیل به یکی از اصلی ترین نگرانی های رای دهندگان آمریکایی شده است.

همچنین جمهوری خواهان از جمله دونالد ترامپ نامزد منتخب حزب برای انتخابات 5 نوامبر، منتقد اصلی بایدن، از وی به دلیل برگرداندن بسیاری از محدودیت ها و سیاست های مرزی دوران ترامپ و شکست در مقابله با عبور فزاینده مهاجران غیرقانونی انتقاد کرده اند.

این در حالی است که حدود یک ماه پیش یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا قانون مرزی ایالت تگزاس مبنی بر دستگیری و بازجویی افراد مظنون به عبور غیرقانونی از مرز مکزیک با آمریکا را به حالت تعلیق درآورد.

این قانون که به طور رسمی قانون S.B.4 نامیده می شود، نقطه عطفی در درگیری مرزی بین مقامات تگزاس و دولت بایدن در مورد موضوع مهاجرت و امنیت مرزی است و پیروزی بزرگی برای دولت بایدن محسوب می شود. همچنین براساس این قانون ورود یا ورود دوباره غیرقانونی به تگزاس از یک کشور خارجی، جرم تلقی می شود، و قضات ایالتی این قدرت را پیدا می کنند تا مهاجران غیرقانونی را ملزم به خروج از خاک آمریکا کرده و کسانی را که از خروج از کشور خودداری کنند، به تحمل تا 20 سال زندان محکوم می شوند.

این در حالی است که موضوع مهاجرت و امنیت مرزها در مرز مکزیک با آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 5 نوامبر تبدیل به موضوعی چالش برانگیز در بین جمهوری خواهان شده است. دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان وعده اخراج مهاجران غیرقانونی و بستن مرزهای کشور به روی این دسته از مهاجران در صورت رسیدن به سمت ریاست جمهوری را داده است.

در همین حال چندی پیش مشخص شد، تنش‌ها بین «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «گرگ آبوت»، فرماندار ایالت تگزاس همچنان ادامه دارد و آبوت گفت حضور نیروهای گارد مرزی را در مرزهای جنوبی آمریکا تقویت خواهد کرد تا از این ایالت در برابر «هجوم مهاجران» محافظت کند.

چندی قبل قضات دادگاه عالی آمریکا به ماموران گشت مرزی کشور به طور موقت اجازه دادند تا سیم های خاردار در مرز با مکزیک را که برای جلوگیری از عبور مهاجران غیرقانونی کشیده شده، بردارند.

این در حالی است که شکایتی از سوی «کن پکستون» دادستان‌کل جمهوری‌خواه تگزاس به این دادگاه ارسال شده که در آن دادستان دولت را متهم به تخریب غیرقانونی اموال ایالتی کرده است.

اما دولت بایدن طی دادخواستی در دوم ژانویه سال جاری، اعلام کرد هیچ مدرکی دال بر اینکه این سیم ها مانع عبور مهاجران غیرقانونی به خاک آمریکا شده باشد، وجود ندارد و مهاجران غیرقانونی همچنان می توانند از این مسیر وارد کشور شوند.

علاوه بر این دولت در 12 ژانویه نیز در دادخواستی اعلام کرد مقامات ایالت تگزاس موانع جدیدی را در سراسر مرز با مکزیک نصب کرده اند که مانع از انجام وظیفه ماموران گشت مرزی برای ارزیابی و پاسخ دادن به موارد اضطراری می شود.

سیم‌های خاردار مرز مکزیک با آمریکا با هزینه گارد ملی تگزاس و در راستای بخشی از عملیات ستاره تنها (لقب ایالت تگزاس) کشیده شده است که ابتکاری از سوی گرگ ابوت فرماندار جمهوری‌خواه این ایالت بود که در سال 2021 با هدف جلوگیری از عبور غیرقانونی مهاجران از این مرز کشیده شد.

جمهوری خواهان آمریکایی بارها سیاست های دولت بایدن در مورد موضوع مهاجران و عبور مهاجران غیرقانونی از مرز مکزیک را مورد انتقاد قرار داده اند. موضوعی که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در نوامبر سال جاری شدت گرفته و مخالفان بایدن به دنبال استفاده از این موضوع برای تخریب بایدن هستند.

موضوع مهاجران غیرقانونی در آمریکا و تلاش آنها برای ورود به خاک این کشور از طریق مرزهای مکزیک تبدیل به یکی از موضوعات چالش‌برانگیز و بحرانی جدی برای دولت جو بایدن شده است.

گفتنی است از زمان روی کار آمدن جو بایدن در ژانویه 2021، تا کنون دو بار به‌صورت متوالی رکورد عبور غیرقانونی مهاجران از مرزهای جنوبی آمریکا شکسته شده است. بر اساس آمار گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، بیش از 2,000,000 عبور غیرقانونی ورود به ایالات متحده در سال 2022 ثبت شده است.

با وجود این، برخی از ناظران تحلیل‌ها در این راستا را مبالغه‌آمیز توصیف کرده و درگیری‌های میان دولت بایدن و ایالت‌های جمهوری‌خواه را در چارچوب نبرد میان دو حزب بر سر انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 و بودجه تحلیل می‌کنند.

تعلیق قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک با آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • خبر رییس مجلس درباره حقوق اردیبهشت 1403/ قالیباف: دولت باید متناسب سازی حقوق بازنشستگان را این ماه اجرا کند
  • آمادگی مازندران برای سفر رییس جمهوری
  • یک مربی زن، رییس یک رشته پر مدال المپیکی شد!
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور