Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه کارگروه اطفای حریق جنگل های لرستان امروز یکشنبه به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان تشکیل شد، جلسه ای با حاشیه های پررنگ تر از متن!

عدم مدیریت مناسب جلسه باعث شد تا دو ساعت از زمان جلسه صرف ارائه سخنرانی فرمانداران و شهرداران شود و عملا ۱۷ نفر از اعضای جلسه زمانی بگیرند و سخنی بگویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوعی که مورد اعتراض برخی اعضای جلسه نیز قرار گرفت.

مقدمه چینی و تقدیر و تشکر را حذف کنید

نورالدین درمنان فرماندار رومشکان در واکنش نسبت به طولانی شدن جلسه با ارائه سخنان تکراری و غیر مفید، گفت: مقدمه چینی و تقدیر و تشکر را از صحبت ها حذف کنید.

وی با بیان اینکه موضوعات را باید دسته بندی کنیم و تصمیم سازی شود و تصمیمات در این کارگروه ابلاغ شود و جلسات بعدی هم فقط نتیجه اقدامات بررسی شود، تصریح کرد: جلسات را باید راهبردی و کاربردی کنیم.

مهرداد فتحی بیرانوند مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان نیز در سخنانی با تاکید بر اینکه مدیریت زمان در جلسه مهم است، ادامه داد: دوستان زیادی هستند که می توانند حرف بزنند اما نمی شود همه در جلسه صحبت کنند، خیلی از مباحث و حرف ها تکراری است!

سیستم صوتی هم کم آورد!

طولانی شدن زمان جلسه و صحبت اکثر افراد حاضر در کارگروه باعث شد تا صدای سیستم صوتی و میکروفن ها از سوی نیروهای استانداری کم شود تا صدای جلسه به اتاق کنار سالن جلسات که دفتر استاندار بود نرود و استاندار بتواند جلسه شخصی خود با مهمانانش را برگزار کند.

در بخش پایانی جلسه احمد مرادپور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان سخنرانی خود را ارائه داد، سخنانی که حاوی مطالب قابل تاملی بود!

سال های سال قبل از انقلاب و قبل از حکومت های قبلی این آتش سوزی ها را داشته ایم

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: ای کاش این جلسات زودتر تشکیل می شد، در شرایطی که محدودیت زمانی داریم یک مقدار کار سختی است؛  بحران ها مربوط به دیروز و امروز نیستند، سال های سال قبل از انقلاب و قبل از حکومت های قبلی این آتش سوزی ها را داشته ایم،  هر ساله شاهد آتش سوزی بوده ایم.

احمد مراد پور خطاب به آقای افشار پدربلوط لرستان که از حاضران در جلسه بود این پرسش را مطرح کرد که یک درخت بلوط چند سال طول می کشد بشود بلوط!؟ افشار پدربلوط لرستان نیز در پاسخ به این سوال گفت: بلوط دو هزار سال طول عمر دارد و ۸ سال طول می کشد بشود سه متر.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان در ادامه با بیان اینکه باید بپذیریم که نتوانستیم حقمان را از مرکز بابت سطح جنگلی که داریم بگیریم. باید قبول کنیم، منظورم شخص خاصی نیست و منظورم همه است، افزود: بحران بالاخره در هر مملکتی یا به صورت طبیعی یا غیرطبیعی ممکن است اتفاق بیافتد و پیشگیری از بحران کار علمی است و کاری نیست که بدون مطالعه بشود.

بالاخره یک جای کار ایراد دارد!

مرادپور با تاکید بر اینکه باید یکسری داده ها داشته باشیم و یکسری فرمول ها برای هر کاری و هر بحرانی که اتفاق می افتد وجود دارد،  الان در حد فوق دکتری مدیریت بحران تدریس می شود و این تیپ برخورد با بحث بحران نه زیبنده است نه مشکلی از ما حل می کند، گفت: یک سیل می آید می زند خانه مردم را خراب می کند و دیواره های ساحلی را می برد، می نشینیم تا سال آینده باران نمی آید ناراحت می شویم؛ می گوییم آقا چرا باران نمی آید!؟ دعا می کنیم باران می آید، سیل می آید دیوارها را می برد!  بالاخره یک جای کار ایراد دارد یا نباید دعا کنیم باران بیاید یا اگر باران بیاید اینجوری می شود!

وی با اشاره به اینکه هر سال سیل خسارت زیادی می زند، این خسارت ها بعضا معنوی هستند و کشته داریم و مادی هم پشت قضیه است، اظهار داشت: چند روز پیش یک سیل کوچولویی در پلدختر آمد قسمتی از دیواره ساحلی شهر را خراب کرد و تا مرز خانه ها رفت؛  اگر بیست دقیقه دیگر ادامه داشت قطعا خانه های مردم را می برد.

توصیه روانپزشکی معاون استاندار: اگر کسی که جنگل را آتش می زند مریض است خوب ببرش پیش یک روانپزشک!

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه نقاط حادثه خیز حریق مشخص شده اما خیلی بد است بعد از این همه سال ندانیم آن کسی که عمدا جنگل ها را می سوزاند چرا می سوزاند!؟ اگر مریض است خوب ببرش پیش یک روانپزشک، اگر حقی دارد خوب حقش را بده، اگر لازم است برخوردی شود خوب برخورد کنید، افزود: خود خاموش کردن آتش هم کار علمی است. این کاری که خودمان انجام می دهیم یک کار بسیجی، جهادی و سنتی است، بالاخره یک کسی لباسش را درمی آورد با لباسش آتش را خاموش می کند؛ این روش ها دیگر جواب نمی دهد.

مراد پور ادامه داد: درست نیست بمانیم ببینیم هلی کوپتر بنزین دارد یا ندارد، مجوز می دهند یا نمی دهند؛ این ها همه نقص هستند، دوستانی که اهل کارشناسی هستند کارشناسی کنند و در قالب کتابچه آماده کنند و مشخص شود چه کنیم و اگر افرادی می خواهند به محل آتش برسند از کدام مسیر زودتر می رسند.

منابع طبیعی در اختیار کیست؟

وی خاطرنشان کرد: فرماندهی بحران مهم است،  فرمانده اطفای حریق کیست؟ فرمانده پیشگیری کیست؟ منابع طبیعی است، محیط زیست، فرماندار یا بخشدار؟  بالاخره باید یک فرمانده داشته باشیم که یکسری زیرمجموعه داشته باشد که اتفاقی افتاد اطلاع رسانی به موقع از همین فرماندهی باشد، ارسال تجهیزات با آن باشد مدیریت با آن باشد، داریم همچین چیزی یا نه؟ به صورت علمی می گویم، مثلا بگوییم فلانی فرمانده اطفای حریق است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان در ادامه سخنان خود سوالی را مطرح کرد که خنده حاضران در جلسه را به دنبال داشت؛ مراد پور پرسید منابع طبیعی در اختیار کیست!؟

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان نیز با بلند کردن دست خود در جلسه پاسخ داد: منابع طبیعی!

فایل صوتی جلسه را دوباره گوش دهید

احمد مرادپور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه عزیزان همه گفتنی ها را گفتند؛ خواهشم این است آقای آقا میرزایی فایل صوتی جلسه را بگیرند و با دقت تمام موارد دوستان احصا و لیست شود تا روی آن ها کار کنیم؛ گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قول دادند یک میلیارد اعتبار به منابع طبیعی و محیط زیست پرداخت شود و ۳۰۰ میلیون برای خرید دستگاه های دمنده،  امروز و فردا باید این اقدام انجام شود؛  از هرجایی که شده آقای چگنی جابه جا کنند تا اعتبار تامین شود.

وی با بیان اینکه واقعا خجالت می کشم آتش سوزی در پارک ها اتفاق بیافتد،  پارک که دیگر داخل شهر است، یک زمانی اگر در جنگل باشد می گوییم دوردست بوده نگهبان نداشته کسی نبوده، تصریح کرد: اما هر ساله شاهد آتش سوزی در بام لرستان در مرکز خرم آباد هستیم،  خیلی کار بدی است. دوستای فضای سبز بروند علف های دور کاج ها را الان که خیس هستند هرس کنند تا یک دفعه کاج چندین ساله ظرف بیست دقیقه نسوزد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان یادآور شد: امیدوارم بعد از فصل تابستان این جلسه را داشته باشیم و بگوییم آقای استاندار طبق قولی که دادیم آتش سوزی را به حداقل رساندیم.

کارگروه اطفای حریق جنگل های لرستان نیز با ارائه عملکرد حاضران در جلسه و بدون مصوبه به کار خود پایان داد، موضوعی که روز گذشته در شورای معادن لرستان نیز اتفاق افتاد. حال باید ماند و دید این نوع برگزاری کارگروه ها و جلسات دردی از لرستان دوا می کند یا خیر!

کد خبر 4301543

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری لرستان اطفای حریق خرم آباد ماه مبارك رمضان بوشهر کرمانشاه شیراز گرگان شهرکرد خطبه های نماز جمعه برجام بارش باران خرم آباد اشتغال بیرجند مشهد تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۱۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود وزیر ورزش به ماجرای پاراتکواندو

به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که تیم ملی پاراتکواندو در هر دو بخش دختران و پسران باید در روزهای پایانی اردیبهشت ماه در مسابقات قهرمانی آسیا به دیدار رقبای خود برود، تصمیم به تغییر در رأس انجمن این رشته از سوی کمیته ملی پارالمپیک، واکنش کادر فنی و اعضای تیم ملی را با خروج از اردوی آماده سازی در پی داشت. موضوعی که با وجود در پیش بودن مسابقات قهرمانی آسیا در ویتنام نگرانی‌ها را در خصوص این رشته افزایش داد.

تلاش‌های مسوولان کمیته پارالمپیک برای بازگشت ملی پوشان و شروع دوباره اردوهای آماده سازی ثمری در پی نداشت. تصمیم به تغییر کادر فنی و حتی اعزام نشدن تیم ملی به این رقابت‌ها هم در این مسیر نتیجه بخش نبود. در نهایت مریم کاظمی پور و پس از آن اسبقیان وارد موضوع شده و در تلاش بودند تا مشکل بین طرفین حل شود.

تلاش‌های هر دو معاون وزیر به برگزاری جلسه‌ای با حضور کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان ختم شد. جلسه‌ای که شب گذشته و در فاصله نزدیک به ۴ ماه روز تا آغاز بازی‌های پارالمپیک پاریس و با حضور هادی ساعی و غفور کارگری رسوای فدراسیون تکواندو و کمیته ملی پارالمپیک تشکیل، مسائل و مشکلات بین طرفین بررسی شد.

تاکنون خبری در خصوص نتایج این جلسه منتشر نشده است.

کد خبر 6084043

دیگر خبرها

  • ماجرای خودرو‌های لوکس پسران معاون سابق قوه قضائیه چه بود؟!
  • ماجرای انتقال اشیا تاریخی بروجرد به مخزن نگهداری قلعه فلک‌افلاک چه بود؟
  • پسران معاون سابق قوه قضائیه مازراتی، پورشه و بنز داشتند | جزئیات تکان دهنده دادگاه رسیدگی به اتهامات آقازاده‌های جنجالی | ماجرای ماده مخدر گُل چه بود؟
  • برنامه عزاداری ۲۰ هیأت در سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • ابوطالب شفقت استاندار لرستان شد
  • استانداران جدید مازندران و لرستان مشخص شدند
  • ابوطالب شفقت به استانداری لرستان می‌رود
  • آغاز طرح غربالگری سلامت روان دانشجویان دانشکده پزشکی در مشهد
  • ماجرای عجیب کتک زدن پدر شوهر و فلج کردن او
  • ورود وزیر ورزش به ماجرای پاراتکواندو