Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-03-29@10:14:42 GMT

تشریح سخت‌ترین جراحی پیوند در ایران

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۵۵۳۵۲

تشریح سخت‌ترین جراحی پیوند در ایران

رییس بیمارستان مسیح دانشوری، جایگاه ایران در حوزه پیوند اعضا در آسیا را ممتاز خواند و گفت: در آسیا هیچ کشوری به اندازه ایران در حوزه پیوند اعضا پیشرفت نکرده حتی در یکی از کشورهای غرب آسیا، ۶ مورد پیوند ریه انجام شده بود که هر ۶ مورد، فوت کرده بودند. ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۳ اجتماعی پزشکی نظرات

به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، علی اکبر ولایتی-رییس بیمارستان مسیح دانشوری اظهار داشت: در کشور 10 هزار نفر منتظر دریافت عضو هستند و هر روز در کشور 10 نفر به دلیل عدم وجود اعضا، جان خود را از دست می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از اقدامات مهم بیمارستان مسیح دانشوری، فراهم آوری اعضای افراد مرگ مغزی به ویژه جوانان است، افزود: هر یک نفر دچار مرگ مغزی شده می تواند 8 نفر را احیا کند.

رئیس بیمارستان مسیح دانشوری یادآور شد: کبد فراهم شده در بیمارستان مسیح دانشوری به بیمارستانهای طالقانی و نمازی شیراز، قلب به بیمارستان شریعتی و کلیه به بیمارستان لبافی نژاد ارسال می‌شود تا به بیماران نیازمند پیوند شود.

وی از پیوند ریه به عنوان سخت ترین عمل جراحی پیوند اعضا یاد کرد و افزود: تاکنون در بیمارستان مسیح دانشوری، 190 پیوند ریه و 220 پیوند قلب انجام شده است.

وی ضمن تاکید بر رایگان بودن عمل پیوند اعضا برای بیماران، گفت: بخشی از هزینه های پیوند که البته سنگین است، توسط بیمارستانها و بخش بزرگ آن توسط وزارت بهداشت تامین می شود و بعد از اعمال پیوند نیز ماهانه حدود 5 میلیون تومان از طریق خیریه ها برای بیماران پیوند شده، هزینه می شود.

به گفته رییس بیمارستان مسیح دانشوری تا کنون در این بیمارستان برای 3 میلیون نفر کارت اهدای عضو صادر شده و این افراد رضایت داده اند که اعضا و احشا خود را اهدا کنند.

وی در خصوص خرید و فروش قرنیه در فضای مجازی، گفت: تمامی مراحل فراهم آوری و پیوند اعضا توسط دولت و خیرین انجام می شود و هر نوع خرید و فروش اعضا و احشا غیرقانونی است و به هیچ وجه به هیچ فردی اجازه سوء استفاده نمی دهیم چراکه خرید و فروش اعضا و احشا، یک کار وحشتناک غیرانسانی، غیر اسلامی و جنایت بین المللی است و ما در این زمینه حساسیت زیادی داریم چون شاهد بوده ایم که در برخی کشورها، خرید و فروش اعضا افتضاح بین المللی به وجود آورده است.

به گزارش وزارت بهداشت-وی در خصوص پیوند اعضا از ایرانی به غیر ایرانی و برعکس، اظهار داشت: پیوند اعضا از یک فرد ایرانی به غیرایرانی و برعکس بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی غیرقانونی است و مردم ما هم ترجیح می دهند که اعضای خود را به هموطنان ایرانی اهدا کنند.

رییس بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به فرا رسیدن روز ملی اهدای عضو، یادآور شد: 31 اردیبهشت سالگرد صدور فتوای تاریخی و مترقی امام خمینی(ره) در سال 68 مبنی بر  پیوند اعضا از انسان مرگ مغزی به بیماران نیازمند است و شاهد بودیم که تا پیش از آن هیچ عالمی، چنین فتوای مترقی را صادر نکرده بود که صدور این فتوا نشان دهنده ارزش اجتهاد ایشان بود.

وی در پایان یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی دارد تا دوره های تخصصی و فوق تخصصی در گروه های پزشکی را توسعه دهد و به وزارت بهداشت کمک کند.

انتهای پیام/

R1014143/P1014143/S2,24/CT12 واژه های کاربردی مرتبط وزارت بهداشت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۵۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین دستگاه سونوگرافی پرتابل در بیمارستان دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد

فرامرز دهمرده   اظهار کرد: دستگاه سونوگرافی پرتابل از نیازهای ضروری اورژانس‌ها و بخش‌های مراقبت ویژه بیمارستانهاست که به دلیل قابلیت جابجایی و پرتابل بودن خدمات سونوگرافی را در بخش های مورد نیاز بیمارستان تسریع و تسهیل می کند.

وی ادامه داد: پشتیبانی از تکنولوژی های نوین تصویر برداری از نقاط قوت این دستگاه بوده که کمک شایانی به همکاران ما در بحث تشخیص سریع و با دقت بیماری مراجعان این بیمارستان خواهد داشت.

بیمارستان دارالشفاء میرجاوه ظرفیت تبدیل به مرکز فوق تخصصی جراحی‌های بین المللی را دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  اظهار کرد: بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با توجه به قرار گرفتن در نقطه صفر مرزی یکی از مراکزی است که امکان تبدیل به یک مرکز مهم برای انجام اعمال جراحی برای گردشگران سلامت را دارد.

حبیب غزنوی گفت: بیمارستان دارالشفاء در همسایگی پاکستان قرار دارد و با توجه به توسعه نیافتگی شاخص های سلامت در این کشور، موقعیت خوبی برای استان سیستان بلوچستان، جهت پذیرش گردشگران سلامت وجود دارد.

وی افزود: یکی دیگر از مهمترین تفاوت‌ها بین ۲ همسایه، شاخص نیروی انسانی ماهر و کاربلد است که در کشورمان به مدد آموزش پزشکی مطلوب، وجود دارد و مزیتی مهم برای کشورمان محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: مجموع ظرفیت‌های موجود در کشورمان شرایط مناسبی را برای افزایش دسترسی هم میهمان و متناظر با آن پذیرش گردشگران سلامت ایجاد کرده که باید به گونه‌ای برنامه ریزی کنیم تا بیشترین بهره را از شرایط موجود ببریم.

وی از اخذ مجوز راه اندازی بخش درمانی گردشگران خارجی در بیمارستان میرجاوه به عنوان حلقه ای دیگر در جهت تکمیل زنجیره خدمت در این مسیر یاد کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در برنامه هایی هماهنگ، جهت اجرای صحیح برنامه بین المللی سازی در حال اقدام است به گونه ای که از سالجاری دانشجوی خارجی پذیرش خواهیم داشت.

بیمارستان دارالشفاء میرجاوه از زمان راه اندازی تا کنون تحول بزرگی در دسترسی به مردم این منطقه، به خدمات تخصصی درمانی داشته و بخش بزرگی از نیاز آنان به این خدمات را براورده کرده است.

شهرستان میرجاوه دارای بیش از ۶۵ هزار نفر جمعیت است و به همین دلیل توسعه تخت‌های بیمارستانی می تواند منجر به کاهش تراکم در بیمارستان و بهبود کیفیت مراقبت از بیمار شود. در بیمارستان دارالشفا میرجاوه در حال حاضر ۳۴ متخصص و پزشک عمومی مشغول ارائه خدمات به مرزنشینان میرجاوه هستند. در حال حاضر کلینیک های داخلی، عفونی، قلب، چشم، زنان و اطفال و جراحی در بیمارستان دارالشفا میرجاوه فعال است و متخصصین رشته های داخلی، مغز و اعصاب، ارتوپدی، قلب، اورولوژی، اعصاب و روان، پوست، چشم، زنان و زایمان و عفونی در این بیمارستان حضور دارند. انجام عمل جراحی سنگین و حساس تعویض مفصل لگن در این بیمارستان، نشان از قابلیت تیم درمانی، تجهیزات خوب و اطمینان مردم از نتیجه بخشی درمان در این بیمارستان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • حدود سه میلیون نفر به مراکز اورژانس کشور مراجعه کردند
  • زندگی دوباره ۳ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • اعضای بانوی مشهدی به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • اهدای عضو مسافر تهرانی در رشت
  • بانوی مرگ مغزی نجات بخش زندگی ۵ بیمار نیازمند به عضو شد
  • ورزشکاران بیماران خاص اردبیل ۱۵ مدال کشوری کسب کردند
  • برای نخستین بار در جهان شکل گرفت؛ چاپ سه بعدی این بخش از بدن حین جراحی
  • دومین دستگاه سونوگرافی پرتابل در بیمارستان دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد
  • انجام عمل جراحی پیچیده شکستگی لگن در بیمارستان شهدا لردگان
  • انجام عمل جراحی شکستگی لگن در بیمارستان شهدا لردگان