Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-26@09:30:04 GMT

از 40 نوع بلای طبیعی در جهان 30 مورد در کشور ما رخ می دهد

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۵۰۵۴۷

از 40 نوع بلای طبیعی در جهان 30 مورد در کشور ما رخ می دهد

به گزارش پارس نیوز، 

احمد مرادپور روز یکشنبه در دومین جلسه کارگروه اطفای حریق استان در استانداری لرستان اظهار داشت:
برای این کار علاوه بر تجهیزات باید کار پژوهشی صورت گیرد.
وی افزود: در جلسه گذشته مقرر شد که سازمان برنامه و بودجه استان 15میلیارد ریال اعتبار جهت خرید تجهزات مورد نیاز اطفای حریق به منابع طبیعی و 2 میلیارد ریال به محیط زیست پرداخت کند که تاکنون این امر صورت نگرفته و انتظار ما از این سازمان این است که هرچه سریعتر این اعتبار به این 2 دستگاه تزریق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرادپور استفاده از ظرفیت ان جی اوها و دهیاران را نیز مهم بر شمرد و گفت: باید از این ظرفیت های مردمی استفاده حداکثری را ببریم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان نیز گفت: از 40 نوع بلای طبیعی در جهان 30 مورد در کشور ما رخ می دهد که آتش سوزی جنگل و مراتع یکی از آنهاست و هرساله خسارات زیادی به عرصه های طبیعی وارد می کند.
شیرزاد نجفی افزود: 43 درصد مساحت لرستان جنگل، 32 درصد مراتع و مابقی آن اراضی کشاورزی است.
نجفی افزود: 150 نقطه بحرانی با 617 هزار هکتار جنگل و مرتع در لرستان شناسایی شده که برای این نقاط دیدبانانی در نظر گرفته شده است.
مدیرکل منابع طبیعی لرستان گفت: شهرستانهای چگنی، کوهدشت، پلدختر و خرم آباد بحرانی ترین شهرستانهای استان طی چند سال گذشته شناسایی شده اند.
وی افزود: پنج نفر بیمه بی نام امسال توسط منابع طبیعی صورت گرفته که در صورت بروز حادثه برای نفرات احتمالی بتوانند از آن استفاده کنند.
نجفی بیان داشت: تجهیزات برای بکارگیری یکهزار بسیجی با اعتباری بالغ بر دومیلیارد و 500 میلیون ریال و یک دستگاه کریدر برای آتش بر نیاز است.
فرماندار کوهدشت نیز اظهار داشت: 16 نقطه بحرانی در کوهدشت شناسایی شده که سال گذشته 40 مورد آتش سوزی رخ داده و بیش از 46 هکتار از جنگل و مراتع این شهرستان طمعه حریق شد.
نورمحمد فردی بیرانوند عنوان کرد: 15 فرد متخلف در این رابطه شناسایی و تحویل مقامات قضایی داده شدند.
وی به بحث آموزش و فرهنگ سازی در بین مردم تاکید کرد.
نعمت الله دستیاری فرماندار پلدختر نیز به بحث توزیع عادلانه اعتبارات تاکید کرد و گفت: سال گذشته در پلدختر شاهد کاهش 94 درصدی آتش سوزی ها بوده ایم و این تنها با کمک نیروهای مردمی، دیدبانان و دهیاران بوده که بخشی از طلب دیدبانان هنوز پرداخت نشده است.
فرماندار خرم آباد در این جلسه تاکید کرد: 444میلیمتر بارش باران در خرم آباد باریده شده که در بعضی از نقاط شهرستان خرم آباد از شهرهای شمالی بیشتر باریده شده است.
اسد عبدالهی افزود: شهرستان خرم آباد آمادگی هرگونه کمک را به منابع طبیعی و محیط زیست استان را دارد.
مدیرکل حفاظت از محیط زیست لرستان گفت: مدیریت زمان در بحث آتش سوزیها مهم است و در این رابطه باید استفاده از حداقل زمان برای همه مهم باشد.
مهرداد فتحی استفاده از بالگرد، بحث فرهنگ سازی، ایجاد تیم های واکنش سریع را مهم دانست.
43 درصد از مساحت لرستان راجنگل و 32 درصد مرتع تشکیل داده است.
 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه منابع طبیعی محیط زیست استفاده از ظرفیت منابع طبیعی و آبخیزداری بلای طبیعی جهان آتش سوزی کشاورزی جنگل فرهنگ سازی فرماندار بارش باران حفاظت از محیط زیست آتش سوزی طبیعت محیط زیست پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۰۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به گفته معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی اجرای این میزان عملیات آبخیزداری، ۷۰ درصد خسارت سیل‌ها ر ا کاهش داده است.
باقری معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری یزد درباره یکی از این طرح‌ها گفت: طرحی است که ۷ الی ۵۰ هزار متر مکعب حجم آبگیری آن هست که شدت سیلاب را کاهش می‌دهد.
آقای راهداری مدیر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چابهار گفت: در حدود ۲۵۰ سازه آبخیزداری که در این منطقه داشتیم توانست حدود ۲۰۰ میلیون متر مکعب روان آب رو هدایت کند.
خردمند معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری بوشهر گفت: حدود ۴۱۶ سازه آبخیزداری رو ساختیم حجم مخزن این سازه‌ها بیش از ۶ و نیم میلیون متر مکعب هست که در این بارندگی اخیر بیش از ۸۰ درصد این سازه‌ها آبگیری شده است.
وحید معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: ما عملا بتوانیم ۱۰ تا ۲۰ درصد میزان آبی که تبخیر و تعرق می‌شود و از دسترس خارج می‌شود را جلوگیری بکنیم حدود ۳۰ تا ۵۰ میلیارد متر مکعب ذخیره سازی می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • کشف ۱۳ تن چوب تاغ قاچاق در استان سمنان/۱۱ متخلف دستگیر شدند
  • دست سودجویان از ۱۱ هکتار زمین‌های ملی شاهرود کوتاه شد
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • نظراتم را در مورد طرح حجاب صریح با مقامات و حاکمیت می‌گویم/ بلای جان طرح‌های خوب نبود رویه‌های درست اجراست
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس