Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست با انتشار متنی درباره خبر مربوط به سمندر آذربایجانی توضیح داده و آورده است: مشاهده و ثبت سمندر آذربایجانی برای اولین بار توسط کارشناسان سازمان در شهرستان اشنویه صورت گرفته است.پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست (پام)، پیرو درج خبری با عنوان «مدیرکل دفتر حیات وحش سازمان محیط زیست خبر داد: مشاهده و ثبت سمندر آذربایجانی برای نخستین بار» در سایت سازمان حفاظت محیط زیست در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه سال جاری و اعتراض الناز نجفی مجد - دانشجوی دکترای جانورشناسی دانشگاه اژه شهر ازمیر ترکیه - در این خصوص، سید مجید خرازیان مقدم - مدیر کل دفتر حیات وحش و آبزیان آب‌های داخلی سازمان حفاظت محیط زیست -  در این خصوص با نگارش متنی به توضیح خبر منتشر شده پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توضیح خرازیان مقدم به شرح ذیل است:

پیرو نامه شماره۴۸۵۴/۹۷ مورخ ۱۵ اردیبهشت ماه سال جاری مبنی بر اولین گزارش مشاهده و ثبت سمندر آذربایجانی توسط کارشناسان این دفتر و بازگشت به نامه مورخ ۱۸ اردیبهشت ماه سرکار خانم الناز نجفی مجد در خصوص تصحیح خبر و رفع سوء تفاهم موضوع مذکور به استحضار می رساند همانطور که در متن خبر (پیوست) بطور شفاف و واضح بیان شده است این مشاهده و رویداد برای اولین بار توسط کارشناسان سازمان در شهرستان اشنویه صورت گرفته که منجر به ثبت رخداد موضوع فوق شده است در حالی که برداشت سرکار خانم نجفی مجد از این موضوع اشتباه بوده و چنین پنداشته‌اند که این گونه برای اولین بار در ایران توسط سازمان ثبت و مشاهده شده است .

لذا این دفتر ضمن احترام و پاسداشت تمامی پژوهش‌های محققین در حوزه حیات وحش کشور و با اطلاع و دانش قبلی مبنی بر کشف و ثبت این گونه در سال ۱۸۶۲ توسط Cope و حتی مقاله خود سرکار خانم نجفی مجد ( که قبلا در وب سایت سازمان برای استفاده عموم قرار داده شده) سراغ موضوع رفته و در تلاش جهت ساماندهی و حفاظت و مدیریت گونه مذکور است و امید می‌رود نامبرده نیز همانگونه که در مجوزهای صادره بیان می‌شود در جهت رعایت حقوق معنوی سازمان، نتایج تحقیقات آتی خود را در اختیار سازمان قرار دهند.

ضمنا انتخاب عناوینی همچون «ثبت و شناسایی هفت گونه سمندر در ایران » برای تیتر یک خبررسانه ای که ممکن است این شبهه را ایجاد کند که این واقعه نیز اخیرا اتفاق افتاده، خارج از وظایف این دفتر بوده و همکاران محترم دفتر روابط عمومی و امور رسانه ای سازمان می بایست دقت نظر بیشتری در خصوص این موارد کنند.»

منبع: رویداد24

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست دفتر حیات وحش اخبار مهم اخبار روز جدیدترین اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۰۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاملان مرگ پرندگان زنبورخوار در ارسنجان دستگیر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن ابراهیمی با اظهار تأسف از این رویداد ناخوشایند گفت: در پی ارسال گزارشات مردمی و دوستداران حیات وحش شهرستان مبنی بر تلف شدن پرندگان از نوع زنبور خوار در جنگل این شهرستان، دو نفر زنبوردار غیربومی متخلف که با ترفندهای خاص به منظور جلوگیری از خسارت به کندوهای خود با آغشته کردن سم به زنبورعسل وبا خوراندن طعمه‌های آغشته به سم مبادرت به از بین بردن این پرنده‌های زیبا کرده بودند، دستگیر شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ارسنجان ادامه داد: زنبور داران متخلف اقدام به از بین بردن تعداد ۴۰ قطعه پرنده از نوع زنبورخوار در منطقه ممنوعه کوه سیاه در جنگل بناب و دهنه حسین کشته شهرستان ارسنجان کرده بودند.

به گفته این مسؤول، مأموران اجرایی اداره حفاظت محیط زیست جهت رصد و گشت و پایش و بررسی دقیق موضوع ضمن شناسایی و دستگیری متخلفان در منطقه، مراتب تخلف نامبردگان را صورت جلسه کردند و آثار تخلف و تلفات پرندگان وحشی نیز مستندسازی و پرونده این تخلف به منظور اقدامات و برخورد قانونی به دادگاه ارسال شد.

وی افزود: متخلفان به دلیل کسب درآمد و منفعت شخصی اقدام به کشتار بی‌رحمانه این گونه حیات وحش کرده بودند اما نقش با ارزش و بی‌بدیل اینگونه از پرندگان بر کسی پوشیده نیست.

ابراهیمی تاکید کرد: مأموران این اداره با هدف حفظ حیات وحش و انجام رسالت سازمانی خود در صورت وجود چنین تخلفاتی در حوزه شهرستان بدون اغماض برخورد خواهند کرد و چنین تخلفاتی قطعاً از چشم مأمورین این اداره پوشیده نخواهد ماند.

وی در پایان درخواست کرد کسانی که شاهد بروز این تخلفات و اقدامات غیرانسانی در منطقه هستند در اسرع وقت موضوع را به اداره محیط زیست اطلاع دهند.

ابراهیمی با اشاره به راهکارهای پیشگیرانه برای در امان ماندن کندوهای عسل از هجوم زنبورخواران گفت: پیشنهاد می‌شود زنبورداران با ایجاد سروصدا در اطراف کندوها و برپایی مترسک و یا ایجاد امواج و یا صدای پرندگان شکاری این پرندگان را دور کنند و از وارد آمدن خسارت و زیان به طبیعت بپرهیزند.

کد خبر 6086296

دیگر خبرها

  • مشاهده یک گله مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان
  • مشاهده ۴ راس مرال در جنگل های هیرکانی گیلان
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • تقدیر حفاظت محیط زیست اشنویه از دانش آموز حافظ حیات وحش
  • عاملان مرگ پرندگان زنبورخوار در ارسنجان دستگیر شدند
  • دیدار با مدیر کل دفتر بازرسی ،مدیریت عملکرد ،امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری آذربایجان غربی
  • مجمع خیران مشارکتی طرح‌های محیط زیستی در ۳۱ استان کشور تشکیل می‌شود
  • ماجرای پرسه توله شیر در خانه باغ چه بود؟
  • خیز سازمان حفاظت محیط زیست برای ایجاد مجمع خیرین در استان‌ها
  • عزم سازمان محیط زیست برای ایجاد مجمع خیرین در استان‌ها