Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@05:59:44 GMT

شرکت‌های سوئیسی به همکاری با ایران پایان می‌دهند

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۵۵۲۳۸

شرکت‌های سوئیسی به همکاری با ایران پایان می‌دهند

یک روزنامه سوئیسی نوشت که در پی خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران و با وجود تلاش اروپا برای امکان همکاری اقتصادی شرکت‌های اروپایی با ایران، شرکت‌های سوئیسی به همکاری با ایران پایان می‌دهند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، در حالی که اتحادیه اروپا تلاش می کند تا با خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران (برجام) راهکاری برای همکاری اقتصادی با ایران بیابد تا شرکت‌های اروپایی از پیامدهای اعمال مجدد تحریم‌های آمریکا در امان باشند، شرکت‌های سوئیسی در حال پایان دادن به همکاری خود با ایران و خروج از بازار این کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه «نویه زوریخر تسایتونگ» در این مورد نوشت که شرکت‌های ایرانی می‌خواهند تا پیش از آغاز شدن تحریم‌های آمریکا، تا جایی که می‌توانند خرید کنند.«تورج اعتضادی» مشاور اقتصادی و از بازرگانان سرشناس ایرانی در سوئیس معتقد است: « رابطه بازرگانی غرب با ایران  مرده است.» همچنین «فیلیپ رایش» کارشناس تحریم‌ها هم  این روزها کار زیادی دارد و در حال حاضر به شرکت‌های سوئیسی زیادی مشاوره می‌دهد. این شرکت‌ها می‌خواهند تا فعالیت‌های اقتصادی با ایران را که پیش از 8 ماه می (18 اردیبهشت)با ایران  داشتند را ادامه دهند. هشتم ماه می،  «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که کشورش از برجام خارج می‌شود.

در این گزارش آمده است که تعداد اندکی از بانک‌ها که با ایران ارتباط بازرگانی دارند، مهلت پرداخت ها را کوتاه کرده‌اند. آنها می‌خواهند مطمئن بشوند که تا پیش از اعمال مجدد تحریم ها هیچگونه معامله‌ای با ایران نخواهند داشت. رایش به دوران پس از اعمال تحریم‌ها هم خوشبین نیست و می‌گوید: «احتمالا بیشتر شرکت‌های سوئیسی تصمیم می‌گیرند تا فعالیت‌های خود را در ایران متوقف کنند.» این اقدام فقط از بیم پیامدهای تحریم‌های آمریکا صورت نمی‌گیرد بلکه دشوار شدن شرایط در همکاری اقتصادی دلیل دیگر تصمیم شرکت‌های سوئیسی است. در همین راستا بسیاری از شرکت‌ها  مدت‌هاست که در برابر پرداخت نقدی با ایران کار می‌کنند.

شرایط برای شرکت‌های سوئیسی که (هم‌اکنون هم) به راحتی کالا به ایران صادر نمی کنند، دشوارتر می‌شود و این موضوع شامل قراردادهایی می‌شود که برای سفارش ماشین و قطعات یدکی است و چنین معاملاتی هم می‌تواند شامل  تحریم‌های آمریکا قرار گیرد.

البته اتحادیه اروپا در تلاش برای اقداماتی است که امکان همکاری شرکت‌های اروپایی با ایران را پس از خروج آمریکا از برجام فراهم کند با این حال اعتضادی به این اقدامات امیدی ندارد و می‌گوید که شرکت‌های اروپایی هرگز به دلیل اینکه با ایران رابطه اقتصادی را ادامه دهند، شرکت‌های آمریکایی را رها نخواهند کرد. وی می‌گوید: «سهم آمریکا از تولید ناخالص داخلی جهانی 25 درصد است و شرکت‌های اروپایی در صورتی که با آمریکا درگیر شوند، خطر بزرگی آنها را تهدید می‌کند.»

رایش هم تلاش مقامات اروپایی را اقدامی دارای پیامی سیاسی می‌بیند و این نتیجه این اقدام را  اندک می‌بیند. وی بر این باور است: «هم‌اکنون شرکت‌های بزرگ اروپایی با بازار و ساختار مالی آمریکا ارتباط قوی دارند و به سختی می‌توان از خطرات ادامه همکاری اقتصادی با ایران جلوگیری کرد.»

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ایران اتحادیه اروپا سوئیس خروج از برجام خروج آمریکا از برجام خروج از توافق هسته ای خروج آمریکا از توافق هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۵۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، وزارت خزانه داری آمریکا در تداوم تحریم های واشنگتن علیه تهران به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ادعاهای ضد ایرانی اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا  دو شرکت و چهار فرد را که در فعالیت های مخرب سایبری به نمایندگی از فرماندهی سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دست داشتند، تحریم کرد.

وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده ها شرکت آمریکایی و نهادهای دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.

به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت های سایبری علیه نهادهای آمریکایی را منتشر می کند.

برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی گفت: بازیگران سایبری مخرب ایرانی در یک کارزار هماهنگ و چند جانبه به هدف قرار دادن شرکت ها و نهادهای دولتی آمریکا با هدف بی ثبات کردن زیرساخت های حیاتی ما و آسیب رساندن به شهروندان ما ادامه داده اند.

او گفت: آمریکا به استفاده از تمام اختیارات دولت خود برای افشا و مختل کردن عملیات این شبکه ها ادامه خواهد داد.

شرکت مهرسام اندیشه ساز نیک، شرکت داده افزار آرمان، علیرضا شفیع نسب، رضا کاظمی فر رحمان، حسین محمد هارونی و کمیل برادران سلمانی از جمله شرکت ها و افرادی هستند که امروز تحریم شدند.

وزارت خزانه داری آمریکا در تداوم ادعاهایش افزود: «بازیگران سایبری ایرانی با استفاده از طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های مخرب سایبری، از حملات باج‌افزار علیه زیرساخت‌های حیاتی گرفته تا  فیشینگ و دیگر  اقدامات علیه افراد، شرکت‌ها و نهادهای دولتی، به هدف قرار دادن آمریکا  ادامه می‌دهند.»

این نهاد آمریکایی و اجرا کننده فشارهای اقتصادی واشنگتن علیه تهران مدعی شد: «شاخه سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، یکی از سازمان‌های دولتی ایران که پشت فعالیت‌های مخرب سایبری است، از طریق یک سری شرکت‌های سوری برای هدف قرار دادن  آمریکا و چندین کشور دیگر فعالیت می کند. اگرچه مدیریت شرکت و کارمندان آنها  می‌دانند که عملیات آنها از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پشتیبانی می‌کند، اما بسیاری از مردم ایران نمی‌دانند که برخی از شرکت‌ها در ایران، مانند مهرسام اندیشه ساز نیک، به‌عنوان شرکت‌های سوری برای حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استفاده می‌شوند. مردم ایران باید بدانند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شرکت های خصوصی و کارکنان آنها برای رسیدن به اهداف غیرقانونی استفاده می کند.»

دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه های مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.

دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هیل: همه رؤسای جمهور آمریکا در تحریم ایران شکست خورده‌اند
  • اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم به زودی به نقطه‌ای می رسیم که دیگر گزینه‌ای نداریم
  • هیل: همه رؤسای ‌جمهور آمریکا در تحریم‌ ایران شکست خورده‌اند
  • آمریکا 4 فرد و 2 شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد
  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد ایرانی را تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیتهای سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • تحریم های جدید آمریکا علیه ایران؛ ۴ شخص و ۲ شرکت تحریم شدند
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد