Web Analytics Made Easy - Statcounter

مالک جدید گروه ماشین‌سازی تبریز با بیان این‌که کل بدهی ماشین سازی 50 میلیارد تومان است، گفت:  بنده پرداخت بدهی شرکت به ادارات برق، آب و گاز و سایر سازمان‌ها را در برنامه دارم.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، «قربانعلی فرخ‌زاد» در نشست خبری در پاسخ به ابراز نگرانی مسئولان استان در ارتباط با «اخراج نیروهای انسانی ماشین‌سازی» اظهار کرد: بنده کارگر کارگران هستم و استفاده حداکثری از نیروها جزو اولویت‌هایم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در رابطه با قیمت خریداری کارخانه ماشین‌سازی گفت: کل قیمت کارخانه ماشین سازی تبریز همراه با ریخته‌گری و زمین‌های جاده ایل‌گلی 700 میلیارد تومان بوده که مبلغ 200 میلیارد تومان پرداخت شده و مابقی طی پنج سال به صورت سالانه 100 میلیارد تومان پرداخت می‌شود.
سالاری - مشاور ارشد مالک گروه ماشین سازی تبریز نیز در نشست خبری گفت: باتوجه به این‌که کارخانه ماشین سازی تبریز در طول 12 سال با سه واگذاری ناموفق مواجه شده است و از آنجایی که  آقای فرخ‌زاد علاقه زیادی به محیط کارگری دارد، سرمایه خود را جهت رشد و توسعه جامعه کارگری و حفظ نگین صنعت آذربایجان اختصاص داده است.
سالاری با بیان این‌که اصلی‌ترین هدف مالک گروه ماشین سازی تبریز تولید بیشتر و ارتقای تکنولوژی این کارخانه است، ادامه داد: بر اساس تأکید مالک کارخانه، تحت هیچ شرایطی اجازه بیکار شدن کارگری داده نمی‌شود و درحال حاضر 800 پرسنل در این کارخانه مشغول کارهستند که این تعداد به 1800 نفر افزایش می‌یابد.
وی با بیان این‌که 600 میلیون تومان برای نوسازی تجهیزات کارخانه ماشین‌سازی هزینه می‌شود، عنوان کرد: آقای فرخ‌زاد بر این باور است که اکنون باید در کارخانه ماشین سازی قطعات ایکس باکس تولید می‌شد نه تکنولوژی 50 سال پیش؛ بنابراین جهت ارتقای تکنولوژی این کارخانه نیز با کشورهای مختلف وارد مذاکره شده‌ایم.
مشاور ارشد مالک گروه ماشین سازی تبریز خاطرنشان کرد: در اولین روز کاری، هفت میلیارد تومان از پاداش کار بازنشستگی 100 نفر از  کارگران این کارخانه پرداخت شد.
وی در خصوص املاک ماشین سازی در جاده ائل گلی، گفت: آپارتمان‌های این منطقه مورد بی توجهی قرار گرفتند که در این خصوص نیز با شهردار تبریز مذاکراتی انجام شده و به دنبال این هستیم که بدانیم نیاز شهر چه چیزی است تا در جهت احداث آن اقدام کنیم.
به گزارش ایسنا، نگین صنعت آذربایجان بدترین شرایط را در طول حیاتش تجربه کرده و از بسیاری از پیچ‌وخم‌های خصوصی سازی عبور کرده و اکنون  پس از 14 سال کش و قوس بر سر واگذاری آن، به بخش خصوصی واگذار شده است.
قربانعلی فرخ‌زاد در یکی از روستاهای شهرستان اهر متولد شده و در بخش‌های مختلف تولید فعالیت کرده و صاحب چندین واحد صنعتی نیز است که در کارخانجات وی محصولاتی نظیر آب معدنی، دوغ، نوشابه های گازدار، محصولات لبنی و شیر پاستوریزه تولید می‌کنند.

انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 جامعه خصوصی سازی رشد و توسعه سرمایه نوشابه های گازدار موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۹۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۰۰ نیروی شهرداری برای رفع آبگرفتگی معابر کرمانشاه پای کارند

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری کرمانشاه از فعالیت شبانه‌روزی ۱۷۰۰ نیروی خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی معابر شهر خبر داد.

محمد موحدی مجد در گفت و گو با ایسنا، در خصوص آبگرفتگی معابر شهر کرمانشاه بدنبال بارش‌های اخیر، گفت: با توجه به اینکه شدت بارش‌ها بالا بوده و حجم بارش در زمانی کوتاهی صورت گرفت، آبگرفتگی معابر یک امر طبیعی است و در تمام شهرها و کلانشهرهای دنیا رخ می‌دهد. مهم این است که این آبگرفتگی‌ها اختلال جدی ایجاد نکرده و طولانی مدت نشود.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت کانال‌های دفع آب‌های سطحی در تمام دنیا بر اساس میانگین بارندگی‌ها در هر منطقه طراحی و همین امر موجب می‌شود که در بارش‌های شدید در بازه زمانی کوتاه، شاهد آبگرفتگی معابر باشیم.

موحدی مجد با اشاره به صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای بارش‌های اخیر، از آماده‌باش ۱۷۰۰ نیروی خدماتی شهرداری کرمانشاه خبر داد و گفت: با توجه به شدت بارندگی‌ها این نیروها در سه شیفت کاری تقسیم شده و در هر شیفت حدود ۶۰۰ نفر در حال خدمات‌رسانی هستند.

وی با بیان اینکه آماده‌باش نیروها تا پایان بارندگی‌ها ادامه دارد، از مردم خواست در این شرایط از تردد غیرضروری در شهر اجتناب کرده تا نیروها بتوانند راحت‌تر فعالیت کرده و مشکل ترافیکی ایجاد نشود.

موحدی مجد با بیان اینکه تاکنون مشکل حادی در خصوص بارندگی‌ها نداشته‌ایم، گفت: تنها یک مورد که قدری ایجاد مشکل کرده و نیروها پیگیر رفع آن هستند، آبگرفتگی زیرگذر میدان شهدا است.

وی افزود: این زیرگذر مشکل اساسی دارد و باید تاسیسات آن مانند زیرگذر امام حسین(ع) کاملا بازسازی شود تا دیگر شاهد آبگرفتگی مشکل ساز در این نقطه نباشیم.

طبق اعلام هواشناسی، سامانه ناپایدار مستقر در جو استان، تا روز شنبه به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقامتگاه مدیرعامل کارخانه مشهور اسلحه‌سازی آلمان به آتش کشیده شد!
  • ۱۷۰۰ نیروی شهرداری برای رفع آب‌گرفتگی معابر کرمانشاه پای کار هستند
  • ۱۷۰۰ نیروی شهرداری برای رفع آبگرفتگی معابر کرمانشاه پای کارند
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • فیلم/ حمله موشکی سرایا القدس به نیروها و ادوات جنگی اشغالگران در نتساریم
  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • هاشمی: از حرف‌هایم سوء برداشت شد/ با یک فرد مشکل داشتیم
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است