Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-23@13:09:45 GMT

توضیح درباره ادعای مالکیت بنیاد علوی بر زمین‌های شمال کشور

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۵۱۱۲۱

توضیح درباره ادعای مالکیت بنیاد علوی بر زمین‌های شمال کشور

پاسخ رئیس بنیاد مستضعفان به نطق یک نماینده درباره ادعای مالکیت بنیاد علوی بر بخشی از زمین‌های زراعی شمال کشور در صحن پارلمان قرائت شد.

به گزارش مشرق،  اکبر رنجبرزاده عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، 30 اردیبهشت) پارلمان متن پاسخ محمد سعیدی‌کیا رئیس بنیاد مستضعفان به نطق شمس‌اللّه شریعت‌نژاد، نماینده مردم  تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی مورخ 21/1/97 درباره بنیاد علوی که به مالکیت اراضی شمال کشور اختصاص داشت را قرائت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل نامه سعیدی‌کیا به شرح زیر است:

مبنای اصلی مالکیت بنیاد مبتنی بر حکم حکومتی مورخ 9/12/57 حضرت امام خمینی (ره) ولی‌امر مسلمین و رهبر معظم انقلاب و احکام صادره از دادگاه‌های اصل 49 قانون اساسی و سایر مراجع ذی‌صلاح قضایی می‌باشد و بر این اساس، کلیه اموال منقول و غیرمنقول خاندان پهلوی، عمال و سرسپردگان به نفع نهاد متبوع مصادره و تحت مالکیت بنیاد به صورت شش دانگ قرار گرفته است و نهایتاً سرپرستی و اداره بهینه آن با عنوان اموال در اختیار ولی‌فقیه، براساس مفاد اساسنامه مصوبه هیئت امنا به توشیح مقام معظم رهبری رسیده و به عهده این بنیاد مقرر گردیده است.

با عنایت به اینکه بسیاری از مراتع، مزارع و وقفات در سطح استان مازندران در شمول اموال مصادره‌ای می‌باشد، لذا متصرفین اراضی مزبور، به‌ویژه در بخش اراضی علوی در راستای قانون تعیین تکلیف اراضی و ساختمان‌های فاقد سند مالکیت مبادرت به اخذ سند برای قطعات تصرفی نموده که جهت صدور صیانت از بیت‌المال و ضرورت استیفای حقوق اداره کل اموال و املاک استان ناگزیر از طرح دعاوی حقوق در چارچوب مقررات ثبتی نموده و نهایتاً با احراز مالکیت کنونی بنیاد در فرآیند رسیدگی قضایی مستند به سوابق ثبتی و سایر مستندات مربوط به حکم به ابطال دادخواست اشخاص متصرف صادر و در نهایت اغلب متصرفین ضمن پذیرش مالکیت بنیاد با مراجعه به اداره کل مزبور تقاضای خرید و پرداخت این حق سهم نهاد را داشته که طبق مفاد ماده (46) آیین‌نامه مبادلاتی هیئت امنا واگذاری به شرح ذیل صورت گرفته است.

بند الف ماده 46: محاسبه بهای کلیه املاک اعم از مسکونی، تجاری، زراعی و غیره یا داخل یا خارجی از حریم شهرها صرف‌نظر از این که مدعی دارای سند عادی خرید اعیانی باشد یا نباشد با تشخیص کمیسیون معاملاتی املاک حداکثر تا 25 درصد پایین‌تر از کارشناسی روز.

بند ب ماده 46: محاسبه بهای املاک علوی حداکثر تا 50 درصد پایین‌تر از قیمت کارشناسی روز برای متصرفینی که پیشینه تصرف آنها به قبل از تاریخ املاک تجاری تا تاریخ 5/4/58 بازمی‌گردد برای املاک تجاری تا 25 متر و املاک مسکونی تا 250 مترمربع.

به گزارش تسنیم، شمس‌اللّه شریعت‌نژاد نماینده مردم تنکابن در جلسه 21 فروردین امسال در نطق میان‌دستور خود به موضوع بنیاد علوی اشاره کرده و گفته بود که بنیاد علوی از زیرمجموعه‌های بنیاد مستضعفان است، لذا خواستار این هستیم که درباره ادعای این بنیاد درخصوص مالکیت ارضی خود در منطقه تنکابن رسیدگی شود که درخواست‌های ناحق دارد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی 2018 روسیه خروج آمریکا از برجام حمایت از کالای ایرانی بنیاد علوی بنیاد مستضعفان مالکیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۱۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز لوله‌گذاری آبرسانی به روستا‌های محروم خرمشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ نماینده مجری طرح‌های بنیاد علوی در خوزستان گفت: این بنیاد در راستای خدمات رسانی و محرومیت زدایی تاکنون ۲۰ کیلومتر لوله‌گذاری برای آبرسانی به روستا‌های محروم در خرمشهر عملیاتی کرده است.
حبیب شیعه‌زاده افزود: بنیاد علوی ۳۰ کیلومتر لوله پلی اتیلن با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال برای ایجاد شبکه آبرسانی به روستا‌های محروم خرمشهر را خریداری و به آبفا این شهرستان اهدا کرد.
این طرح آبرسانی شامل احداث ۳۰ کیلومتر خط آبرسانی با قطر ۲۵۰ میلیمتر است که با اجرایی شدن آن افت فشار و تنش آبی در تابستان و پیک مصرف مرتفع خواهد شد.
در ۱۵ ماه گذشته ۲۰ کیلومتر از لوله‌های خریداری و با هدف محرومت زدایی، ترمیم و توسعه شبکه آبرسانی روستایی خرمشهر اجرایی شده است.
نماینده مجری طرح‌های بنیاد علوی در استان خوزستان گفت: با اجرای این طرح تاکنون روستا‌های بخش حومه غربی و شرقی خرمشهر از نعمت الهی آب بهره‌مند شدند.

دیگر خبرها

  • تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی خوزستان به ۷۰ درصد رسید
  • تثبیت مالکیت و حد نگاری املاک و اراضی ادامه‌دار باشد
  • عملیات آبرسانی به روستاهای محروم خرمشهر
  • آغاز لوله‌گذاری آبرسانی به روستا‌های محروم خرمشهر
  • تثبیت سند مالکیت بیش از ۹۹ درصد از عرصه‌های ملی در خوزستان
  • تحویل اسناد مالکیت حدنگاری ۵ تالاب و بزرگترین موقوفه کشور
  • اسناد مالکیت ۲۵ هزار هکتار حریم و بستر رودخانه در خوزستان صادر شد
  • از ظرفیت صدا و سیمابرای استفاده کشاورزان از سند مالکیت استفاده شود
  • ۸۰ درصد از اراضی موقوفه تثبیت و مستند سازی شده است
  • تبدیل اسناد دفترچه‌ای به تک‌برگ برای اراضی دولتی سیستان و بلوچستان