Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه آلمانی گزارش داد: دیپلمات‌های اروپایی به علاوه مقامات روسیه و چین در حال رایزنی بر سر یک توافق جدید برای ارائه کمک مالی به ایران هستند که برنامه موشکی بالستیک و سیاست‌های منطقه‌ای این کشور نیز در آن گنجانده شده است. آفتاب‌‌نیوز : روزنامه آلمانی ولت آم زونتاگ با استناد به اظهارات مقامات ارشد اتحادیه اروپا نوشت: دیپلمات‌هایی از اروپا و روسیه و چین قرار است در هفته‌های پیش‌رو تحت سرپرستی هلگا اشمید معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با یکدیگر در وین دیدار و درباره گامهای بعدی پس از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران رایزنی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری رویترز، این روزنامه آلمانی در ادامه گزارش خود نوشت که مقامات این کشورها در حال رایزنی بر سر یک توافق جدید برای ارائه کمک مالی به ایران هستند تا برنامه موشکی بالستیک این کشور و سیاست‌های منطقه‌ای تهران را با هدف حفظ توافق هسته‌ای محدود کند.
آلمان، فرانسه،انگلیس، روسیه و چین در این رایزنی‌ها شرکت خواهند کرد اما هنوز مشخص نیست که ایران که بارها در برابر فشارها برای محدود کردن برنامه موشکی بالستیکش مقاومت کرده است، در این مذاکرات حضور خواهد داشت یا نه.
براساس توافق هسته‌ای که در سال 2015 حاصل شد، ایران پذیرفت که در ازای رفع تحریم‌های غرب برنامه هسته‌ای‌اش را محدود کند، اما دولت ترامپ در حالی که آمریکا که یکی از امضاکنندگان این توافق محسوب می شود، با این توافق مخالف بود و یکی از انتقاداتش نسبت به آن شامل نبودن برنامه موشکی ایران و سیاست‌های منطقه‌ای این کشور در توافق بود.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا سرانجام روز هشتم ماه مه خروج این کشور از توافق هسته ای را اعلام کرد و گفت که تحریم‌ها علیه تهران را باز میگرداند.
این روزنامه آلمانی در ادامه نوشت که حصول یک توافق جدید که شامل محدودیت‌های هسته‌ای می شود و توسعه موشک‌های بالستیک ایران و فعالیت‌های این کشور در منطقه را محدود می کند، قادر خواهد بود ترامپ را متقاعد به ادامه رفع تحریم‌های تهران کند.
ولت آم زونتاگ به نقل از یک دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا نوشت: ما باید از نام توافق هسته‌ای وین فاصله بگیریم و یکسری عناصر مضاعف جدید به آن اضافه کنیم. تنها چنین کاری است که رئیس‌جمهور ترامپ را متقاعد به پذیرش و رفع دوباره تحریم‌های ایران می کند.
به گزارش رویترز، وزارت خارجه آلمان تاکنون هیچ اظهارنظری درباره این خبر نکرده است.
در این میان کمیسیونر انرژی اتحادیه اروپا به تهران آمده است تا به این کشور اطمینان دهد که این اتحادیه با 28 کشور عضو کماکان متعهد به حفظ توافق هسته‌ای و تقویت روابط تجاری با تهران است.
مقامات اتحادیه اروپا، آلمان و دیگر کشورها که همچنان پایبند به توافق هسته‌ای هستند، گفتند که اگر تلاشهای اتحادیه اروپا برای حفظ این توافق به شکست بیانجامد، فاجعه خواهد بود.
ایران از زمان اجرای توافق هسته‌ای تلاش کرده تا از منافع مالی آن بهره ببرد؛ چراکه باقی ماندن تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه برنامه موشکی تهران مانع از حضور سرمایه‌گذاران بزرگ غربی در تجارت با ایران شده بود.
به نوشته ولت آم زونتاگ، مقامات اروپایی به علاوه روسیه و چین به دنبال یک رویکرد جدید هستند. زیرا می دانند که وضع تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران کار را برای شرکت‌های اروپایی با مشکل مواجه خواهد کرد. توافق جدید این کشورها می تواند شامل میلیاردها دلار کمک مالی به ایران باشد.
منبع: ایسنا کد خبر: ۵۲۴۴۷۸ تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۷

منبع: آفتاب

کلیدواژه: محدودیت موشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۳۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد

رئیس‌جمهور فرانسه در مصاحبه‌ای بار دیگر از احتمال اعزام نیروهای غربی، به‌ویژه نیروهای فرانسوی به اوکراین سخن گفت و ۲ شرط برای آن تعیین کرد.

یه گزارش ایسنا، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه که در اواخر فوریه احتمال اعزام نیروهای غربی به اوکراین را مطرح کرده بود، با ذکر ۲ شرط عنوان کرد: در صورتی که مسکو از خطوط مقدم عبور کند و کی‌یف آن را درخواست کند، می‌توانیم این مساله (اعزام نیرو به اوکراین) را مطرح کنیم، اما امروز اینطور نیست.

او یادآور شد که پاریس قبلا پرسنل نظامی را برای «مبارزه با تروریسم» به کشورهای دیگر، به‌ویژه به منطقه ساحل آفریقا فرستاده بود.

به نقل از فرانس ۲۴، ماکرون در مصاحبه با نشریه «اکونومیست» اظهار کرد: رد کردن اعزام نیرو به معنای ناتوانی در آموختن درس‌های ۲ سال گذشته است، در حالی که کشورهای ناتو ابتدا ارسال تانک و هواپیما به اوکراین را رد کرده بودند و سرانجام نظرشان را تغییر دادند.

ماکرون با اشاره به ولادیمیر پوتین گفت: همانطور که گفتم، من هیچ چیز را حذف نمی‌کنم، زیرا ما با کسی روبرو هستیم که هیچ چیز را کنار نمی‌گذارد. من هدف استراتژیک روشن دارم؛ نباید بگذاریم روسیه در اوکراین پیروز شود. اگر روسیه در اوکراین پیروز شود، دیگر در اروپا امنیت نخواهیم داشت. پس هیچ چیز نباید (از روی میز) حذف شود.

اما این موضع تا رسیدن به اجماع در اروپا فاصله زیادی دارد. پیشتر اکثر کشورهای اروپایی و همچنین ایالات متحده به وضوح از اظهارات وی فاصله گرفته بودند. ماکرون در ماه مارس مجددا تأیید کرده بود که عملیات زمینی در اوکراین توسط غربی‌ها شاید در مقطعی ضروری باشد.

رئیس‌جمهور فرانسه می‌افزاید: من متقاعد شده‌ام که اگر اروپایی‌ها یاد بگیرند که توانایی‌های خود را بهتر هماهنگ کنند، اگر به تجهیز خود ادامه دهند، اگر صمیمیت استراتژیک خود را تقویت کنند، به لطف ناتو، ما در برابر روسیه اعتبار بیشتری خواهیم داشت.

وی با اذعان به قدرت سرمایه‌گذاری روسیه، اظهار کرد: ما به وضوح می‌بینیم که روسیه امروز، یکی از نقاط قوت آن، این است که می‌داند چگونه سرمایه‌گذاری زیادی کند و به دلیل اینکه پایگاه خود را سازماندهی کرده، تولید زیادی می‌کند. روسیه قدرت زیادی در دوام دارد که از نظر نظامی غیر قابل تحمل است.

وی در رابطه با اینکه آیا اتحادیه اروپا برای حفاظت از خود کافی نیست، گفت: من یک عمل‌گرا هستم. من عمیقا به اروپا اعتقاد دارم. فکر می‌کنم که اتحادیه اروپا به‌عنوان عنصری از قدرت نظامی تصور نشده است. اروپا باید به جغرافیای خود نگاه کند. در نگاه من اروپا باید منطبق بر زمانه باشد و در شور و شوق‌های گذشته غرق نشود.

ماکرون در رابطه با اینکه اگر چتر هسته‌ای ایالات متحده به طور کامل امن تلقی نشود، آیا فکر می‌کند فرانسه و بریتانیا به سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی و استراتژیک برای مدیریت تشدید بالقوه نیاز دارند، عنوان کرد: فرانسه همیشه استفاده تاکتیکی از سلاح‌های هسته‌ای را رد کرده است. دکترین ما آسیب غیر قابل قبول و نه جنگ هسته‌ای محدود است. من نمی‌خواهم در مورد ضمانت آمریکا شک کنم. اما واضح است که این سوالی است که باید از خود بپرسیم. و به همین دلیل است که فکر می‌کنم منافع جمعی ما این است که در منطقی قرار بگیریم که در آن باید تا آنجا که ممکن است تکثیر سلاح‌های هسته‌ای را محدود کنیم.

رئیس‌جمهور فرانسه در مواجهه با این سوال که این ایده وجود دارد که ایالات متحده در شرایطی عقب‌نشینی کند و این می‌تواند در زمان ترامپ چشمگیر یا در دوران بایدن تدریجی‌تر باشد، گفت: اولا فکر می‌کنم اولویت ایالات متحده آمریکا خودش است و این طبیعی است. ما نباید بحران عمیق داخلی را که جامعه آمریکا تجربه می‌کند، دست‌کم بگیریم. ۱۰ سال بعد، در مواجهه با چالش‌ها، ما اروپایی‌ها باید خودمان را سازماندهی کنیم و باید خودمختارتر باشیم، از جمله در رابطه با آمریکایی‌ها.

امانوئل ماکرون همچنین نسبت به ظهور «ناسیونالیست‌ها» (میهن‌پرستان) و «پوپولیست‌ها» در اروپا هشدار داده و معتقد است: آنها همه «بریگزیت‌کنندگان پنهان» هستند که با یک سخنرانی دروغ، اروپا را به گروگان می‌گیرند. آنها ابتدا ادعا می‌کنند که کشورشان را قوی‌تر می‌کنند. آنها قرار نیست به شما بگویند که می‌خواهند (اروپا) را نابود کنند. اول خواهند گفت فرانسه خارج از اتحادیه اروپا اوضاع خیلی بهتر خواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • رایزنی نماینده ایران با اولیانوف در وین
  • دیدار نمایندگان ایران و روسیه در آستانه سفر گروسی به تهران
  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • سازمان بانکداری اروپا: بیش از ۹۰ درصد از بانکداران ثروتمند اتحادیه اروپا مرد هستند
  • ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد
  • بسته یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از لبنان
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم