Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از بازی نه چندان مهم روز گذشته کی روش رفتار عجیبی از خود نشان داد. اعتراض‌های مکرر او به داور‌های بازی، پوزیشن عجیب او برای نشستن روی زمین و نظاره کردن بازیکنان بعد از بازی رفتاری عجیب و غیرقابل پیش بینی از جنتلمنی بود که همیشه در مراسم‌های رسمی فیفا مورد احترام بزرگان فوتبال بوده و هست.

سرویس فرهنگی فردا: روز گذشته تیم ملی فوتبال کشورمان در دیداری تدارکاتی توانست یک بر صفر ازبکستان را شکست دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیداری که صرفا یک بازی فرمالیته بود و باعث شد تماشاچیانی که به ورزشگاه رفته بودند، شاهد بازی کسالت باری باشند.
دیدار روز گذشته تیم ملی، اما یک تماشاچی ویژه هم داشت: حسن فتحی کارگردان تئاتر، سینما و تلویزیون. فتحی ۵۸ ساله که اخیرا ساخت فصل سوم سریال شهرزاد را پشت سرگذاشته، قرار است مستندی از زندگی کارلوس کی روش سرمربی فوتبال کشورمان در طول مدت فعالیت خود در فوتبال ایران بسازد.

حسن فتحی کارگردانی که در ساخت ملودرام‌های عاشقانه با پس زمینه تاریخی تبحر فراوانی دارد، آخرین بار ۱۰ سال پیش مستندی از زندگی نادر ابراهیمی، نویسنده بزرگ کشورمان ساخت. مستندی که با توجه به آثار ابراهیمی و لحن شاعرانه داستان هایش حال و هوایی شاعرانه پیدا کرده بود. از آنجا که فتحی خود نیز در آثار تاریخی اش از لحنی شاعرانه استفاده می‌کند و حس و حال عاشقانه سریال‌های تاریخی اش یکی از ویژگی‌های او محسوب می‌شود، به خوبی با زندگی نادر ابراهیمی گره خورده بود و محصول نهایی دیدنی شده بود.

انتخاب حسن فتحی به عنوان کارگردان مستند زندگی کی روش در طول فعالیت در فوتبال جدا از اینکه آیا فتحی گزینه مناسبی برای این مستند است یا خیر، یک سوال بزرگ را پیش روی مخاطب می‌گذارد: کی روش بعد از جام جهانی به ایران بازنخواهد گشت؟

کی روش پرحاشیه‌ترین مربی تاریخ فوتبال ملی کشورمان است. مردی مقتدر و کاریزماتیک که بخش قابل توجهی از اقتدارش را در حمله به ستاره‌های فوتبال ایران و حذف آن‌ها به دست آورد. کی روش زمانی با سیدمهدی رحمتی سنگربان تیم ملی دچار مشکل شد و با توجه به برخورد غیرحرفه‌ای رحمتی، او را از تیم ملی خط زد. زمانی تلاش کرد از علی کریمی در نیمکت تیم ملی استفاده کند تا محبوبیت این بازیکن به او کمک کند، اما کریمی هم خیلی زود عطای کی روش را به لقایش بخشید و حتی کار این دو نفر به درگیری لفظی و تهدید روی آنتن زنده کشیده شد.

حضور جواد نکونام به عنوان یک فوتبالیست محبوب و کم حاشیه‌ای که با امیر قلعه نویی- دشمن همیشگی کی روش- دارای اختلافات زیادی بود نیز برای کی روش خالی از فایده نبود تا جاییکه یک روز سرمربی پرتغالی تیم ملی تصمیم گرفت همه اعضای ایرانی کارد فنی تیم ملی از جمله نکونام و افشین پیروانی را اخراج کند.


کی روش چه در جام جهانی قبلی و چه در روز‌های فعلی، با سرمربیان تیم‌های بزرگ باشگاهی دچار اصطکاک بود. مایلی کهن، قلعه نویی و برانکو همیشه جز افرادی بودند که کی روش از کلنجار رفتن با آن‌ها به نوعی لذت می‌برد. مربی پرتغالی تیم ملی که سابقه دستیاری الکس فرگوسن را در یونایتد در کارنامه داشت و در رئال مادرید و تیم ملی پرتغال مربیگری بازیکنان بزرگی، چون رونالدوی برزیلی، زیدان، بکهام، کارلوس و... را برعهده داشت، با آمدن به ایران و مواجهه با مسئولین فدراسیون ایران و در راس آن‌ها علی کفاشیان همیشه منتقد شیوه مدیریت آن‌ها بود.

انتقاداتی که همیشه به جا بود، اما شکل مطرح کردن آن و تکرارشان یک سوال پیش روی ایرانیان می‌گذاشت: چرا کی روش هنوز سرمربی تیم ملی مانده است؟ آیا کی روش در حال تربیت نسل جدیدی در ایران است؟ در اینکه حضور کی روش در تیم ملی تاثیر فراوانی روی برخی از بازیکنان گذاشته است هیچ شکی نیست، اما آیا کی روش نسلی از فوتبالیست‌ها را در تیم ملی تربیت کرده است؟ اگر جواب مثبت است پس چرا هنوز باید تیم ملی از سامان قدوس که فوتبالیست فوق العاده‌ای است، اما محصول یک کشور خارجی است استفاده کند؟ یا چرا هیچگاه کی روش اجازه نداد یک کمک مربی ایرانی مانند یحیی گلمحمدی کنار او روی نیمکت تیم ملی بنشیند؟ سوالاتی که امیدواریم در مستند حسن فتحی به آن ها پاسخ داده شود.


بعد از بازی نه چندان مهم روز گذشته کی روش رفتار عجیبی از خود نشان داد. اعتراض‌های مکرر او به داور‌های بازی، پوزیشن عجیب او برای نشستن روی زمین و نظاره کردن بازیکنان بعد از بازی رفتاری عجیب و غیرقابل پیش بینی از جنتلمنی بود که همیشه در مراسم‌های رسمی فیفا مورد احترام بزرگان فوتبال بوده و هست.


هنوز اطلاعات زیادی از مستند فتحی درباره کی روش وجود ندارد و فتحی صرفا گفته است: «دوربین ما فقط روی کارلوس کیروش خواهد بود تا برای مستند از او تصویربرداری کنیم.»


رفتار‌های کی روش باتجربه، هیچ گاه بدون دلیل و فکر قبلی نبوده و تصویر دیروز را نیز باید بخشی دراماتیک از مستندی بدانیم که بعد‌ها به تماشایش خواهیم نشست. تصویر مردی مستاصل و «از نفس افتاده» که روزگاری دستیار فرگوسن بوده، نسلی از بازیکنان را در پرتغال پرورش داده، با زیدان و رونالدو و بکهام و رائول در شهر مادرید پادشاهی کرده، اما به قول خودش نتوانسته مدافعان ایران را برای ۱۰ بار پریدن در مقابل رونالدو در جام جهانی آماده کند. تصویر دیروز مربی تیم ملی، تصویر مردی پرحاشیه است در پایان راه.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003QSC

منبع: فردا

کلیدواژه: حسن فتحی کارلوس کی روش نادر ابراهیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۲۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیاتک چیپ دایمنسیتی ۶۳۰۰ را معرفی کرد؛ ۵۰ درصد عملکرد گرافیکی بهتر نسبت به نسل قبل

مدیاتک پردازنده جدیدی با نام دایمنسیتی ۶۳۰۰ (Dimensity 6300) را معرفی کرده است. این پردازنده از اعضای سری دایمنسیتی ۶۰۰۰ و یکی از پردازنده‌های مقرون‌به‌صرفه این شرکت محسوب می‌شود.

مشخصات دایمنسیتی ۶۳۰۰

براساس گزارش‌های موجود، این تراشه با برخی پیشرفت‌ها همراه است. قابل‌توجه‌ترین ویژگی دایمنسیتی ۶۳۰۰ به پردازنده گرافیکی (GPU) Arm Mali-G۵۷ MC۲ آن مربوط می‌شود که مدیاتک ادعا کرده از دایمنسیتی ۶۱۰۰ پلاس که سال گذشته معرفی شده بود، بیشتر از ۵۰ درصد سریع‌تر است. CPU آن نیز نسبت به تراشه مذکور ۱۰ درصد سرعت بیشتری دارد.

این تراشه همچنین دارای یک مودم ۵G پیشرفته است که از استاندارد ۳GPP Release ۱۶ پشتیبانی می‌کند. همچنین دارای فناوری MediaTek UltraSave ۳.۰+ برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی است.

دایمنسیتی ۶۳۰۰ یک پردازنده هشت هسته‌ای است که از دو هسته بزرگ Arm Cortex-A۷۶ با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز تشکیل می‌شود. مدیاتک همچنین در پردازنده خود از شش هسته بازدهی Arm Cortex-A۵۵ با فرکانس ۲ گیگاهرتز نیز استفاده کرده است. نکته قابل‌توجه دیگر اینکه این تراشه با فرایند ۶ نانومتری ساخته شده است.

پشتیبانی از رم LPDDR۴X تا ۲۱۳۳ مگاهرتزی، حافظه فلش UFS ۲.۲ و حداکثر دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی از جمله سایر ویژگی‌های آن به حساب می‌آید. علاوه بر این، از نمایشگر‌هایی با وضوح ۲۵۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل با حداکثر نرخ تازه‌سازی تصویر ۱۲۰ هرتز نیز پشتیبانی می‌کند.

در مجموع، این تراشه برای دستگاه‌های ارزان‌قیمت معرفی شده است و ریلمی C۶۵، ۶G احتمالاً اولین گوشی خواهد بود که از آن بهره می‌برد.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • هاشمی‌نسب: خدا استقلال را دوست داشت/ خطر از بیخ گوشمان گذشت
  • مدیاتک چیپ دایمنسیتی ۶۳۰۰ را معرفی کرد؛ ۵۰ درصد عملکرد گرافیکی بهتر نسبت به نسل قبل
  • مراسم ازدواج باشکوه پیرمرد ۸۶ ساله (فیلم)
  • ترکیب احتمالی حساس‌ترین بازی فوتبال اروپا
  • (ویدئو) ازدواج پیرمرد ۸۶ ساله با اولین عشق خود خبرساز شد
  • نعمتی: نباید فقط خمس را مقصر دانست
  • یک پایان بی‌رحمانه: ژاوی فکر اینجا را نکرده بود
  • معرفی داوران مستند و نماهنگ جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی
  • بازگشت روماریوی برزیلی به زمین مسابقه!
  • پنج فایده شگفت‌انگیز نوشیدن آب گرم