Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@23:24:42 GMT

بزرگترین اردوگاه پناهندگان کجاست؟+عکس

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۵۲۶۷۳

بزرگترین اردوگاه پناهندگان کجاست؟+عکس

در طول پنج سال گذشته، سودان جنوبی با جنگ داخلی روبرو شده است؛ چرا که رییس جمهوری آن کشور معاون‌اش را متهم به آغاز کودتا کرده بود و از آن به بعد حدود ۳۰۰ هزار نفر جان خود را از دست دادند و حدود ۳.۵ میلیون نفر پناهنده شدند. آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین الملل- جنگ داخلی در سودان جنوبی حدود یک چهارم از یک میلیون جمعیت آن کشور که اواره شده‌اند را به اردوگاه پناهجویان اوگاندا رسانده است؛ اردوگاهی که بزرگترین کمپ پناهندگان محسوب می شود و وسعت آن به اندازه یک شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش آفتاب‎نیوز؛ خبرنگار روزنامه بریتانیایی «گاردین» به میان اعضای این اردوگاه رفت و نظرات و روایت آنان از روزگارشان را در قالب گزارشی منتشر کرده است.
روزنامه «گاردین» می نویسد: «مردم زیادی در جریان جنگ داخلی سودان کشته شده اند؛ آن‎هایی که زنده مانده‌اند مجبور به فرار از خانه و کاشانه‌شان شده‌اند. به همین دلیل اینجا در «بیدی بیدی» در شمال غربی اوگاندا مجبور به زندگی شده‌اند.
در طول پنج سال گذشته، سودان جنوبی با جنگ داخلی روبرو شده است؛ چرا که رییس جمهوری آن کشور معاون‌اش را متهم به آغاز کودتا کرده بود و از آن به بعد حدود ۳۰۰ هزار نفر جان خود را از دست دادند و حدود ۳.۵ میلیون نفر پناهنده شدند.  تقریبا نیمی از آنان به کشورهای همسایه رفته‎اند. بسیاری از آنان به اردوگاه پناهندگان در شمال اوگاندا آمده اند. 
«بیدی بیدی» بزرگترین خانه برای پناهندگان در جهان است. دولت اوگاندا تاکنون به طور رایگان به پناهندگان کمک کرده است. برخی از سازمان های غیردولتی نیز داوطلبانه کمک رسانی می کنند. برای رسیدن به اردوگاه بسیاری از کودکان مجبور شدند چندین مایل از طریق جنگل با والدین خوش‌شانس‌شان عبور کنند. برخی از آنان در مسیر، جان خود را از دست دادند. عبور سخت بود از رودخانه و دریاچه‌ها و البته مساحت اردوگاه «بیدی بیدی» به اندازه شهر «بیرمنگام» بریتانیا است و بیش از ۱۰۰ مایل مربع را پوشش می دهد.
این روزنامه در ادامه می نویسد: «غذای عمده در اردوگاه، ذرت بخته شده و لوبیاست. «جولیوس وانی» یکی از پناهجویانی که با دو فرزند و همسرش در اردوگاه است می گوید چیز زیادی ندارند اما عاشق زندگی و فرهنگ‌شان هستند».
«گاردین» در ادامه می نویسد: در «بیدی بیدی» دختران در مدرسه هستند و تحصیل می کنند. اما زمانی که تحصیل‌شان تمام می شود جامعه از آنان انتظار دارد که ازدواج کرده و فرزندانی را به دنیا آورند و تمام زندگی‌شان را وقف خانواده کنند. 
«کریستین اونزیا» که به عنوان روزنامه نگار در سودان جنوبی در زمان جنگ فعالیت کرده می گوید عرف سخت‌گیرانه‌ای در آن منطقه وجود دارد. او می گوید روابط جنسی، قاعدگی و تجاوز مباحثی هستند که در آنجا تابو قلمداد می شوند. در اینجا عفت و فرمانبرداری یک زن از اصول اساسی محسوب می شود. او می گوید زنی در اردوگاه برای جمع آوری هیزم به محوطه بیرونی رفته بود و مورد تجاوز قرار گرفت اما زمای که پلیس آمد او انکار کرد که مورد تجاوز قرار گرفته است. او در نهایت مجبور به ترک «بیدی بیدی» شد چرا که نمی توانست با کسانی که او را می شناختند زندگی کند.
«آتئی» پیش از آن که به اوگاندا بیاید حسابدار بود. او می گوید: «این سفر سختی بود و خوشحالم که زنده هستم اما این چیزی نیست که من می خواهم». سربازان دوبار تلاش کردند تا آنان را از رسیدن به اوگاندا بازدارند. سومین بار او با مادر همسر و همسر بیمار و سه فرزندش با قایق و با ترس و ناامیدی به اوگاندا رسیدند. او می گوید در اوگاندا از من پرسیدند چرا سودان جنوبی را ترک کرده اید و می خواهید به اوگاندا بیایید؟ من گریه کردم و گفتم همه اطرافیانم در حال مرگ هستند.
«ساندیا» یکی دیگر از پناهندگان در اردوگاه است. او می گوید: «وقتی برای خرید صابون پول می خواستم شوهرم به من گفت اینجا یک اردوگاه است. شوهر تو الان سازمان ملل است».

کد خبر: ۵۲۴۵۲۷ تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۵

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اردوگاه پناهندگان سودان جنوبی جنگ بیدی اوگاندا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۲۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال

معاون آموزش‌وپرورش چهارمحال‌وبختیاری گفت: اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران چمعالی، ۱۸ سال بلاتکلیف مانده بود ، اما حالا این اردوگاه تعیین تکلیف شد و از فاز یک این اردوگاه تا پایان تابستان بهره‌برداری خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، امین سلیمانی، امروز _پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به بزرگداشت با اشاره به چالش‌های روبه‌رو آموزش‌وپرورش بعد از شرایط کرونا، اظهار کرد: افت تحصیلی دانش‌آموزان، آسیب‌های جدی به فضای کاربردی مدارس، اقناع دستگاه‌های متولی برای بازگشایی مدارس و عدم حضور بلند مدت دانش‌آموزان در کلاس‌های درس از چالش‌های جدی پسا کرونا برای آموزش و پرورش بود.

وی با اشاره به معلمان نمونه استان، افزود: جعفر عالیپور معلم متوسطه اول و سلمان رستمی آموزگار دوره ابتدایی دو نفر از معلمان استان هستند که به عنوان معلم نمونه کشوری شناخته شدند.

معاون پژوهشی، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌وپرورش چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به جذب معلم در دولت سیزدهم، تصریح کرد: عدم پیش‌بینی صحیح در حوزه نیرو انسانی آموزش و پرورش ما را با چالش بازنشستگی ۱۳ درصد از معلمان و کارکنان آموزش‌وپرورش استان مواجه کرد.

سلیمانی ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ آزمون استخدامی برگزار شد و سهمیه این استان تنها ۲۹۴ نفر بود، در سال ۱۴۰۱ تعداد یک هزار و ۷۰ نفر جذب و در سال گذشته یک هزار و ۱۴۴ سهمیه و در سال جاری نیز طی هشت آزمون یک هزار و ۵۸۳ سهمیه جذب معلم برای استان لحاظ شده است.

وی با بیان اینکه توزیع شیر رایگان در مدارس یک اتفاق بزرگ در دولت سیزدهم بود، گفت: هفته‌ای دو نوبت شیر رایگان بین ۱۱۲ هزار دانش‌آموز مقطع ابتدایی استان توزیع شد و این توزیع نیز تا پایان اردیبهشت در سطح مدارس استان ادامه خواهد داشت.

معاون پژوهشی، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌وپرورش چهارمحال‌وبختیاری، اضافه کرد: اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران چمعالی، ۱۸ سال بلاتکلیف مانده بود، اما حالا این اردوگاه تعیین تکلیف شد و از فاز یک این اردوگاه تا پایان تابستان بهره‌برداری خواهد شد.

کد خبر 750055

دیگر خبرها

  • پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • رونمایی از نشان خاص تیم پناهندگان در المپیک ۲۰۲۴ + عکس
  • بازدید از اداره اتباع استان گلستان
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • بررسی وضعیت بیمه اتباع خارجی در قم
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا