Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@03:15:41 GMT

پلیس آب؛ مرهمی بر زخم‌های مایع حیات‌بخش

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۵۳۲۲۳

پلیس آب؛ مرهمی بر زخم‌های مایع حیات‌بخش

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان، از راه‌اندازی پلیس آب به‌عنوان یکی از ضرورت‌های این حوزه در برهه کنونی یاد کرد.

یوسف رضاپور در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امروز مسئله آب و جلوگیری از به وجود آمدن بحران در این حوزه، یکی از ضروریات جوامع مختلف به‌شمار می‌رود، افزود: راه‌اندازی پلیس آب یکی از این ضروریات است که باعث می‌شود تا برخورد به‌موقع و قاطع با متخفان در حوزه صورت گیرد که امروز به دلیل نبود این جایگاه، برخورد قاطع با این تخلفات صورت نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه آب موضوعی است که نباید توجه به آن را محدود به چند دستگاه و یا ارگان دانست، بلکه همه در قبال آن مسئولیت داریم، تصریح کرد: امروز اگر با بحران آب مواجه هستیم، این چالشی است که همه جوامع و انسان‌ها را درگیر خود کرده و محدود به طیف خاصی نیست، به همین خاطر باید با برنامه‌ریزی جامع، به گونه‌ای عمل کنیم که این بحران تشدید نشود.

این مسئول در ادامه، یکی دیگر از ضرورت‌های حوزه آب در برهه کنونی را تدوین برنامه تعیین الگوی کشت عنوان کرد و با یادآوری اینکه این موضوع باید با رویکرد سازگاری با کم‌آبی در استان لحاظ شود، ادامه داد: متاسفانه مشکلات زیادی دست به دست یکدیگر می‌دهند تا این دغدغه‌ها دوچندان شود که یکی از این مشکلات، کمبود شدید اعتبارات در بخش‌های مختلف است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با بیان اینکه موضوع کم‌آبی از تنش به بحران مبدل شده است و در زمان حاضر نیازمند آگاه‌سازی، تبیین اهمیت مسئله و اطلاع‌رسانی درست جامعه همراه با برنامه‌ریزی منطقی هستیم، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون میزان مصرف آب در کشور 2.5 تا 3 برابر استاندارد جهانی است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۳۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت

به گزارش خبرنگار مهر، حامد یزدی مهر، ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به بارش‌های اخیر بهاری در استان تهران، اظهار کرد: خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده شاهد هیچ چالشی در حوزه آب گرفتگی و وقوع سیلاب در استان تهران نبودیم.

یزدی مهر با بیان اینکه طی روزهای اخیر در اغلب نقاط کشور بارندگی‌های شدید سیل آسا را شاهد بوده ایم، گفت: مجموعه اداره کل مدیریت بحران استان تهران با احصا و جمع آوری نقاط ضعف و قوت مدیریت این سیلاب‌ها، درس آموخته‌هایی را که برای مدیریت بهتر بحران‌های احتمالی در حوزه «مخاطرات ناشی از آب» وجود دارد را گردآوری می‌کند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بابیان اینکه سیلاب سیستان و بلوچستان، یکی از منابع در امر جمع آوری درس آموخته‌های این حوزه محسوب می‌شود، افزود: با وجود تفاوت‌های ساختاری، جغرافیایی و توپولوژی سیستان با پایتخت، استفاده از درس آموخته‌های این استان در حوزه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی قبل از وقوع بحران و همچنین اقدامات حین بحران از اهمیت برخوردار است.

وی در ادامه با بیان اینکه شهرهای ایران به لحاظ موقعیت‌های جغرافیایی در مسیر حوضه‌های آبریز مختلف قرار دارند، عنوان کرد: در این خصوص ضروری است که بیش از گذشته به تهیه و تدوین «طرح جامع خطر پذیری سیلاب» بیاندیشیم و راهکارهای لازم برای کاهش این اثرات را پیش بینی کنیم.

کد خبر 6088612

دیگر خبرها

  • طرح قرآنی «حیات طیبه» برگزار می‌شود
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • با ۲٫۵ ساعت انتظار، الماس خودتان را بسازید
  • دانشمندان تنها در ۱۵۰ دقیقه الماس ساختند
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری و تندباد برای ۱۱ شهرستان اصفهان تا آخر شب
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت
  • آغاز برنامه ملی ریشه کنی بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک در خوشاب
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت ایران
  • هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی در غزه
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت کشور