Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@13:19:09 GMT

۲۵.۷ درصد مساحت شهری کردستان جزو بافت ناکارآمد است

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۴۳۶۳۷

۲۵.۷ درصد مساحت شهری کردستان جزو بافت ناکارآمد است

به گزارش خبرنگارمهر، جمشید اسدی  امروز یکشنبه در همایش هم اندیشی طرح ملی بازآفرینی شهری با تاکید بر احیای بافت های فرسوده و ناکارآمد استان کردستان که در سنندج برگزارشد، با اشاره به اینکه در گذشته از ناحیه بانک ها همواره با مشکلاتی در تخصیص و پرداخت تسهیلات مواجه بودیم، گفت: ولی امروز تحولی ایجاد شده و بانک ها برای مشارکت همه جانبه و جلب سرمایه گذار پیشقدم شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: مدل توسعه ای که از گذشته ها دور در اکثر کشورها به ویژه کشورما وجود داشته توسعه از مرکز بوده و همین باعث مغفول ماندن  ابعاد همه جانبه توسعه در شهرهای کوچک شده است.

وی ادامه داد: از آنجاکه تدوین کنندگان قوانین هم مرکز نشین بودند اولویت کارها هم همواره در مرکز بوده است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای اسلامی استانداری کردستان اضافه کرد: برای اینکه توسعه همه‌جانبه به دیگر نقاط کشور هم گسیل شود نیاز به  نمایندگانی در مرکز وجودددارد.

وی بیان کرد: بازآفرینی شهری یکی از موضوعاتی است که با اهتمام مدیران استانی و شهرستانی در راستای تحقق توسعه در حال اجرا است.

اسدی عنوان کرد: بحث الحاق منطقه محدوده شهری و خدمات رسانی برای انجام امور در این مناطق را با مشکلات زیادی مواجه کرده است.

وی بیان کرد: ما در  شرایطی  قرار داریم که مهمترین موضوع برای توسعه استان، توجه به بافت های ناکارآمد شهری است.

وی اظهارداشت: نیاز ما در قالب این طرح حرکت به سمت پویایی و بازآفرینی هسته های مرکزی شهری است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای اسلامی استانداری کردستان افزود: بر اساس برنامه پنجم توسعه می بایست سالانه ۱۰ درصد از بافت های فرسوده ، احیا می شد، ولی بهره کافی از این قانون برده نشد.

اسدی از جمله مشکلات موجود در این بافت ها را  ناپایداری اقتصادی و اجتماعی نبود مدیریت یکپارچه و  فرسودگی ومقام نبودن در مقابل زلزله ذکر کرد و گفت: بیش از ۵۰ درصد جعمیت استان در بافت ناکارمد شهری با تراکم جمعیت دو برابر میانگین استان سکونت دارند.

وی بیان کرد: ۲۵.۷ درصد از ۱۲ هزار و ۷۶۷ هکتار بافت شهری کردستان جزو بافت ناکارآمد شهری است.

وی ادامه داد: در ۴۳۳ همتار الحاقی شهربانه، ۵۹۰ هکتار در مریوان و ۲۳۰ هکتار الحاقی به شهر سقز طرح باز آفرینی شهری و گذربندی محلات انجام شده است.

کد خبر 4301218

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری کردستان بافت فرسوده سنندج ماه مبارك رمضان بوشهر کرمانشاه شیراز گرگان شهرکرد خطبه های نماز جمعه برجام بارش باران خرم آباد اشتغال بیرجند مشهد تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۳۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، محمد آیینی در نخستین جلسه شورای نوسازی مسکن در سال جدید از هدف‌گذاری برای تشکیل ۲ هزار حلقه میانی خبر داد و گفت: به طور متوسط باید در هر استان ۶۰ حلقه میانی طی ۶ ماه نخست سال شکل بگیرد و لازم است ادارات کل استان‌ها تمرکز خود را بر این موضوع بگذارند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه توجیه کردن و جلب اعتماد ساکنان بافت‌های فرسوده، کار نوسازی مسکن در این بافت‌ها را رونق می‌دهد، عنوان‌کرد: قرار است امسال به شکل سازمان یافته حلقه‌های میانی را شناسایی کرده و به آنان آموزش‌های لازم داده شود تا بتوانند به عنوان پلی میان ساکنان بافت‌های فرسوده و سرمایه‌گذاران عمل کرده و آنها را به نوسازی تشویق کنند.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با بیان این که وزیر راه و شهرسازی نیز بر استفاده از ظرفیت حلقه‌های میانی در وزارتخانه با محوریت شرکت بازآفرینی شهری ایران تاکید دارد، تصریح‌کرد: پس از برگزاری گردهمایی «گروه‌های جهادی (حلقه‌های میانی) در راه و شهرسازی» که اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود، چندین پویش مرتبط در همه محلات هدف کشور نیز برپا خواهیم کرد. هدف این است در سال جاری فعالیت‌ها مضاعف شده و حداقل ۱۵۰ هزار واحد مسکونی در این بافت‌ها در دست نوسازی قرار گیرد.

آیینی با بیان اینکه در این راه باید از ظرفیت همه گروه‌های جهادی استفاده کنیم، ضمن تبریک روز ارتش اظهار کرد: ارتش یکی از ظرفیت‌های خوبی است که همیشه در حوزه محرومیت‌زدایی حضور پر رنگ داشته است و جلب همکاری این نهاد کمک بزرگی در این مسیر خواهد بود.

وی همچنین استفاده از توانایی‌های اعضای شورا‌های شهر را از دیگر ظرفیت‌ها در این زمینه برشمرد و گفت: اعضای شورا‌های شهر به شکل مستقیم با مردم در ارتباط هستند و می‌توانند در زمینه اطلاع‌رسانی بسیار مثمرثمر باشند. از سوی دیگر وزارت کشور نیز بر استفاده از ظرفیت سازمان امور اجتماعی کشور تأکید دارد و باید با برنامه‌ریزی از تمام این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

به گفته مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، تشکیل و آموزش حلقه‌های میانی بسیار مهم است؛ زیرا هیچ ارتباطی نمی‌تواند به اندازه ارتباط چهره به چهره تأثیرگذار باشد.

تشکیل حلقه میانی در ۸۶ شهر

در این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه‌های میانی ارائه کرد و گفت: تا کنون در ۸۶ شهر و ۳۸۱ محله ۳۷۴ حلقه میانی تشکیل شده است.

توزیع ۴۴ هزار و ۸۷۵ مورد بسته تشویقی در محلات هدف

وی افزود: در ۲۶۱ محله هدف بازآفرینی شهری، تعداد ۴۴ هزار و ۸۷۵ مورد بسته تشویقی به صورت چهره به چهره بین ساکنان محلات هدف توزیع و اطلاعات لازم در خصوص انواع تسهیلات شهرسازانه و مالی برای نوسازی مسکن در اختیار آنان قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • توسعه و نوسازی شهر بوشهر مستلزم نگاه ملی است
  • ۱۶۶ هزار هکتار از بافت‌های شهری فرسوده است
  • ۷۰ درصد از بافت تاریخی بوشهر بهسازی و نوسازی شد
  • بافت ناکارآمد شهری بوشهر یک‌ هزار و ۸۳۷ هکتار است
  • توسعه سیستم‌های مخابراتی کردستان با سرمایه‌گذاری ۹۱ میلیارد ریالی
  • تبدیل دره مخوف تهران به بزرگترین مرکز تفریحی شهر | پاتوق معتادها به اکوپارک تبدیل می‌ شود
  • ساخت ۱۵۰ هزار مسکن استطاعت پذیر در تهران | ۵۵۰۰ خانه فرسوده و خطرناک نوسازی می شوند
  • تشکیل ۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • ۱۶ هزار و ۹۶۶ هکتار بافت ناکارآمد در استان خراسان رضوی شناسایی شد