Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، طی احکام جداگانه پریسا مقتدی به عنوان مدیر تماشاخانه سنگلج، حسین موذن به عنوان تالار هنر و حمید نیلی به عنوان مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی معرفی شدند.

در متن حکم مدیر تماشاخانه سنگلج ضمن تقدیر از علی عابدی در طول تصدی مدیریت این تماشاخانه، خطاب به مدیر جدید آن آمده است:

تماشاخانه سنگلج به عنوان قدیمی‌ترین تالار نمایشی شهر تهران در طول بیش از پنجاه سال فعالیت خود یادآور دوران باشکوه و خاطره‌انگیز  هنرهای نمایشی و حضور بزرگان و ارجمندان نمایش ایرانی است و تلاش برای پویایی و ارتقاء جایگاه این تماشاخانه ارزشمند وظیفه تمام علاقه‌مندان و دغدغه‌مندان هنر نمایش کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امید که با اتکاء پروردگار مهربان و بهره‌مندی از راهنمایی‌های هنرمندان و پیشکسوتان نمایش و به‌کارگیری همت و توان همکاران شایسته آن مجموعه و تولیدات ارزشمند هنرمندان و گروه‌های نمایشی در این مسئولیت خطیر پیروز و سربلند باشید.

در حکم حسین موذن نیز از تلاش پریسا مقتدی در زمان تصدی مسئولیت تالار هنر تقدیر شده است. در متن این حکم آمده است:

تالار هنر به عنوان یکی از اصلی‌ترین سالن‌های تخصصی تئاتر کودک و نوجوان نقش مؤثری در تولید و اجرای آثار نمایشی مناسب برای این گروه سنی دارد.  توجه به کودکی و آفرینش‌گری رویا و خیال برای بچه‌های این سرزمین امری بسیار پراهمیت است. امید می‌رود در سایه الطاف خداوند مهربان و با همکاری هنرمندان پرتلاش تئاتر کودک و نوجوان و همکاران مجموعه شاهد رشد و بالندگی بیش از پیش فعالیت تالار هنر و روزهای امیدبخش تئاتر کودک و نوجوان باشیم.

همچنین حسین مسافر آستانه مدیرمسئول انجمن هنرهای نمایشی در حکمی حمید نیلی احمد آبادی را به عنوان مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی منصوب کرد. در متن این حکم آمده است:

با توجه به ماده ۲۵ اساسنامه و بر اساس صورت‌جلسه هیات موسس انجمن هنرهای نمایشی ایران که مورد تائید معاونت محترم امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفته است، جنابعالی را به عنوان عضو هیات مدیره و مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی ایران منصوب می‌نمایم. امیدوارم در تعامل با دیگر اعضاء و در سایه هم‌اندیشی و برنامه‌ریزی در ادامه فعالیت‌های انجمن، موفق و مؤید باشید.

حسین موذن مدیر طرح و برنامه اداره کل هنرهای نمایشی، در سابقه فعالیت او عضویت شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش استان سیستان و بلوچستان، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این استان و همچنین مدیرکل مرکز آفرینش‌های هنری و تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور، مدیر مرکز تئاتر مرکز تولید تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، دبیر چند دوره جشنواره سراسری و بین‌المللی نمایش عروسکی کانون ، عضو شورای بازبینی نمایش کانون، مدیر شورای نظارت و ارزشیابی اداره‌کل هنرهای نمایشی دیده می‌شود.

پریسا مقتدی، لیسانس برنامه‌ریزی شهری از دانشگاه شیراز و فوق‌لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشکده هنر و معماری است. این بازیگر و کارگردان تئاتر که مدیریت تالار هنر را برعهده داشت مدیریت تالار سنگلج را بر عهده گرفته است. مدیریت مجموعه تئاتر شهر، ریاست فرهنگسرای سرو، مدیر هنری فرهنگسرای سرو (بانو) و مسئول انجمن نمایش فرهنگسرا، مدیر هنری تالار هنر، عضو هیئت مؤسس انجمن تئاتر کودک و نوجوان خانه تئاتر، سرپرست مجموعه تئاتر شهر (از ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰) از دیگر مسئولیت‌های وی بوده است.

حمید نیلی دبیر هنری و تهیه‌کننده تئاتر که آثار نمایشی اروند خون، صبر سرخ، ایستاده منتظره پیچیده نیامده و... را در پرونده کاری دارد. وی همچنین دبیر دوازدهمین و سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد و مشاور عالی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تالار هنر سنگلج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۹۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس انجمن خوشنویسان مشهد گفت: با توجه به تعداد علاقه‌مندان هنر خوشنویسی متاسفانه مسئله فضای آموزشی در مشهد مرتفع نشده است و اگر قرار است هنرهایی از جمله خوشنویسی گسترش پیدا کند، مدیران فرهنگی باید حمایت‌های خود را به این سمت‌وسو هدایت کنند.

محمدعلی فراستی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص جایگاه خوشنویسی در خراسان رضوی اظهار کرد: خوشنویسی یکی از هنرهای اسلامی و قدسی به شمار می‌آید و ما به این هنر افتخار می‌کنیم، زیرا آثار منسوب به ائمه اطهار(ع) در موزه‌های آستان قدس رضوی نیز موجود است.

وی با بیان اینکه خط‌های امام علی(ع)، امام حسین(ع)، امام رضا(ع) و امام سجاد(ع) را داریم که آثار آن‌ها در موزه‌های آستان قدس رضوی و موزه قرآن وجود دارد، اضافه کرد: علاقه‌مندان می‌توانند این آثار را از نزدیک مشاهده کنند و به خلاقیت ائمه اطهار(ع) در این خصوص بپردازند. درنتیجه هرآنچه داریم از ائمه اطهار(ع) است و افتخار می‌کنیم که این هنر وجود دارد و ما از آن به عنوان هنر اسلامی یاد می‌کنیم.

رئیس انجمن خوشنویسان مشهد ادامه داد: بنابراین اگر بتوانیم این هنر قدسی را مورد حمایت بیشتری قرار دهیم در واقع به انجمن خوشنویسان ایران کمک کرده‌ایم که منجربه گسترش کلاس‌های آموزشی و نمایشگاه‌ها می‌شود، زیرا افزایش کلاس‌های آموزشی اقبال بیشتر علاقه‌مندان را به دنبال خواهد داشت.

وی با بیان اینکه متاسفانه نبود فضای آموزشی یکی از چالش‌های بزرگ ما به شمار می‌رود که باید مرتفع شود، عنوان کرد: در حال حاضر اتاق‌های مجتمع فرهنگی امام رضا(ع) در مشهد بلا استفاده است و به دلایلی نمی‌توانیم در این مکان کلاس برگزار کنیم و امیدواریم که مدیران اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اقدامی کنند تا این کلاس‌ها احیا شود.

فراستی خاطرنشان کرد: ما مخاطبان و علاقه‌مندان زیادی داریم که اگر مسئله فضای آموزشی در این حوزه مرتفع شود قطعا اتفاقات بهتری برای این هنر رخ می‌دهد. بنابراین اگر قرار است که هنرهای اسلامی گسترش پیدا کند، مدیران مربوطه باید حمایت‌های خود را به این سمت‌وسو هدایت و بسترسازی کنند.

وی ادامه داد: حمایت مدیران مخاطبان بیشتری را به این سمت می‌کشاند و انجمن خوشنویسان مشهد این پتانسیل را دارد که بتواند جوابگوی اقبال مردم در این کلانشهر مذهبی به هنر خوشنویسی باشد، اما این در صورتی است که در این حوزه مورد حمایت قرار گیریم.

رئیس انجمن خوشنویسان مشهد بیان کرد: کار فرهنگی باید عملیاتی شود و تنها به ظاهر مسائل اکتفا نکنیم و واقعا به سخنرانی‌هایی که می‌کنیم جامه عمل بپوشانیم. اگر ما کلاس‌های هنری سالم را تشکیل دهیم به مراتب جلوی کلاس‌هایی که نباید برگزار شوند را می‌گیریم. بنابراین زمانی که این کلاس‌های آموزشی برگزار شود قطعا آن‌ کلاس‌ها کمرنگ‌تر خواهند شد و مسئولان فرهنگی باید پاسخگو و نسبت به این مسائل نیز جدی باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • الهام چرخنده به تئاتر برگشت
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دورود منصوب شد
  • خوزستان میزبان ‌جشنواره‌ هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر «بچه‌های مسجد»
  • پاسداشت سعید امیرسلیمانی به بهانه رونمایی از مستند «دیدار در سنگلج» + تیزر مستند
  • اعظم بروجردی، الهام چرخنده داور یک رویداد تئاتری
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • معرفی هیئت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد