Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

گوشی 5.8 اینچی فول اچ‌دی با رزولوشن 2280 در 1080 و نسبت 19:9 اسکرین به بدنه با 95 درصد در کنار فریم فلزی در سه رنگ آبی، مشکی و نقره‌ای ساخته‌شده است.{لینک}

ایکس 6 تراشه اسنپ دراگون 636 با 4 یا 6 گیگ رم در کنار 32 یا 64 گیگ حافظه داخلی دارد که از طریق اسلات مخصوص می‌توان 256 گیگ حافظه جانبی بدان افزود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسگر اثرانگشت در پشت‌گوشی قرار دارد و با یو اس بی تایپ سی می‌توان شارژ سریع3.0 را داشت که 50 درصد گوشی را در عرض 30 دقیقه شارژ می‌کند.

دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی با اپارچر f/2.0 تعریف‌شده که از آن برای باز کردن قفل گوشی از طریق چهره نیز استفاده می‌شود. دوربین عقب نیز به‌صورت دوآل 16 و 5 مگاپیکسل تعریف‌شده و کاربر نوکیا می‌تواند در یک قاب، یک عکس از تصویر خود و یک عکس از جلوی خود هم‌زمان بگیرد.

HMD قول داده است تا اندروید پی را روی ایکس 6 بگذارد اما فعلاً اندروید اوریو 8.1 روی آن نصب است.

این گوشی قرار است از 21 ماه می، یعنی 3 روز دیگر به قیمت 204 دلار (مدل 4 گیگ رم و 32 گیگ حافظه) راهی بازار چین شود.

 

عرضه جهانی نوکیا ایکس 5 و ایکس 7

اما کمپانی HMD وعده داد تا دو گوشی ایکس 5 و ایکس 7 را برای بازار جهانی تا آخر سال میلادی جاری عرضه کند. این کمپانی بدون ذکر جزییات اعلام کرد گوشی ایکس 5 نسخه ضعیف‌تر ایکس 6 بوده و نسخه ایکس 7 نیز قوی‌تر از ایکس 6 خواهد بود.{لینک} گفته می‌شود ایکس 6 عرضه جهانی نخواهد داشت و فقط برای بازار چین ساخته‌شده است. روز 29 ماه می نیز قرار است در مراسمی رسمی یک گوشی در روسیه رونمایی شود. نوکیا 1، نوکیا 6 نسخه 2018، نوکیا 7 پلاس و نوکیا 8 سیروکو؛ گوشی‌هایی است که در روسیه رونمایی شده و مورد استقبال کاربران قرارگرفته است.

 

تصاویری از نوکیا ایکس 6

 

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: دوربین نوکیا دلار چین روسیه پارس پارس نیوز نوکیا ایکس6

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۰۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایلان ماسک: اگر فرازمینی‌ها وجود داشتند من می‌فهمیدم

آفتاب‌‌نیوز :

ایلان ماسک مالک شرکت اسپیس‌ایکس فکر نمی‌کند موجودات فضایی وجود داشته باشند.

به نقل از بی‌آی، ماسک روز گذشته در شبکه اجتماعی ایکس(توییتر سابق) نوشت: من هیچ مدرکی مبنی بر وجود موجودات فضایی ندیده‌ام و با حدود ۶۰۰۰ ماهواره که به دور زمین می‌چرخند، فکر می‌کنم اگر وجود داشتند باخبر می‌شدم.

وی همچنین در مصاحبه اخیر خود در یک پادکست که در تاریخ ۱۹ آوریل پخش شد، به اظهار نظر در این باره پرداخت. دیگر مهمان این پادکست گفت که فکر می‌کند بیگانگان مدت زیادی است که اینجا بوده‌اند و مدعی شد که شواهد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد آنها در زیر اقیانوس و زیر زمین هستند.

اما ماسک با نظر او مخالف بود و گفت من هیچ مدرکی برای موجودات فضایی ندیده‌ام و با حدود ۶۰۰۰ ماهواره که به دور زمین می‌چرخند، فکر می‌کنم اگر بودند می‌دانستم.

این اولین باری نیست که ماسک به طور علنی درباره وجود فرازمینی‌ها اظهار نظر می‌کند. وی در ژوئن ۲۰۱۸ نیز گفته بود: معلوم نیست که ما تنها تمدنی باشیم که در حال حاضر در جهانِ قابل مشاهده زندگی می‌کند.

ماسک همچنین در ماه ژوئیه با اشاره به پرسش‌های فیزیکدانی به نام انریکو فرمی در مورد اینکه چرا انسان‌ها هنوز موجودات فضایی را کشف نکرده‌اند، نوشت: ترسناک‌ترین پاسخ به تناقض فرمی این است که اصلاً بیگانه‌ای وجود ندارد.

ماسک علاقه خاصی به کشف آنچه در خارج از فضا وجود دارد، نشان داده است. کارهای او در اسپیس‌ایکس برای پرتاب موشک‌ها و ماهواره‌ها به ویژه برای ارتش ایالات متحده، او را به یک پیمانکار دفاعی بزرگ در این کشور تبدیل کرده است.

اینترنت ماهواره‌ای استارلینک نیز نقش مهمی در جنگ روسیه و اوکراین ایفا کرده است، جایی که سربازان اوکراینی از آن برای اداره ناوگان پهپادهای خود و برقراری ارتباط در مناطق درگیری استفاده می‌کنند.

ایلان ماسک امیدوار است تا در نهایت ۴۲ هزار ماهواره استارلینک را به فضا بفرستد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • برای تقویت حافظه چی بخوریم؟
  • تردز حالا ۱۵۰ میلیون کاربر ماهانه دارد
  • رقیب مستقیم ردمی توربو ۳ با پردازنده پرقدرت و نمایشگر ۱۴۴ هرتز رونمایی شد
  • کاظم موسوی نماینده مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است
  • ارزان‌ترین گوشی ناتینگ به‌زودی رونمایی می‌شود
  • نسخه آبی گوشی ردمی 13C 5G به زودی عرضه می‌شود
  • سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای «نوکیای ایرانی» ورود کند
  • ایلان ماسک: اگر فرازمینی‌ها وجود داشتند من می‌فهمیدم
  • کاوشگر بین ستاره ای پس از ۵ ماه با زمین تماس گرفت
  • چگونه خطر ضعف حافظه را کاهش دهیم؟