Web Analytics Made Easy - Statcounter

20 هزار هکتار زمین کشاورزی در استان میسان عراق با همکاری شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در خوزستان ، به زیر کشت نیشکر می رود.

ایران آنلاین /به گزارش ایرنا مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در نشست هم اندیشی هیات وزارت کشاورزی عراق در محل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در اهواز آمادگی کامل این شرکت را برای ارایه خدمات علمی مهندسی در حوزه زراعت و صنعت نیشکر عراق اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود شمیلی افزود: این شرکت و مرکز تحقیقات آن، این توانایی را دارد تا در زمینه طراحی کارخانه تولید شکر از ظرفیت های کشت و صنعت های نیشکر و قابلیت های داخلی برای فعالیت های نیشکری در عراق استفاده کند.

وی گفت: موسسه تحقیقات نیشکر این شرکت این امکان را دارد تا در حوزه فعالیت علمی و تحقیقاتی نیشکر از جمله عملیات اصلاح نژاد و تولید واریته های نیشکر ، تحقیق در مورد شیوه های نوین عملیات کاشت، داشت و برداشت محصول نیشکر خدمات مناسبی را به کشور عراق ارایه کند.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی بیان کرد: ارایه خدمات در بخش صنعت و صنایع جانبی نیشکر ، آموزش نیروی انسانی متخصص و بهره مندی از متخصصان ایرانی از دیگر مواردی است که این شرکت می تواند گام های موثری برای گسترش کشت نیشکر در استان میسان عراق بردارد.

در این نشست طرح 20 هزار هکتاری مزارع نیشکر در استان میسان عراق و نیز نحوه مشارکت و انتقال تجربیات شرکت توسعه نیشکر در راستای گسترش این طرح مورد بررسی قرار گرفت.

محمد طه کرم البهادلی سرپرست هیات وزارت کشاورزی در این نشست گفت: دولت عراق قصد دارد طرح 20 هزار هکتاری مزارع نیشکر را با همکاری ایران در استان میسان عراق اجرا کند.

وی افزود: با توجه به توانمندی بالای شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی ، قصد داریم با مشارکت ایران زیرساخت های لازم برای کاشت و بهره برداری از 20 هزار هکتار از مزارع نیشکر را در استان میسان عراق اجرا کنیم.

کرم البهادلی ، بازدید میدانی از طرح های نیشکر ، تبادل نظر برای گسترش طرح های نیشکر در میسان عراق ، بازدید از ظرفیت های شرکت توسعه نیشکر از جمله موسسه تحقیقات نیشکر را اهداف هیات کشاورزی عراق به خوزستان بیان کرد.

خوزستان با 2 استان بصره و میسان با مرکزیت شهر العماره مرز مشترک دارد و از طریق 2 مرز بین المللی چذابه در 110کیلومتری شمال غرب اهواز و شلمچه در 16کیلومتری غرب خرمشهر، کالاهای صادراتی ایران به این 2 استان صادر می شود.

این 2 استان عراقی همکاری تجاری ، آموزشی ، فرهنگی با خوزستان دارند و تاکنون چند سند و تفاهم نامه همکاری با این استان امضا کرده اند.

شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با هفت شرکت تابعه امیرکبیر، دعبل خزاعی ، میرزاکوچک خان ، امام خمینی(ره) ، سلمان فارسی ، حکیم فارابی و دهخدا سالانه حدود 629هزارتن معادل حدود 40 درصد شکر کشور را تولید می کند.

واحدهای نیشکری هفت تپه در شوش و کارون در شوشتر نیز با قدمت حدود 60سال همچنان در زمینه تولید شکر و خوراک دام فعال هستند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۴۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب،  مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر گفت: با هدف توسعه مناسبات دو کشور در حوزه برق و انرژی نشستی در شرکت توانیر برگزار و طی آن دو طرف در خصوص توسعه ظرفیت‌های مشترک، روند تسهیل تأمین منابع مالی احداث طرح خط سوم ارتباطی بین دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.

اقلیمی با بیان اینکه با احداث و بهره برداری از خط مذکور ظرفیت ارتباط الکتریکی بین دو کشور همسایه به حدود سه برابر افزایش می‌یابد، خاطرنشان ساخت: در این زمینه مطابق مناقصه برگزار شده از سوی طرف ترکمنی، پیمانکار ایرانی انتخاب و مقرر شده تا احداث بخش ترکمنستان خط انتقال سرخس (ایران) - ماری (ترکمنستان) به طول ١٥٥ کیلومتر تا دو سال آینده احداث و تکمیل شود.

وی یادآور شد: بخش ایرانی این خط انتقال پیش از این احداث و تکمیل شده است.
مدیر کل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر در همین زمینه اضافه کرد: با احداث و تکمیل خط مذکور، ترانزیت برق ترکمنستان به کشورهای ثالث از طریق شبکه سراسری برق ایران نیز در دستور کار دو طرف قرار خواهد گرفت.

به گفته اقلیمی، همچنین در جهت راهبرد توسعه و تقویت همکاری با کشورهای همسایه در زمینه صدور کالا و تجهیزات برقی و خدمات فنی مهندسی بین دو طرف مذاکراتی انجام و توافق شد از ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی شرکت‌های فعال و توانمند ایرانی در این بخش استفاده شود. در این نشست همچنین تطبیق حساب‌های مالی میان دو کشور انجام و نهایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه
  • بازخوانی سفر اردوغان به عراق/ اهداف ژئوپلیتیکی ترکیه به بهانه مناسبات ژئواکونومیک
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع نیشکر خرمشهر
  • انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تسریع شود
  • ببینید | موشک‌ ها و پهپادهای ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی امنیت و دفاع در عراق
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • ۷۰ هکتار از اراضی ملی در استهبان رفع تصرف شد
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات