Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رویکرد اصلی برنامه‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی را معرفت افزایی در کنار آموزش تخصصی عنوان کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیم کلانتری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در آستانه سی‌وششمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: اوایل انقلاب آموزش عالی در مضیقه جدی بود، از یک طرف متقاضی تحصیل در دانشگاه‌ها روز به روز توسعه پیدا می‌کرد و از طرف دیگر دانشگاه‌های دولتی به هیچ وجه پاسخگوی این حجم عظیم نبودند و توانایی نداشتند همه متقاضیان را در آموزش عالی و بر صندلی‌های دانشگاه بگنجانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز اعلام کرده، دولت اسلامی موظف است امکانات تحصیلی و آموزش رایگان را تا مقاطع عالی فراهم کند، به همین دلیل با پشتیبانی حضرت امام خمینی (ره) و تلاش و کوشش مسئولان نظام در هر سه قوه، دانشگاه آزاد اسلامی تاسیس شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: به حمدالله تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی زمینه‌ای برای پاسخگویی به اقبال چشمگیر نسل جوان به آموزش عالی شد و روز به روز هم توسعه پیدا کرد تا به مجموعه‌ای بدل شد که امروز، دانشگاه آزاد اسلامی را به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان شناخته می‌شود.

کلانتری در ادامه عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یک‌ونیم میلیون جمعیت شاغل به تحصیل و میلیون‌ها نفر فارغ‌التحصیل در مقاطع محتلف کاردانی، کارشناسی،‌ کارشناسی ارشد و دکتری دارد.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی نقش بزرگی در آموزش عالی کشور ایفا کرده است که در نوع خودش بی‌نظیر است و باید همه این را همه قدر بدانند گفت: اگرچه شاید برخی مواقع ایرادهایی به لحاظ کیفی باشد و در مواردی کیفیت در حد استاندارد نباشد؛ که باید با تلاش و کوشش خانواده عظیم دانشگاه آزاد اسلامی به حد استانداردهای جهانی برسد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی درباره تاثیر این دانشگاه بر حوزه‌های فرهنگی جامعه و آموزش عالی کشور عنوان کرد: تحصیل در مقطع آموزش عالی، خودش یک فرهنگ و متحول‌کننده فرهنگ عمومی جامعه است. وقتی جمع عظیمی از شهروندان یک کشور تحصیلات عالی داشته باشند قطعا آن کشور به لحاظ فرهنگی هم به سمت و سوی معینی سوق پیدا می‌کند.

به گفته کلانتری، به دلیل گستردگی دانشگاه آزاد اسلامی، کار فرهنگی در این دانشگاه هم باید گسترده و همه جانبه باشد. در گذشته تلاش‌هایی شده است و در حال حاضر نیز تلاش‌ها برای فعالیت‌های فرهنگی با کیفیت ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دوره جدید کار فرهنگی با رویکرد معرفتی و اندیشه‌ای انجام می‌گیرد افزود: تلاش می‌کنیم دانشجویی که وارد فضای دانشگاه آزاد اسلامی می‌شود به لحاظ تفکر، صاحب یک فکر و اندیشه عمیق، معرفت دینی، معرفت انقلابی، ملی، بومی و ایرانی شود که بتواند عنصری مفید برای جامعه خود باشد و در کنار تخصصی که در فضای آموزشی دانشگاه پیدا می‌کند، تعهد انقلابی، ملی و دینی نیز به دست بیاورد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی درباره برنامه‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه در یک سال گذشته عنوان کرد: مجموعه عظیم از برنامه‌ها در سال گذشته انجام گرفته است. اردوهایی مانند شمیم بصیرت، شمیم معرفت، حیات طیبه که بیشتر اردوهای آموزشی و معرفتی بودند و از عموم دانشجویان ثبت‌نام به عمل می‌آمد و در دوره‌های 5-6 روزه به فراگیری سلسله از معارف ناب انقلاب و اسلام و تشیع پرداخته می‌شد.

کلانتری اضافه کرد: راهپیمایی اربعین بین نجف و کربلا که هزاران نفر از دانشجویان ما در آن ثبت‌نام و شرکت کردند، راهپیمایی بین نیشابور و مشهد مقدس در ایام شهادت امام رضا که حدود هزار نفر از دانشجویان شرکت کردند، نشست گروه‌های معارف اسلامی که دو نشست سراسری برگزار شد، نشست بسیج دانشجویی، نشست معاونین فرهنگی و دانشجویی سراسر کشور، نشست استادان راوی در اردوی راویان نور، از جمله برنامه‌های سراسری و بزرگ دانشگاه ازاد اسلامی در یک سال گذشته بود.

وی در پایان درباره رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری برنامه‌های فرهنگی گفت: رویکرد اساسی در تمام کارهایی که در این مدت انجام شده است این بوده که برنامه‌ها با معرفت و اندیشه همراه باشد و صرفا یک کار مراسمی، روبنایی و گذرا نباشد؛ کاری عمیق که هم در ظاهر یک نمونه از کار فرهنگی موفق، و هم به لحاظ محتوا بتواند بر دانشجو موثر باشد و به آن اقدامات فرهنگی در جهات مثبت کمک کند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۶۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد

جواد عبدی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی محلی به همت دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد، اداره‌کل میراث فرهنگی استان خراسان‌شمالی، شهرداری بجنورد و هیئت ورزش‌های بومی محلی و روستایی بجنورد در محوطه باز دانشگاه آزاد بجنورد برگزار شد.

وی بیان کرد: اسفند سال گذشته برای برگزاری این جشنواره جلسات متعدی با ارگان‌هایی همچون شهرداری، اداره‌کل میراث فرهنگی و هیئت ورزش‌های بومی محلی و روستایی استان برگزار شد تا بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های لازم این جشنواره را در روز معلم در دانشگاه برگزار کنیم.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد تصریح کرد: طناب‌کشی، دوزپا، دارت، لی لی و هفت سنگ از جمله رشته‌های ورزشی بودند که دانشجویان و دانش‌آموزان زیادی بالغ بر دو هزار نفر برحسب علاقه‌مندی خود در این رشته‌ها شرکت کردند که پس از داوری مسابقات توسط مسئولان حوزه تربیت‌بدنی دانشگاه به نفرات برتر نیز جوایزی اهدا شد.

عبدی با اشاره به برنامه‌های متعدد این جشنواره افزود: این جشنواره با استقبال بسیار خوب دانشجویان و دانش آموزان همراه بود و کانون‌های فعال دانشگاه نیز از جمله کانون دست آرا حضور پررنگی در این جشنواره داشتند.

وی ضمن بیان فعالیت‌های کانون دست آرا گفت: به همت دانشجویان فعال در کانون دست آرا دانشگاه آزاد بجنورد، در بازارچه فروش، دست ساز‌های دانشجویی نیز به عرض نمایش گذاشته شد که با استقبال بسیار خوب بازدیدکنندگان همراه بود.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد بیان کرد: از دیگر اقدامات انجام شده در این جشنواره برپایی سیاه چادر‌های عشایری بود که با پخت غذا‌های محلی، فروش محصولات لبنی محلی همراه بود.

عبدی با بیان اینکه این جشنواره برای نخستین بار به صورت دانشگاهی در سطح استان برگزار شده، افزود: جشنواره‌های اینچنینی به صورت جداگانه در استان‌ها توسط ارگان‌های متولی مختلفی برگزار می‌شود، اما این جشنواره با توجه به ماهیت فرهنگی و ورزشی که داشت برای نخستین بار در سطح استان و در سطح کشور در واحد دانشگاهی بجنورد برگزار شد.

وی ضمن قدردانی از حوزه تربیت‌بدنی واحد بجنورد و بخش فرهنگی و کانون‌های دانشجویی دانشگاه بیان کرد: باتوجه به پیگیری‌های لازم به دنبال این فرصت هستیم که چنین جشنواره‌هایی که موجب ایجاد شور و نشاط در بین افراد می‌شود را توسعه و گسترش دهیم تا بتوانیم علاوه بر ایجاد فضایی شاد و مفرح در راستای آشنایی و نزدیکی بیشتر جامعه دانشگاهی با فرهنگی بومی محلی گامی برداشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود