Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: اقتصاد کنونی کشور ورای تئوری‌های شکست خورده دولتی‌ها، نیازمند نسخه عملیاتی اضطراری برای گشایش اقتصادی در امور خرد و کلان است.

سینا مصطفی زاده مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از ارومیه  با اشاره به عملکرد اقتصای دولت دوازدهم گفت: با بررسی ظرفیت‌های موجود در داخل کشور این واقعیت روشن است که زیرساخت‌های اقتصادی کشور توانایی خوبی برای شکوفایی و توسعه در کوتاه مدت و بلند مدت را داراست، اما با وجود چنین ظرفیت‌های مطلوبی، شاخص‌های اساسی اقتصادی با معضلات عدیده‌ای روبروست که روند تولیدی و اقتصادی درون زا را با زاویه ۱۸۰ درجه از مسیر نتیجه بخش منحرف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سینا مصطفی زاده تصریح کرد: تیم اقتصادی دولت از ابتدا با رفتار‌های سلیقه‌ای و اتخاذ تصمیمات مقطعی و جزئی، کم کارآمدی خود را در اداره سیستم اقتصادی کشور را نشان دادند که نتیجه ملموس و مشهود آن کوچکی سبد خانوار‌ها و پس رفت وضع معیشتی مردم بوده و بدیهی است که در این آشفتگی اقتصادی کشور تاوان عدم برنامه ریزی مدیران را مردم می‌پردازند.   مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه مطرح کرد: تعطیلی کارگاه‌های تولیدی خوش سابقه، انبار شدن تولیدات ملی، کاهش ظرفیت تولیدی مراکز صنعتی و ایستایی بازار مصرفی داخلی بیانگر رکودی است که دولت با تزریق سیاست‌های نه چندان متنی و بیشتر حاشیه‌ای موجب رشد آن می‌شود.   وی گفت: عدم اشرافیت و ارائه تحلیل کاربردی و واقع بینانه توسط مدیران عالی اقتصادی از شرایط حاکم بر کشور باعث ایجاد فضایی رکود زده و منفعل شده است که خود نیز رکودآفرین است.   این فعال دانشجویی تاکید داشت: اقتصاد کنونی کشور ورای تئوری‌های شکست خورده دولتی‌ها، نیازمند نسخه عملیاتی اضطراری برای گشایش اقتصادی در امور خرد و کلان است که این امر با انجام تغییرات هدفمند در شالوده نظام اقتصادی و وضع قوانین تثبیت کننده بر روی مولفه‌های تاثیر گذار و پایش دقیق شاخص‌های تولید و صنعت امکان پذیر است که تا کنون دولت شهامتی از خود برای رغبت به این اقدامات نشان نداده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عملکرد دولت عمان ناکارامدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۹۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه

سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال ۱۴۰۳ با دستور کار «بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های اقتصادی با کشور‌های آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان و ترکمنستان» در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه که ریاست جلسه را برعهده داشت، ضمن تبیین اهمیت توسعه مناسبات با کشور‌های یادشده، بر لزوم همکاری کلیه دستگاه‌های ذیربط و بخش خصوصی جهت بهره گیری حداکثری از ظرفیت توسعه مراودات تجاری - اقتصادی با این کشور‌ها به ویژه در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی، ترانزیت، صادرات محصولات دانش بنیان، انرژی، صنعت، معدن و همچنین تبادل استاد و دانشجو تاکید کرد.

آخرین وضعیت طرح‌ها و پروژه‌های همکاری اقتصادی ایران با این کشورها، موانع و راهکار‌های رفع آنها و تسهیل روند نهایی سازی و اجرای پروژه‌ها نیز در ادامه این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست معاونان و مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد و نمایندگان بخش خصوصی حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است
  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • خط ریلی زاهدان-کویته نیازمند تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد عملیاتی
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم