Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@15:16:26 GMT

سرنوشت نمادهای در حالت تعلیق بورسی چه می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۴۴۵۴۴

سرنوشت نمادهای در حالت تعلیق بورسی چه می‌شود؟

ساعت24-فعالان بورس تهران در این روزها شاهد تعلیق ۱۱ نماد معاملاتی هستند که زمان بازگشایی آن‌ها مشخص نیست، این موضوع سبب شده سرمایه سهامداران خرد که هیچ نقشی در مدیریت شرکت ندارند بلوکه شود؛ البته تعدادی از این نمادها به تازگی و در سال ۱۳۹۷ تعلیق شده اند.

در حال حاضر در بورس تهران ۱۱ نماد در حالت تعلیق قرار دارند که از علت‌های آن مواردی مانند عدم ارائه آخرین اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای، عدم ارائه اطلاعات و صورتهای مالی حسابرسی شده، ابهام در خصوص نحوه انجام معاملات و عدم ارائه گزارش تفسیری مدیریت میاندوره ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماد ها عبارتند از داروسازی زهراوی، فنرسازی خاور، گروه مپنا، گروه صنعتی ملی، سرمایه‌گذاری ملت، بانک پاسارگاد، های وب، صنایع آذرآب، پتروشیمی فناوران، بین‌المللی محصولات پارس و کنتور سازی ایران.

از میان این نمادها، نماد کنتورسازی ایران از ۱۳ شهریور ۱۳۹۵ متوقف است که از بعد از اجرایی شدن دستور العمل جدید توقف و بازگشایی نمادها این نماد از حالت متوقف به حالت تعلیق درآمد.

همچنین صنایع آذرآب از ۱۸ تیر ماه سال ۱۳۹۶، های وب از ۲۵ آذر سال ۱۳۹۶ و بانک پاسارگاد از ۲۳ اسفند سال ۱۳۹۶ متوقف هستند و با توجه به،  به کارگیری دستورالعمل جدید توقف و بازگشایی نماد ها به حالت تعلیق درآمده اند. تعدادی از این نماد ها نیز به تازگی و در سال ۱۳۹۷ به حالت تعلیق در آمدند.

سید مهدی پارچینی - مدیریت عملیات بازار بورس تهران - در مورد نمادهای تحت تعلیق به ایسنا، گفت: از آنجایی که ناشر ملزم شود اطلاعاتی رامنتشر کند در صورت افشا نکردن آن اطلاعات، نماد تعلیق می شود. برای بازگشایی نمادهای تعلیق شده محدودیت زمانی وجود ندارد. اما در موارد دیگر توقف نمادها، سازمان یا بورس می‌تواند حداکثر تا ۵ روز کاری نماد را متوقف نگه دارد. اگر نیاز بود که نماد معاملاتی،  بیش از ۵ روز کاری متوقف باشد عنوان تعلیق به آن میزند و تعلیق این ها سه تا ۱۰ روز و حداکثر ۳۰ روز می‌تواند باشد.

وی ادامه داد: اگر ۳۰ روز گذشت یا نماد تحت احتیاط باز می شود و به بازار اعلام می‌شود که این شرکت شفاف نیست یا اینکه آن نماد اصلا باز نمی‌شود و برای اخراج از بورس می‌رود. این موضوع بستگی به شدت ابهام‌ها دارد.

انتهای پیام

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۴۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت

فرارو، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۱ هزار و ۶۹ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار و ۴۴۸ واحدی قرار گرفت و هفته نخست اردیبهشت را با سبزپوشی به پایان رساند.

به گزارش فرارو، در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، شاخص کل هم‌وزن بورس، نیز با رشد ۴ هزار و ۶۵۰ واحدی در ارتفاع ۷۶۳ هزار و ۶۵۵ واحدی قرار گرفت.

در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، ارزش بورس تهران به ۷۹ همت و ۶۰۹ میلیارد تومان رسید و تعداد ۳۴۳ هزار و ۷۷۷ معامله مورد دادوستد قرار گرفت.

در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، نماد‌های فملی و شبندر بیشترین تاثیر بر رشد و نماد‌های پارسان، فولاد، کگل، شپدیش و بوعلی بیشترین تاثیر بر ریزش شاخص کل بورس تهران داشتند.

شاخص کل فرابورس ایران در پایان معاملات امروز بازار سرمایه با ۱۱۶ رشد واحدی در ارتفاع ۲۵ هزار و ۶۰۵ واحدی گرفت؛ ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به ۱۴ همت و ۱۴۰ میلیارد تومان رسید.

در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، ارزش بازار پایه فرابورس ایران به ۳ همت و ۳۰۰ میلیارد تومان رسید و تعداد ۲۰۱ هزار و ۱۳۴ معامله مورد دادوستد قرار گرفت.

گفتنی است، در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، نماد‌های فجهان، شگویا، وسپهر، مادیرا، سپیدار و فغدیر بیشترین تاثیر بر رشد و نماد آریا بیشترین تاثیر بر ریزش فرابورس ایران داشتند.

دیگر خبرها

  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، بخوانید
  • نحوه خرید کشنده فاو در بورس
  • رشد ۱۰۶۹ واحدی شاخص کل بورس
  • بورس تغییر جهت داد
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس | افزایش ۷۶۳ هزار و ۶۵۶ واحدی شاخص کل
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس
  • گزارش روزانه بورس ۵ اردیبهشت؛ رشد ۱۰۶۹ واحدی شاخص کل
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • رشد ۱۰۶۹ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت