Web Analytics Made Easy - Statcounter

دشمنان با طراحی شبکه‌های اجتماعی درصدد ایجاد انحراف در مسیر جوانان مومن هستند. ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۳ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، برنامه مناجات‌خوانی و ادعیه‌خوانی در اوقات سحرگاهی در مساجد و حسینیه‌ها در حال برگزاری است. یکی از این محافل معنوی و پر اشتیاق، مسجد ارک تهران است که هر شب انبوهی از روزه‌داران و مومنان به خیابان پانزده خرداد می‌آیند تا از نوای گرم حاج منصور ارضی کبهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصور ارضی در شب سوم ماه مبارک رمضان مورخ بیست و نهم اردیبهشت‌ماه 1397 در مسجد ارک تهران گفت:اگر مکتب اهل بیت (ع) به درستی پیاده شود هیات‌های ما می‌توانند گره از کار مردم باز می‌کنند. 

در ادامه شرح صد و سه خصلت مومن در کلام پیامبر اکرم (ص) به مورد چهل و یکم رسیدیم؛ " حَرَکَاتُهُ أَدَبٌ " مومن رفتارش مودبانه است. شاید ما جزو مومنان به حساب نیاییم ولی می‌توانیم وصف و شیرینی رفتار آنان را بشنویم که زیبا است. درباب این خصلت چند روایت حضرت امیرالمومنین علی (ع) در که باب‌الادب کتاب غرر الحکم آمده  است اشاره می‌کنیم. " إنَّکُمْ إلى اِکْتِسابِ الاْدَبِ أحْوَجَ مِنْکُمْ إلى الاْکْتِسابِ الْفِضَّةِ وَالذَّهَبِ " به‌راستی شما به کسب ادب نیازمندتر از به دست آوردن طلا و نقره هستید. عده‌ای همیشه اعتراض دارند و با هر ادبیاتی در مورد مشکلات حرف می‌زنند. ولی  افراد مومنی که در همین جامعه و با سختی زندگی می‌کنند اعتراضی ندارند. اگر مکتب اهل بیت علیهم السلام به درستی پیاده شود هیات‌های ما می‌توانند گره از کار مردم باز می‌کنند. یعنی مردم به هیات می‌آیند برای گریه و سینه‌زنی و سخنرانی و قرآن و به فکر دیگران نیز هستند و کمک می‌کنند. حضرت امیرالمومنین علیه السلام این‌گونه می‌فرمایند که ما به دنبال اصلی‌ترین احتیاج خود باشیم یعنی باید متوجه شویم ادب از نان شب هم واجب‌تر است. کسانی که زندگی‌های‌شان خوب می‌گذرد اما می‌بینید درآمد بالایی هم ندارند .نزدیک به چهل سال است که تحریم هستیم و پیشرفت‌هایی در زندگی داشته‌ایم حتی هیات‌ها بهتر و بیشتر خرج می‌کنند. امیرالمومنین علی علیه السلام می‌فرمایند: " اَلْأَدَبُ فِی اَلْإِنْسَانِ کَشَجَرَةٍ أَصْلُهَا اَلْعَقْلُ " ادب در آدمى مانند درختى است که ریشۀ آن عقل و خرد است. یعنی اگر دارای عقل و خرد باشی با ادب هم هستی از ثمره آن می‌توان متوجه شد. فرد با ادب حرف بیهوده‌ای نمی‌زند، البته این حرف به معنی سکوت در مقابل ظلم و دشمن نیست بلکه باید در مقابل ظلم ایستاد و در مقابل دشمن داخلی و خارجی باید مقاومت کرد. از سویی نیز خود را از درون بشناسید و بسازید، نه اینکه به سوی خودبینی و خودخواهی حرکت کنید. 

در حدیثی دیگر امام علی علیه السلام در غرر الحکم می‌فرمایند: " أَفْضَلُ اَلْأَدَبِ أَنْ یَقِفَ اَلْإِنْسَانُ عِنْدَ حَدِّهِ وَ لاَ یَتَعَدَّى قَدْرَهُ " بهترین ادب‌ها آن است که انسان حدّ و اندازه خود را بداند و در همان حدّ بماند و از اندازه خود تجاوز نکند. استاد ما می‌گفت با عالم و یا افراد سرشناس مذهبی تا بیرون خانه‌شان هم قدم شو وگرنه ضرر می‌بینید. اگر دوست هستید نسبت به هم حدود داشته باشید و از این مهم‌تر نسبت به هم ادب داشته باشیم.

در غررالحکم امیرالمومنین می‌فرمایند: " إِنَّمَا اَلشَّرَفُ بِالْعَقْلِ وَ اَلْأَدَبِ لاَ بِالْمَالِ وَ اَلْحَسَبِ " شرافت آدمى به عقل و ادب است نه به مال و حسب. " مَنْ طَلَبَ خِدْمَةَ اَلسُّلْطَانِ بِغَیْرِ أَدَبٍ خَرَجَ مِنَ اَلسَّلاَمَةِ إِلَى اَلْعَطَب " کسى که بدون داشتن ادب در جستجوى خدمت پادشاه باشد، خود را از آرامش و سلامت به رنج و سختى در افکنده است. نکته عجیبی دارد، ادب خود را تقویت کنیم، چه از نظر ظاهری مانند نشست و برخاستن و چه رفتاری و کلامی. ابتدا هم آداب و حقوق والدین خود را رعایت کنید.

اگر این سی روز ماه رمضان خود را مهار نکنید بعد از ماه رمضان کار خیلی سخت می‌شود چون شیطان نیز برای انحراف قدم جلو می‌گذارد. شیوه کلی دشمن که به‌وسیله شبکه‌ها و نیروهای خود دنبال می‌کند این است که جوانان مومن را  حتی برای یک‌ساعت به گناه و انحراف بکشانند. آیا تن می‌دهی؟ و پس از آن امام حسین علیه السلام را از ما می‌گیرند. پشیمانی سخت است، مراقب خودتان باشید به‌وسیله‌ شبکه‌های اجتماعی ابتدا چشم‌تان را و سپس قلبتان و اعضاء و جوارح و نوع پوشش‌ات را تغییر می‌دهند و آرام آرام از مجلس امام حسین علیه السلام به مراکز لهو و لعب کشیده می‌شوید. 

امیرالمومنین علی علیه السلام در غرر الحکم می‌فرمایند: " مَنْ قَلَّ أَدَبُهُ کَثُرَتْ مَسَاوِیه ‏" کسى که ادبش کم شد بدی‌هایش بسیار است.

اگر می‌بینی شخصی نماز می‌خواند، روزه  می‌گیرد، قرآن خوب می‌خواند و مواظب چشمان و رفتارش هست او خودش را کنترل کرده وزحمت کشیده است. همه می‌توانیم زحمت بکشیم و خدایی شویم معنی " صِبْغَةَ اللَّهِ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ صِبْغَةً " (سوره بقره آیه 128) یعنی رنگ و رفتار و حرکت‌مان الهی می‌شود.

بدانید باید در سی شب ماه رمضان برای خدایی شدن‌ خود کاری کنیم، ابتدا هم در رعایت واجبات و محرمات است. دوستان، بزرگترها و کوچکترها تصمیم بگیرید با شیطان مبارزه کنید. ما به اهل بیت علیهم السلام رسیده‌ایم، راه ما نزدیک است، ما امام حسین علیه السلام را داریم.

انتهای پیام/

 

R1444/P1010114/S4,37/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ماه مبارک رمضان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان ماه مبارک رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۴۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)

پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب به انتشار مطلبی پیرامون ریشه کنی فقر اقتصادی در زمان حکومت امام زمان علیه السلام پرداخته که تقدیم علاقه‌مندان می‌شود:

سلامتی یکی از نعمت‌های است که قدر آن به درستی دانسته نمی‌شود و بشر تا زمانی که از آن برخوردار است، نسبت به آن بی توجه می باشد و شاکر این نعمت بزرگ نیست. همانطور که در روایت نبوی به این حقیقت اشاره شده است: « نِعْمَتَانِ مَکْفُورَتَانِ الْأَمْنُ وَ الْعَافِیَةُ[۱] دو نعمت است که قدر آن دانسته نمی شود امنیت و عافیت.»

یکی از گرفتاری‌های بشر در عصر کنونی بیماری‌هایست که منشأ تعدادی از آنها دست ساز جریان‌های ضد بشری و زیست محیطی و برخی بخاطر تغییر سبک زندگی انسانها است که به همراه دیگر عوامل باعث شیوع و حتی پدید آمدن بیماری های جدیدی در بین انسانها شده است.

در عصر حکومت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) به خاطر پیشرفت علم از یک طرف و نابودی جریان‌های ضد بشری و تصحیح سبک زندگی انسانها در امور مادی و معنوی باعث افزایش طول عمر انسانها خواهد شد و امید به زندگی در آن عصر، به شدت افزایش می یابد. همانگونه که از امیرالمؤمنین(علیه السلام) نقل شده است: « فیَبْعَثُ المهْدِیُّ (علیه السلام) اِلی أُمَرَائِهِ بسائرِ الأمْصارِ بالعَدْلِ بینَ النَّاسِ و یذهب الرّبا و الزّنا، و شرب الخمر و الرّیاء، ...و تطول‏ الأعمار[۲] پس مهدی (علیه السلام) فرماندهان خود را به سائر شهرها می‌فرستد و دستور رعایت عدل در بین مردم ... و ربا و زنا و شراب خواری و ریا از بین می رود ...و عمرها طولانی شود.»

در نتیجه عصر حکومت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه)، عصر سلامتی و طول عمر انسان است تا در سایه این عمر طولانی خویش، به بندگی خدا پرداخته و بشر زندگی عاری از ناخوشی‌ها را تجربه بنماید.

پی نوشت:

[۱]. ابن بابویه، محمد بن علی، الخصال، جامعه مدرسین - قم، چاپ: اول، ۱۳۶۲ش، ج‏۱ ؛ ص۳۴.

[۲]. مقدسی شافعی سلمی، یوسف بن یحیی، عقد الدرر فی أخبار المنتظر (عج)، مسجد مقدس جمکران، سوم، ۱۴۲۸ ه.ق، ص۲۱۱

دیگر خبرها

  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • برپایی انتخابات سمن جوانان در مازندران
  • انتخابات شبکه‌های تخصصی سمن‌های مازندران برگزار می‌شود
  • شعار هواداران تراکتور علیه ایجنت معروف فوتبال ایران!
  • سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)
  • امت اسلام در کنار همدیگر به یک دشمن واحد توجه کنند
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟
  • کادرسازی برای نظام جمهوری اسلامی اولویت حلقه صالحین باشد
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟