Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-19@22:48:19 GMT

فضا، مشکل اصلی توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی زنجان است

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۴۶۳۹۸

فضا، مشکل اصلی توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی زنجان است

مهدی اسکندری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فضای فیزیکی و تجهیزات مورد نیاز لازم و ملزوم هم بوده و با منابع دولتی محدود نمی توان مشکلات را با منابع وزارتخانه برطرف کرد.
وی اظهار کرد: هم اکنون بیشتر موسسه های خیریه این استان درحوزه درمان و بهداشت فعالیت می کنند که ورود آنها به حوزه آموزش می تواند مشکلات این بخش را برطرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسکندری افزود: بر این اساس این واحد دانشگاهی نیازمندی های خود را در حوزه آموزش اعلام کرده و ورود موسسه های خیریه با توجه به کارنامه درخشان ثبت شده بخش آموزشی، چشم انداز بهتری را در ادامه مسیر بوجود می آورد.
وی بیان کرد: خیران و عموم مردم به این موضوع توجه داشته باشند که هزینه ها و مبالغ یاد شده خیری در همان حوزه های یاد شده صرف خواهد شد و مشکلی در این ارتباط وجود ندارد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: بخش آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان طی پنج سال گذشته به لحاظ ایجاد رشته های تحصیلات تکمیلی، تعداد دانشجو، اعضای هیات علمی و ارتقای رتبه های دانشیاری و استادی شیب بسیار تندی را طی کرده است.
وی اظهار کرد: بر این اساس در مدت یاد شده تعداد کل دانشجویان 45 درصد ، دانشجویان تحصیلات تکمیلی 'کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی، دستیاری تخصصی پزشکی 146 درصد، تعداد کل رشته های تحصیلی از نظر تعداد 46 درصد رشد داشته است.
اسکندری افزود: این واحد دانشگاهی در تعداد رشته های تحصیلات تکمیلی 64 درصد، اعضای هیات علمی 46 درصد، تعداد رشته های کارشناسی ارشد 153 درصد، تعداد دانشجویان دکترا، رشد چهار برابری و دستیار تخصصی 113 درصد رشد نشان می دهد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ودرمانی زنجان ادامه داد: حوزه علوم پزشکی کشور درآمایش سرزمینی به 10 حوزه تقسیم بندی شده و استان زنجان به همراه استانهای قزوین، البرز و قم ، مرکزی در منطقه 6 کشوری قرار گرفته و به عنوان دبیرخانه انتخاب شده است.
این مسئول ادامه داد: برای تربیت انسان های توانمند در حوزه پزشکی مطالب ارائه شده به بازبینی جدی نیاز دارد چرا که با سلامت مردم سر و کار دارد.
وی یادآوری کرد: این در حالی است در گذشته حوزه آموزش علوم پزشکی بیشتر بر بخش درمان تاکید داشت و برای تغییر رویه باید بر حوزه پیشگیری و بهداشتی متمرکز شد تا عموم مردم کمتر دچار آسیب شوند.
اسکندی افزود: هم اکنون شیوع بیماری ها و تنوع بیماری ها متفاوت شده و حتی شکل بیماری ها نیز تغییر یافته و به عنوان مثال بیمار های متابولیک ناشی از تغذیه ناسالم و بی تحرکی در جامعه رو به افزایش است که این موارد در برنامه آموزشی لحاظ شود.
وی اظهار کرد: از طرفی هرم سنی جمعیت کشور به سمت پیر شدن حرکت می کند که در دهه های آینده شمار زیادی از افراد جامعه را این گروه تشکیل خواهند داد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: تربیت دانشجویان با توجه به رخدادهای آینده بستر مناسبی را برای ارائه خدمات مناسب و بهینه به گروههای هدف فراهم می کند که تحقق این مهم در گرو مدیریت مطلوب است.
وی خاطر نشان کرد:هم اکنون سه هزار و 810 دانشجوی علوم پزشکی زنجان در 60 مقطع رشته و 9 دانشکده مشغول به تحصیل هستند.
از مجموع دانشجویان مشغول به تحصیل علوم پزشکی زنجان 706 نفر در مقطع تحصیلات تکمیلی، 101 نفر در مقطع دکترا و 213 را دستیاری تشکیل می دهد.
357 عضو هیات علمی نیز مشغول به تدریس هستند.
7320/8068
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 دانشجو دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی قم کارشناسی ارشد موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۶۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون، ۷۱ پروژه به مساحت ۴۰ هزار مترمربع با اعتبار ۳۱۸ میلیارد تومان تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، بهرام دلفان، امروز_ چهارشنبه بیست‌ونهم فروردین_ در نشست خبری با اصحاب رسانه لرستان اظهار کرد: برنامه‌های هفته سلامت از اول اردیبهشت به مدت یک هفته در استان هم‌زمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.

وی گفت: سلامت خانواده و زمین، سلامت خانواده و فرهنگ سلامت یا سواد سلامت، سلامت خانواده و جوانی جمعیت، سلامت خانواده و غذای سالم و ورزش همگانی از جمله شعارهای این هفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به پیر شدن جامعه، بیان داشت: جامعه نیازمند پویایی است و این مهم موجب رشد و توسعه جامعه می‌شود، از این‌رو در حوزه سلامت باید به جوانی جمعیت بیشتر پرداخته شود.

دلفان، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی را از جمله اهداف برنامه‌های هفته سلامت عنوان و تصریح کرد: جلب مشارکت مردم برای داشتن جامعه سالم، جلب حمایت سیاست‌گذاران برای ترویج فرهنگ سلامت، همکاری بین‌بخشی، جلب مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد از دیگر اهداف هفته سلامت در استان است.

وی اظهار کرد: ۷۰ درصد فوتی‌های استان ناشی از بیماری قلبی و عروقی، تصادفات و سرطان‌ها هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به احداث آشیانه بالگرد در جوار بیمارستان نیایش خرم‌آباد، خاطرنشان کرد: هم اکنون سه فروند هلیکوپتر در استان برای انجام عملیات پروازی مستقر هستند.

دلفان با بیان اینکه بزرگترین دستاوردها در حوزه بهداشت و درمان طی دولت سیزدهم اتفاق افتاده است، افزود: توسعه زیرساخت‌های بهداشت و درمانی استان نسبت به سال‌های قبل اصلاً قابل مقایسه نیست.

وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تا کنون، ۷۱ پروژه به مساخت ۴۰ هزار مترمربع با اعتبار ۳۱۸ میلیارد تومان تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه ۵۰ پروژه عمرانی با متراژ ۱۶۷ هزار مترمربع در دست اقدام داریم، گفت: سه بیمارستان با ۱۱۰۰ تخت در حال ساخت هستند.

دلفان بیان داشت: بیمارستان نیایش اکنون ۶۰ درصد پیشرفت دارد که دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که بر اساس پیش‌بینی‌ها سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد، بیمارستان گهر دورود ۲۹ درصد و بیمارستان کوهدشت ۵۰ درصد پیشرفت دارد.

وی، کمبود پزشک عمومی و متخصص را از جمله چالش‌های دانشگاه علوم پزشکی لرستان دانست و افزود: در برخی بیمارستان‌ها تجهیزات پزشکی لازم وجود ندارد که به‌دنبال پیگیری برای تکمیل آنها هستیم.

کد خبر 745532

دیگر خبرها

  • ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • فعالیت ۲۵۴ آزمایشگاه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • جزئیات تغییرات آزمون دستیاران پزشکی اعلام شد
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد