Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > مازندران - در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان ایجاد طرح منطقه ویژه اقتصادی در بندر فریدونکنار و طرح منطقه ویژه گردشگری در نور-چمستان با اکثریت آرا به تصویب رسید ‎

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین از ساری ،استاندار مازندران در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به این که درآمد مصوب اعتبارات هزینه ای استان در سال ۹۶ بالغ بر ۴۹۸ میلیارد تومان و عملکرد آن بمیزان ۵۵۹ میلیارد تومان بوده است، گفت: بر نحوه مصرف اعتبارات هزینه ای از سوی دستگاه ها، مراقبت جدی صورت گیرد و هدف گذاری کاهش ۱۵ درصدی صرف هزینه ها تحقق یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط عمومی استانداری، محمد اسلامی، بر احصا فرآیندهای دستگاه ها، تعیین و تقسیم این فرآیندها به اصلی و فرعی و برقراری سیستم اتوماسیون اداری بمنظور ایجاد چالاکی و چابکی در ادارات تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: ساختار سنتی ادارات باید به ساختار نوین تغییر یابد.
مقام عالی دولت در مازندران، یادآور شد: کارآمدی و کارآیی نیروهای انسانی و اصلاح سیستم برای ارتقا نرخ پاسخگویی و راندمان و کاهش هزینه ها ضروری است.
استاندار بر تشکیل کمیته ای مرکب از معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و مدیر کل اقتصاد و دارایی استان بمنظور شناسایی نیروهای به کار گرفته شده و خودروهای مورد استفاده ، تعیین و تکلیف طرح های نیمه تمام و اراضی و ساختمان های مازاد بویژه در بافت های فرسوده تاکید کرد.
رییس شورای برنامه ریزی و توسعه استان، با بیان این که رفت و آمدهای غیرضرور و افزایش هزینه ها، مردم را ناخرسند می کند، عنوان نمود: بارگذاری دیتا سنتر استان بعنوان گامی موثر در تقویت پاسخگویی به مردم از سوی دستگاه ها دنبال شود.
استاندار با اشاره به این که کمیته ملی توسعه منابع آب از استانداران خواسته است تا طرح ارتقا بهره وری آب و خاک استان متبوع را طی یکماه به این کمیته ارایه نمایند، تاکید کرد: مجموعه اقدامات و مدل تامین مالی این طرح بصورت یک برنامه کامل دیده شود.
اسلامی بر توسعه آب بندان ها در این راستا تاکید کرد و یادآور شد: برای ارتقا توان ذخیره سازی آب باید توسعه ظرفیت های موجود را مورد توجه قرار داد.
استاندار با اشاره به وجود دو ظرفیت منطقه ویژه امیرآباد و نوشهر در مازندران، گفت: در تلاشیم یک منطقه ویژه اقتصادی در بندر فریدونکنار و یک منطقه ویژه گردشگری در نور-چمستان ایجاد نماییم و برای تصمیم گیری در خصوص ایجاد یک منطقه آزاد تجاری؛ مقرر شد کمیته ای مرکب از افراد خبره و علمی از استان و شورای عالی مناطق آزاد طی یکماه در این خصوص، مطالعه و جمع بندی لازم را ارایه نمایند.
اسلامی با اشاره به این که دولت، سند اوراسیا را امضا نموده است و این سند در برگیرنده یک منطقه آزاد مشترک تجاری است که مبادلات را تسریع و تسهیل می نماید، ابراز داشت: مازندران، سهم قابل ملاحظه ای در این سند می تواند داشته باشد و استان باید با احصا سهم خود در راستای افزایش سهم بازار خود اهتمام نماید.
گفتنی است؛ در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که با حضور اسماعیلی، نماینده مردم نور و محمود آباد در مجلس شورای اسلامی و دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس برگزار شد، ایجاد طرح منطقه ویژه اقتصادی در بندر فریدونکنار و طرح منطقه ویژه گردشگری در نور-چمستان با اکثریت آرا به تصویب رسید.
در آغاز این جلسه غلامی، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و یخکشی، مدیر عامل آب منطقه ای استان، در خصوص اعتبارات سال ۹۶ و ۹۷ استان و طرح ارتقا بهره وری آب و خاک استان به ارایه گزارش پرداختند.

46

 

کلید واژه‌ها : گردشگری - استان مازندران - تجارت -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: گردشگری استان مازندران تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۲۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و هزینه ۵۷ درصد از اعتبارات کمیته برنامه ریزی در شوط

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   فرماندار شوط در جلسه کمیته برنامه ریزی این شهرستان گفت:  میزان اعتبار تخصیص یافته شهرستان شوط  برای ۵۴ پروژه مبلغ یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال بوده که نسبت به سال قبل ۳۴ درصد رشد دارد.

 بابازاده با بیان اینکه تا به حال بیش از ۷۵۰ میلیارد ریال ان جذب و هزینه شده است افزود:  تکمیل فضا‌های ورزشی توسعه فضا‌های آموزشی، ایجاد راه‌های ارتباطی آسفالته روستایی، آبرسانی به پنج روستا، توسعه شبکه آب شهری و اجرای طرح هادی در روستا‌ها از جمله طرح‌هایی هستند که با این اعتبار به اجرا در آمدند.

دیگر خبرها

  • مطالعات جدید برای ایجاد توازن میان مناطق غنی و فقیر درون استان ها / شاخص های توسعه درون استان‌ها نامتعادل توزیع شده اند
  • ۷۲ میلیارد تومان کسری فوق العاده ویژه کارکنان جبران شد
  • ۷۲ میلیارد تومان کسری فوق العاده ویژه کارکنان جبران شود
  • رد شایعات تغییر استاندار مازندران
  • شعار سال باید در ابعاد مختلف تحقق یابد
  • تصویب برنامه جامع مقابله با گرد و غبار در ۱۱ استان
  • توسعه متوازن آذربایجان شرقی اتفاق نیفتاده است
  • عزم جدی مسئولان واصناف کیش برای ایجاد تابستانی پر رونق در جزیره کیش
  • جذب و هزینه ۵۷ درصد از اعتبارات کمیته برنامه ریزی در شوط
  • پیگیری توسعه روابط اقتصادی و گردشگری ایران و روسیه