Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نمايندگان مجلس براي تأمين نظر شوراي نگهبان شرايط پرداخت تسهيلات به متقاضيان درصورت استنکاف بانک از پرداخت آن را تعيين کردند.
به گزارش خبرگزاري آريا، نمايندگان در نشست علني امروز (يکشنبه، 30 ارديبهشت) مجلس شوراي اسلامي در جريان رسيدگي به طرح الحاق موادي به قانون رفع موانع توليد رقابت‌پذير و ارتقاي نظام مالي کشور که از شوراي نگهبان اعاده شده بود، با اصلاح تبصره ماده 62 اين قانون با 160 رأي موافق، 70 رأي مخالف و 3 رأي ممتنع از مجموع 228 نماينده حاضر در جلسه به منظور تأمين نظر شوراي نگهبان موافقت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تبصره ماده 62 قانون رفع موانع توليد رقابت‌پذير و ارتقاي نظام مالي کشور به اين شرح اصلاح شد: رئيس کل بانک مرکزي موظف است هيأتي متشکل از خبرگان مورد وثوق بانکي و اقتصادي در هر استان از ميان افرادي که استاندار پيشنهاد مي‌کند تشکيل دهد. کساني که مورد تأييد رئيس کل بانک مرکزي قرار مي‌گيرند و با حکم وي به عضويت‌هاي هيأت‌هاي موضوع اين تبصره درمي آيند به عنوان نماينده رئيس کل محسوب مي‌شوند. اين هيأت موظف است دلايل و مستندات بانک‌ها را براي استنکاف از پرداخت تسهيلات مورد نظر کارگروه تسهيل، بررسي و درباره آن اظهار نظر کند. در صورتي که دلايل بانک براي استنکاف از پرداخت تسهيلات مورد نظر، مورد تأييد هيأت موضوع اين تبصره قرار نگيرد، بانک موظف است تسهيلات مورد نظر را به متقاضي پرداخت کند. عدم تمکين بانک، تخلف از دستور بانک مرکزي تلقي مي شود و موضوع به هيأت انتظامي بانک مرکزي ارجاع خواهد شد. رئيس کل بانک مرکزي مي‌تواند هر يک از اعضاي هيأت مذکور را عزل کند.
تعيين اعضا و کارکرد کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد نمايندگان مردم در خانه ملت اعضا و کارکرد کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد را براي تأمين نظر شوراي نگهبان مشخص کردند. نمايندگان در نشست علني امروز (يکشنبه 30 ارديبهشت) مجلس شوراي اسلامي در جريان بررسي طرح الحاق موادي به قانون رفع موانع توليد رقابت پذير و ارتقاي نظام مالي کشور، با اصلاح ماده 61 اين قانون با 186 رأي موافق، 11 رأي مخالف و يک رأي ممتنع از مجموع 234 نماينده حاضر در صحن موافقت کردند. موضوع ماده بدين شرح است: به‌منظور بررسي و اتخاذ تصميم درخصوص حل و فصل مشکلات واحدهاي توليدي به‌ويژه در موارد مربوط به تکميل و راه‌اندازي طرح‌هاي نيمه‌تمام، تامين مالي، تعيين تکليف بدهي‌هاي معوق و همچنين رفع مشکلات مرتبط با محيط‌زيست و منابع طبيعي و معادن و رفع موانع صادراتي به‌دولت اجازه داده مي‌شود نسبت به ايجاد ستاد تسهيل و رفع موانع توليد به رياست وزير صنعت، معدن و تجارت اقدام کند. وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف است ظرف مدت 2 ماه از تاريخ ابلاغ اين قانون، آيين نامه اجرايي لازم را با مشورت شوراي گفتگوي دولت و بخش خصوصي در چارچوب اختيارات قانوني تهيه کند و به تصويب هيأت وزيران برساند. تبصره: در راستاي وظايف ستاد در هر استان کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد به‌رياست استاندار و تحت نظارت و سازماندهي ستاد تسهيل و رفع موانع توليد انجام وظيفه مي‌کند. ستاد و کارگروه هاي مذکور و دبيرخانه هاي مورد نياز آنها بايد از امکانات و نيروي انساني موجود در دستگاه هاي اجرايي و اعضاي ذي ربط استفاده کنند و به هيچ عنوان تشکيلات جديدي ايجاد نکنند. اعضاي ستاد عبارتند از: 1- وزير صنعت، معدن و تجارت (رئيس ستاد) 2- رئيس سازمان برنامه و بودجه کشور 3- وزير امور اقتصاد و دارايي 4- وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي 5- وزير کشور 6- رئيس کل بانک مرکزي 7- رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي 8- رئيس سازمان حفاظت محيط زيست 9- وزير نفت 10- وزير جهاد کشاورزي 11- وزير نيرو 12- وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي 13- رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري 14- رئيس سازمان ملي استاندارد 15- رئيس اتاق تعاون 16- رئيس اتاق اصناف 17- نمايندگان تشکل هاي سراسري توليدي اعضاي بندهاي 1 تا 7 به عنوان عضو ثابت هستند و بقيه اعضا حسب مورد در جلسه دعوت مي شوند. مصوبات ستاد مذکور با رأي اکثريت وزرا و رؤساي دستگاه هاي اجرايي (ثابت و غيرثابت مدعو) نافذ و اجرايي مي شود. اعضاي کارگروه هاي استاني متناظر با اعضاي ستاد مذکور انتخاب مي شوند و مصوبات آن طبق همين حکم نافذ و اجرايي مي شود.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۱۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: رویکرد اشتغال و توانمندسازی مددجویان کمیته امداد مانعی در برابر تولید فقر است و در این باب باید نگاه درست و واقع‌بینانه داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، علیرضا حسین‌نژاد در نشست با منتخب مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۴۴ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل هستند اظهار کرد: همه ساله بخشی از این مددجویان با تولید اشتغال و کار شایسته و دریافت تسهیلات بانکی از چرخه حمایت مستقیم خارج می‌شوند که در این راستا سال گذشته خودکفایی ۲۰۰۰ نفری مددجویان کمیته امداد استان را شاهد بودیم.

وی افزود: پرداخت تسهیلات بانکی برای مددجویان معرفی شده دارای طرح اشتغال‌زایی در قالب تبصره ۱۸ در حال پرداخت است که انتظار می‌رود بانک‌های عامل تا نیمه اول سال‌جاری در عمل به تمام تعهدات خود در حوزه پرداخت تسهیلات کم‌بهره همتی مضاعف داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: رویکرد اشتغال و توانمندسازی کمیته امداد مانعی در برابر تولید فقر است و در این باب باید نگاه درست و واقع‌بینانه داشته باشیم.

وی بیان کرد: اشتغال تولید شده برای مددجویان کمیته امداد از جنس اشتغال مولد و پایدار است و با کمترین انحراف همه تسهیلات در مسیر اشتغال مددجویان پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: در کنار بحث اشتغال و توانمندسازی مددجویان ساخت مسکن با همت خیران و نهادهای حمایتی و انقلابی در حال انجام است تا هیچ مددجوی فاقد سرپناه در روستاها نداشته باشیم.

حسین‌نژاد منتخب مردم مشگین‌شهر در مجلس با قدردانی از نگاه ویژه کمیته امداد در جهت رفع مشکلات و آسیب‌های مددجویان تحت حمایت این کمیته گفت: امیدواریم مجلس دوازدهم، حامی محرومان و نیازمندان باشد و با قوانین کارآمد به رفع فقر در کشور بیش از گذشته کمک کند.

کد خبر 748005

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • ۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!