Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@02:28:47 GMT

وقتی حسادت، زندگی مشترک‌تان را نابود می کند!

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۴۶۹۱۲

کمی حسادت، ذات بشر است و همیشه هم به این معنی نیست که اگر حسادت کردیم، اتفاق خیلی بدی افتاده. گاهی حسادت نشان می‌دهد که واقعا عاشق طرف مقابل‌مان هستیم و دوست نداریم ببینیم رابطه‌مان مورد تهدید قرار گرفته. اما اگر حسادت چیزی فراتر از یک تفکر گذرا باشد چطور؟ اگر جزو آنهایی هستید که حسادت را مدام در وجود خود احساس می‌کنید هشدارهایی برای‌تان داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای زندگی مشترک، زن و مرد معمولا نسبت به هر چیز متفاوتی بی‌نهایت احساس حسادت می‌کنند.

هر کسی تقریبا می‌داند که چه چیزی بیشتر باعث برانگیخته شدن احساس حسادتش می‌شود. جنسیت شما هم می‌تواند تعیین کند که چه نوع رفتارهایی حسادت‌تان را برانگیخته می‌کند. زن‌ها وقتی که حس کنند همسر یا مرد مورد علاقه‌شان از نظر عاطفی به آنها خیانت می‌کند، شدیدا احساس حسادت می‌کنند، اما مردها بیشتر نسبت به خیانت جسمی حسود هستند. اگر همسرتان سابقه‌ی خیانت داشته باشد، حسادت شما توجیه پذیرتر خواهد بود. اما اگر حسادت شما بیشتر زمینه‌ی پارانویا داشته باشد تا واقعیت چطور؟

افکار وسواسی و غیرمنطقی دارید

وقتی همسرتان را در حال صحبت با یک نفر دیگر می‌بینید، طبیعی است که در درون‌تان کمی احساس حسادت کنید. اما اگر این افکار، جنبه‌ی وسواس به خود بگیرند و بیشتر از حد طبیعی خود طول بکشند چطور؟ اگر چنین شرایطی داشته باشید، ممکن است بر اساس همین افکار مزاحم رفتار کنید و واکنش نشان دهید، حتی وقتی که می‌دانید کاملا غیر منطقی هستند.

آیا مدام گوشی همسرتان را چک می‌کنید یا پیام‌های صفحات اجتماعی‌اش را دنبال می‌کنید؟ این نشاندهنده‌ی ریشه دواندن حسادت در وجود شماست.

برای اینکه ثابت کنید حق با شماست خودتان را به هر دری می‌زنید

حسادت بیمارگونه، فریبنده است. زمان‌هایی ممکن است بدانید و آگاه باشید که رفتارتان نادرست و غیرعاقلانه است، اما گاهی هم ممکن است به هر آب و آتشی بزنید و تقلا کنید که ثابت کنید همسرتان یک خائن است. ممکن است احساس کنید لازم است ثابت کنید حسادت شما مورد تائید و توجیه پذیر است. این می‌تواند شامل تعقیب هر حرکت همسرتان شود و یا حتی مقابله با کسی که فکر می‌کنید همسرتان با او به شما خیانت می‌کند. اگر هم سابقه‌ی مورد خیانت مواقع شدن در گذشته یا گول خوردن را داشته باشید، خیلی بیشتر از این افکار و رفتارها زجر خواهید برد.

اعتماد بنفس پایینی دارید

حسادت، ریشه در ناامنی و بی اعتمادی دارد، که بعدا می‌تواند به شکل تمایل به در تملک گرفتن طرف مقابل، محدود کردن آزادی او یا کنترل رفتارهایش دربیاید که خیلی زود باعث خودبراندازی خواهد شد. اگر افکارتان شدیدا حسادآمیز است باید بررسی کنید اخیرا چه تغییرات استرس برانگیزی در زندگی‌تان روی داده است، برخی از این نوع تغییرات می‌تواند برای آنهایی که اعتماد بنفس پایینی دارند، حسادت برانگیز باشد.


اختلال روانی دیگری دارید

حسادت بیمارگونه، به خودی خود یک اختلال روانی نیست، بلکه بیشتر علامتی از یک مسئله‌ی بزرگ‌تر است. بسیاری از افرادی که دچار اسکیزوفرنی یا اختلال توهم هستند، شدیدا حسود هستند. اگر احساس می‌کنید حسادت شما به مرور در حال افزایش است و رابطه‌ی زناشویی و زندگی مشترک‌تان را تحت تاثیر قرار داده، حتما به مشاور یا روانپزشک مراجعه کنید.

رفتارتان خشونت آمیز شده

حسادت بیمارگونه می‌تواند از نظر روحی و عاطفی به شما و همسرتان آسیب بزند، اما این احتمال بسیار زیاد است که با شدت گرفتن حس حسادت، رفتارهای‌ خشونت آمیز و خطرناکی از شما سر بزند. بسیاری از آدم کُشی‌ها و جنایت‌ها از حسادت افرادی ناشی می‌شوند که همسرشان را متهم به خیانت می‌کنند. حتی اگر به این مرحله هم نرسد، خشونت‌های خانگی در خانه‌هایی که یکی از همسران به شدت حسادت می‌ورزد، رایج هستند که می‌تواندعواقب بسیار ناخوشایندی برای تمام اعضای خانواده داشته باشد.

چه می‌توانید بکنید

شاید نسبت به رفتارهای حسادت آمیز خود آگاه باشید یا همسرتان چیزهایی به شما گفته باشد که شما را نسبت به رفتارهای غیرقابل قبول‌تان مطلع کرده باشد. به هر صورت واقعیت این است: اگر تغییری ایجاد نکنید، به راحتی می‌توانید همسرتان را از خود دور کرده و زندگی‌ مشترک‌تان را تباه کنید. رفتار درمانی شناختی در درمان حسادت بیمارگونه بسیار موثر است. این درمان شامل شناسایی افکاری که بیشتر از هر چیزی حسادت‌تان را برمی انگیزد، به چالش کشیدن این افکار و ارائه‌ی استراتژی‌هایی برای جلوگیری از بروز مجدد در آینده می‌شود. زمانی که بتوانید ریشه‌های پنهانی را که افکار حسادت آمیزتان را تغذیه می‌کنند پیدا کنید، مطمئنا رابطه‌ای سالم‌تر و شاداب‌تر خواهید داشت.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه زناشویی روانشناسی حسادت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۶۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارن‌پالیسی: مفهوم «بازدارندگی» اسرائیل توسط ایران نابود شد

یک رسانه آمریکایی با اشاره به اینکه اسرائیل طی دهه‌های گذشته حساب زیادی روی «بازدارندگی» خود در منطقه باز کرده بود تاکید کرد که علی‌رغم استفاده اسرائیل از همه قدرت نظامی خود، اما ایران و مقاومت فلسطین و لبنان، مفهوم بازدارندگی این رژیم را نابود کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نشریه آمریکایی فارن پالیسی در گزارشی به شکست رژیم صهیونیستی در احیای «بازدارندگی» خود اشاره و اعلام کرد که ایران و لبنان و غزه بازدارندگی اسرائیل را شکست دادند.

این مجله آمریکایی با اشاره به اینکه اسرائیل روی بازدارندگی خود و اینکه هیچ طرفی نمی‌تواند آن را مورد هدف قرار دهد حساب زیادی باز کرده بود و مفهوم بازدارندگی از زمان تاسیس رژیم اسرائیل تاکنون همواره بر استراتژی امنیتی آن مسلط بوده است تاکید کرد که «آریل شارون» نخست وزیر وقت اسرائیل می‌گفت که «بازدارندگی سلاح اصلی اسرائیل است یعنی ترس از اسرائیل». همچنین «موشه دایان» وزیر جنگ اسبق اسرائیل در یکی از سخنرانی‌های خود درباره بازدارندگی اسرائیل گفت که «باید اسرائیل را به عنوان سگی هار و خطرناک نگاه کرد که هیچکس جرات آزار و اذیت آن را ندارد».

شکست اسرائیل در احیای بازدارندگی نابود شده خود

فارن پالیسی افزود، بر همین اساس بعد از عملیات ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (نبرد طوفان الاقصی) اسرائیل در موقعیتی قرار گرفت که باید قدرت بازدارندگی خود را احیا می‌کرد؛ قدرتی که بعد از عقب نشینی اسرائیل از لبنان در مه سال ۲۰۰۰ از بین رفته بود. اما با این وجود دیدیم که جنگ اسرائیل در غزه شکست خورد و علی رغم اینکه اسرائیل همه قدرت نظامی خود را به نمایش گذاشت، اما نتوانست بازدارندگی خود را احیا کند.

در ادامه این گزارش آمده است که دلیل اصلی این شکست اسرائیل در احیای بازدارندگی خود آن است که هنوز از پیروزی نظامی بزرگ مقابل حماس و وارد کردن ضربه کاری به این جنبش بسیار دور است. از طرف دیگر حملات زمینی ارتش اسرائیل به نوار غزه با محکومیت‌های شدید بین المللی مواجه بوده و همچنین خسارت‌هایی که عناصر مقاومت فلسطین به نیروی زمینی ارتش اسرائیل وارد می‌کنند نگران کننده و زیاد است و همین مسئله موجب افزایش نگرانی‌ها درباره ضعف نیروی زمینی ارتش اسرائیل شده است.

بازدارندگی اسرائیل زیر پای حزب الله

مجله آمریکایی فارن پالیسی در ادامه به عملکرد حزب الله در نبرد طوفان الاقصی مقابل ارتش صهیونیستی اشاره و اعلام کرد که اسرائیل نتوانست پیام قدرت خود را به دشمنانش به ویژه حزب الله برساند و برعکس این موضوع اتفاق افتاد؛ جایی که ضعف اسرائیل و فرسایش بازدارندگی آن آشکار شد.
بر اساس این مقاله، حزب الله و اسرائیل از زمان آغاز جنگ غزه وارد یک درگیری مستقیم در مرز‌های لبنان و اسرائیل (فلسطین اشغالی) شده‌اند و حزب الله ثابت کرده که به حمایت خود از فلسطینی‌ها پایبند است و درگیری‌ها را مدیریت می‌کند. علاوه بر آن حزب الله موفق شد بخش بزرگی از نیروی زمینی ارتش اسرائیل را در شمال اسرائیل (فلسطین اشغالی) نگه دارد؛ بدون اینکه وارد یک جنگ گسترده شود.

رسانه مذکور آمریکایی ادامه داد، علاوه بر آن حزب الله به جای عقب نشینی به سمت شمال رودخانه لیتانی ۸۰ هزار شهرک نشین اسرائیلی را در جبهه شمال مجبور به فرار کرد و این شهرک‌ها تخلیه شدند. حزب الله همچنین با ایجاد یک منطقه حائل در داخل اسرائیل (فلسطین اشغالی) معادله خود را تحمیل کرد که اسرائیل را وادار ساخت در داخل جبهه خود کمربند امنیتی ایجاد کند. در واقع حزب الله با تحمیل شرایط و معادله خود یک توهین جدی به بازدارندگی اسرائیل کرد که حتی موجب شد «گرشون هاکوهن» ژنرال ذخیره ارتش اسرائیل عملکرد این ارتش را در جبهه شمالی شرم آور توصیف کند. هاکوهن گفت که در واقع حزب الله است که در حال حاضر تصمیم می‌گیرد درگیری‌ها متوقف شود یا نه.

ضربه بزرگ ایران به بازدارندگی ساختگی اسرائیل

نشریه فارن پالیسی در ادامه به عملیات تلافی جویانه جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم صهیونیستی در داخل سرزمین‌های اشغالی اشاره و اعلام کرد، در حالی که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل با هدف قرار دادن کنسولگری ایران در دمشق به دنبال تشدید فشار‌ها و قدرت نمایی بود و تصور می‌کرد که اسرائیل همچنان مصون از مجازات است و پاسخی به خاطر این تجاوز خود دریافت نخواهد کرد، اما برعکس این اتفاق افتاد.

فارن پالیسی ادامه داد که از سوی دیگر واکنش اسرائیل به عملیات انتقام جویانه ایران بسیار ناامید کننده بود؛ چه از نظر ماهیت و چه از لحاظ نمایشی، به طوری که حتی «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی کابینه نتانیاهو هم این واکنش اسرائیل را مسخره دانست. این در حالی است که ایران موفق شد از طریق کانال‌های مختلف از جمله سازمان ملل متحد پیام عملیات خود ضد اسرائیل را برساند.

در پایان این گزارش آمده است، بعد از گذشت دهه‌ها می‌بینیم که دکترین استراتژیک اسرائیل تحت سیطره مفهوم «بازدارندگی منحصر به فرد» یا آنچه که شارون آن را «ترس منطقه از اسرائیل» توصیف می‌کرد از بین رفته است و بعد از پرواز پهپاد‌ها و موشک‌های ایرانی بر فراز اسرائیل (فلسطین اشغالی) اسرائیل دیگر نمی‌تواند مفهوم «ترس منطقه از اسرائیل» را حفظ کند. به طور کلی نکته روشن این است که تلاش اسرائیل برای بازگرداندن امنیت خود موفق نبوده است.

دیگر خبرها

  • خداوندا، ایران را تجزیه و با آتش سوزی، سیل و زلزله نابود کن!
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • سنتکام:۳ پهپاد حوثی ها را نابود کردیم
  • اگر می‌خواهید شاد باشید این عادت‌ها را کنار بگذارید
  • اسلام هراسی پای شهردار مسلمان لندن را هم گرفت
  • فارن‌پالیسی: مفهوم «بازدارندگی» اسرائیل توسط ایران نابود شد
  • «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند»
  • برهنگی یکی از دسیسه‌های اساسی دشمن برای نابود کردن خانواده‌ها
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد
  • اشتباه نتانیاهو به ایران فرصت داد بازدارندگی اسرائیل را نابود کند