Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نامه این فارغ التحصیلان به عیسی کلانتری به عدم توجه به تخصص در جذب نیرو در حوزه سازمان حفاظت محیط زیست و پذیرش رشته های نامربوط به جای رشته های علوم و مهندسی محیط زیست اعتراض و از رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خواسته شده است که دستورات لازم برای بازنگری در جذب رشته های آزمون استخدامی این سازمان صادر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران آنلاین /جمعی از فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته علوم و مهندسی محیط زیست در نامه ای به رییس سازمان حفاظت محیط زیست در پی انتشار دفترچه آزمون استخدامی، به نحوه تعیین رشته برای جذب نیرو اعتراض کردند و خواستار تخصص گرایی در استخدام شدند.

در نامه این فارغ التحصیلان به عیسی کلانتری به عدم توجه به تخصص در جذب نیرو در حوزه سازمان حفاظت محیط زیست و پذیرش رشته های نامربوط به جای رشته های علوم و مهندسی محیط زیست اعتراض و از رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خواسته شده است که دستورات لازم برای بازنگری در جذب رشته های آزمون استخدامی این سازمان صادر شود.

اسماعیل کهرم استاد بازنشسته دانشگاه گفت: روند استخدام این طور است که سازمان محیط زیست از واحدهای مختلف در سراسر کشور استعلام می کند که به چه رشته هایی نیاز دارند و کارشناس می خواهند، در واقع استخدام بر اساس نیازهای استان های مختلف انجام می شود.

این فعال محیط زیست گفت: اما اساسا مساله این نیست که چه رشته ای انتخاب شود بلکه ما نباید حتی یک فارغ التحصیل بیکار داشته باشیم زیرا هر خانواده برای تحصیل فرزندان هزینه زیادی را متقبل می شود به این امید که بعد از فارغ التحصیلی برای جامعه مفید باشد.

کهرم گفت: در کشورهایی همچون نیوزیلند، کانادا، استرالیا و امریکا رشته های محیط زیست جایگاه مهمی دارند و دانشجویانی را از خارج از کشور نیز می پذیرند اما ما فارغ التحصیلان را با هزینه زیاد تربیت و بعد به حال خود رها می کنیم.

مشاور سابق رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: سالانه هزار نفر در کشور در رشته محیط زیست از مقطع کارشناسی تا دکتری فارغ التحصیل می شوند، حال از این تعداد 300 نفر هم استخدام شوند، مساله این است که چه سرنوشتی در انتظار سایرین خواهد بود؟

او گفت: در شرایط فعلی در سازمان محیط زیست این میزان ظرفیت اشتغال وجود ندارد و سازمان نیز طبق دستور دولت و بر اساس ردیف های استخدامی نیرو جذب می کند؛ امید این بود که شرکت های خصوصی ایجاد شوند که فارغ التحصیلان محیط زیست را جذب کنند تا پروژه های محیط زیستی توسط آنها انجام شود اما نشد.

ایرنا

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۰۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری

تین نیوز

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای برنامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده با اولویت حمل و نقل عمومی و موتورسیکلت در سال جاری خبر داد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، ایرج حشمتی در همایش مدیران محیط زیست کشور با اشاره به مسئولیت محیط زیست در حوزه های پایش آب، هوا و خاک گفت: به روزرسانی سیاهه انتشار آلاینده های هوا و تدوین برنامه عملیاتی کاهش آلودگی هوای کلان شهرها در دستور کار سال ۱۴۰۳ سازمان قرار گرفته است، همچنین با همکاری وزارت صمت، وزارت کشور، پلیس راهور و راه و شهرسازی برنامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده با اولویت حمل و نقل عمومی و موتورسیکلت در سال جدید اجرا خواهد شد.

حشمتی ادامه داد: در اجرای ماده الحاقی قانون برنامه هفتم توسعه، با هدف تقویت سازگاری و کاهش آسیب پذیری کشور در مقابل تغییر اقلیم، برنامه مدیریت تغییر اقلیم کشور توسط سازمان و با همکاری سازمان های ذیربط تهیه خواهد شد.

وی با تشریح اقدامات سیاست گذاری و نظارتی در بخش آب و خاک، یادآور شد: قانون حفاظت از خاک قانون تخصصی است که بعد از انقلاب اسلامی ایران تصویب و ابلاغ شده است و در همین راستا آئین نامه اجرایی قانون حفاظت از خاک در سال گذشته در هیات وزیران و نیز خط مشی های مدیریت، حفاظت و بهره برداری پایدار از خاک کشور تصویب و ابلاغ شد که مطابق خط مشی های مذکور، بهینه سازی روش های استفاده از آب های نامتعارف در خاک در تطابق با شاخص های کمی و کیفی و استانداردهای مرتبط باید صورت گیرد.

حشمتی ادامه داد: در همین راستا و نیز کمک به حل بحران فعلی آب کشور تدوین و ابلاغ معیار مشمولیت واحدها در اجرای طرح پایش خوداظهاری برای بخش پساب و پارامترهای مشمولیت واحدها به تفکیک کد آیسیک دراجرای قانون حفاظت از خاک و آئین نامه جلوگیری از آلودگی آب تدوین و ابلاغ شده است.

معاون محیط زیست استانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصریح کرد: در سال گذشته، ۱۴۳ رودخانه با ۶۸۴ ایستگاه به صورت فصلی پارامترهای عمومی و سمی مورد پایش قرار گرفته که نتایج ۱۸۷۶ پایش نشان از این دارد که در ۷۰ درصد پایش های انجام شده کیفیت رودخانه متوسط تا بسیار خوب بوده است، همچنین ۵ گزارش ملی در راستای نظارت بر مدیریت زیست محیطی تنظیم و به نهادهای متولی قانونی آن جهت اقدام وفق تکالیف قانونی ابلاغ شده است.

حشمتی در ادامه با بیان اینکه وضعیت کیفیت آب زیر زمینی نیز با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت نیرو در کارگروه های برنامه ایمنی آب کشور در حال پایش است، افزود: رفع آلودگی با شناسایی انواع ریسک های آلودگی اولویت بندی و تدوین پایش آب زیرزمینی کشور صورت می گیرد.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه نظارت بر اجرای قانون مدیریت پسماند و تغییر اقلیم از اولویت های پیش رو در سال جاری است که با جدیت دنبال می شود، گفت: رسیدگی به ١٠ هزار درخواست و تایید بیش از سه هزار نقل و انتقال پسماند در کشور بیانگر جدیت کار در این حوزه است، نظارت های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هدفمند و هوشمند می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • استفاده از پهپاد برای پایش‌تالاب‌ها
  • تجهیز محیط بانان با به‌روزترین فناوری‌های دنیا
  • ٢۵ خودروی عملیاتی محیط‌بانی رونمایی شد
  • طرح پتروشیمی «میانکاله» دیگر وجود ندارد
  • راه‌اندازی پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی»
  • اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری
  • حمایت دانشگاه تهران از فارغ التحصیلان و دانشجویان جویای کار
  • پایش کیفیت ۱۴۳ رودخانه در سال ۱۴۰۲
  • نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هوشمند می‌شود
  • پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی» با ابتکار سازمان حفاظت محیط‌زیست راه‌اندازی شد