Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-24@19:24:53 GMT

امام جمعه بیرجند: بداخلاقی در مسابقات ورزشی جایز نیست

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۵۳۲۷۲

امام جمعه بیرجند: بداخلاقی در مسابقات ورزشی جایز نیست

به گزارش ایرنا حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی روز یکشنبه در دیدار مدیرکل و کارکنان اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی افزود: اگر این بداخلاقی ها بین دیگر ملل وجود داشته باشد ممکن است با مکتب آنها همسو باشد اما در مکتب اسلام اخلاق و صداقت مهم است.
وی اظهار کرد: اگر بدن های سالم در کنار روان و اندیشه های سالم باشد، قابل قبول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: خراسان جنوبی استان ایمان و عمل صالح است و نیروهای ورزشی این منطقه براساس فرهنگی که از اجداد خود دارند امیدواریم هم در ورزش و هم در اخلاق، فرهنگ و صداقت برای دیگر استان ها الگو باشند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی افزود: ارزش هایی که مربوط به انسان است وقتی نرخ آن مشخص می شود که اصل انسان شناخته شود.
وی اظهار کرد: عده ای ارزش انسانی را در مسائل جان و روح انسان می دانند و به گونه ای در این راه افراط می کنند که ارزش های جسمانی را مقابل جان ضدارزش می دانند و ژوکی و مرتاضان هندی طرفداران این نظریه هستند.
حجت الاسلام و المسلمین عبادی گفت: این عده نظرشان این است وقتی به جایگاه واقعی خود می رسیم که با همه آنچه مربوط به جنبه جسمی است، فاصله بگیریم.
وی افزود: عده ای در مقابل بر این نظرند که باید تن، جسم، ماده و نفسانیات را شناخت و همه ارزش های معنوی را نادیده گرفته و انسان منهای همه ارزش ها ایجاد می شود که امروز بخش عظیمی از دنیا در آتش این فکر انحرافی می سوزد.
وی بیان کرد: در اسلام که دین فطرت است، همه شئونات از جسم و روح انسان محترم شمرده می شود و ما براساس فطرت و عقل هستیم چون خدا هم جسم و هم جان را خلق کرده و در همه اینها صدها رمز و راز آفریده است.
امام جمعه بیرجند گفت: شناخت انسان در این مرحله یعنی باید هم امانت الهی جسم را حفظ کرده و به کمال رساند و از همه استعدادهای جسمی اش بهره گیرد و هم باید جانش را پرورش دهد چون ارزش و کمالات در جان و روح انسان است.
وی با اشاره به اینکه جایگاه بدن در اسلام مشخص است گفت: در فقه اسلامی ما ذره ای حق نداریم خودآزاری کنیم چون بدن امانت الهی است.
وی تصریح کرد: روزه ماه مبارک رمضان اگر برای بدن ضرر داشته باشد نباید روزه گرفت، بدن مرکبی چند روزه است که باید آن را سالم نگه داشته اما نباید در این موضوع خلاصه شد چون بدن برای ما نمی ماند.
حجت الاسلام و المسلمین عبادی گفت: هرچه بدن را بپرستیم برای ما نمی ماند حتی اگر بدنی مثل رستم دستان داشته باشیم و خداوند با بدن سالم فرصتی به ما داده که باید از آن استفاده خیر و درست شود و با آن کمال کسب کنیم.
7559*3028
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 اخلاق اداره کل ورزش و جوانان امام جمعه خراسان جنوبی نماینده ولی فقیه موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۳۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا «دخل و تصرف در مشاعات ساختمان» جایز است؟

به گزارش «مبلغ»، حضرت آیت الله خامنه ای به استفتائی پیرامون «حکم تصرف در مشاعات آپارتمانی» پاسخ گفتند که تقدیم حضور علاقمندان می گردد.

این استفتاء در پایگاه حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب به صورت زیر منتشر شده است:

سؤال: در قوانین آپارتمان نشینی و تصرف در مشاعات، قانون در برخی از موارد، هرگونه تصرفی را منوط به رای اکثریت نموده است؛ ولو اقلیت ناراضی باشند.
با توجه به قانون نامبرده، در جایی که تصرف در مشاعات موجب رفع خسارت شود مثلا ایزوگام پشت بام خراب شده و برخی به خصوص طبقات پایین حاضر به تعمیر نیستند، آیا رضایت آنها شرط است؟ آیا مبلغ خسارت را هم می شود از اقلیت ناراضی به نسبت دریافت کرد؟
همچنین در جایی که تصرف موجب خسارت نیست؛ ولی ارزش کالای مشاع را بالا می برد مثل نمای ساختمان و گذاشتن راه پله و آسانسور و اکثریت راضی به آن هستند، آیا مخالفت اقلیت تاثیر دارد؟ آیا می شود مبلغ هزینه را به نسبت از اقلیت گرفت؟

جواب: اگر قانونی در این زمینه بوده یا شرطی وجود داشته باشد که این تصرفات مطابق آن مجاز باشد، عدم رضایت دیگران تأثیری ندارد و این تصرفات جایز است؛ در غیر این صورت رضایت همه مالکان شرط است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898520

دیگر خبرها

  • معارفه امام جمعه جدید شهر میانرود دزفول
  • میدان امام (ره) اصفهان جمعه میزبان همایش بزرگ «پهلوان ایرانی»
  • مراسم معارفه امام جمعه بخش سردشت دزفول
  • آیا «دخل و تصرف در مشاعات ساختمان» جایز است؟
  • رسیدن به سن تکلیف آغاز مرحله جدید زندگی است
  • (تصویر) تیپ ورزشی جدید بهنوش طباطبایی
  • هیات‌های ورزشی به حوزه فرهنگ ورود کنند
  • توقف ایجاد غرفه در میدان امام(ره) بیرجند
  • هر جا کار به دست مردم سپرده شد موفقیت به دست آمد
  • مسابقات قرآنی دانش آموزان دلیجان