Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از رشت، جلسه مشترک کمیسیون های فرهنگی و عمران شورای شهر با دستور بررسی عملیات اجرایی بازآفرینی حریم بقعه متبرکه فاطمه اخری(س) در تالار شورا برگزار شد.

رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت با اشاره به پروژه باز آفرینی حریم خواهر امام(س) رشت با تاکید بر این موضوع که لازمه جلب اعتماد و رضایت شهروندان اتمام پروژه ها در موعد مقرر میباشد خواستار بررسی های کارشناسی قبل از شروع پروژه ها به منظور تسطیح میدانی در راستای رفاه شهروندان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عاقلمنش با اشاره به آغاز مطالعات درباره بازآفرینی این حریم از شورای چهارم تسریع در زمانبندی انجام پروژه ها را نشانگر ارائه خدمات کیفی شهرداری به شهروندان دانست و اجرای بهینه این طرح را گامی مؤثر در راستای ایجاد زیرساخت در مسیر توسعه گردشگری بالاخص جذب توریست مذهبی دانست.

رییس کمیسیون عمران نیز با اشاره به لزوم احیای این بافت تاریخی اظهار داشت: معتقدم در مبحث توجه به تاثیرات اجتماعی اجرای این قبیل پروژه های عمرانی آنطور که باید موفق نبودیم.

رضا رسولی افزود: طولانی شدن و ناتمام ماندن احیای بافت خواهر امام(س) سبب شد بخشی از پشتوانه مردمی این پروژه را از دست دادیم.

وی با تاکید بر این موضوع که یقینا در طول مرور زمان شاهد تغییراتی در زمینه شریانها و محلات هستیم خواستار نگاهی جامع در تدوین پروژه ها شد.

اسماعیل حاجی‌پور با انتقال نارضایتی و نگرانی شهروندان منطقه ساغریسازان از طولانی شدن و عدم اتمام این پروژه مفهوم صحیح بازآفرینی را استفاده از تجربیات مدیران سابق و عدم تکرار تجارب ناموفق گذشته دانست.

نائب رییس کمیسیون عمران با نقد از عدم حضور نماینده راه و شهرسازی در جلسه اصلی ترین مؤلفه اجرای صحیح و اتمام به موقع پروژه ها را تعامل مناسب بین دستگاههای زیربط دانست.

وی با بیان اینکه در اجرای پروژه‌هایی از این دست باید رعایت حال ساکنان محل لحاظ شود از وضعیت نابسامانی کسبه محل به‌دلیل اجرای این پروژه گلایه کرد و خواستار ایجاد عزمی جدی بین همه نهادها برای اتمام بازآفرینی این بافت تاریخی ارزشمند شد.

رییس کمیسیون بهداشت با اشاره به اینکه پیش از این تفاهم نامه ای با اداره کل راه و شهرسازی منعقد شده، گفت: در اینکه باید مرمت صورت گیرد شکی نیست.

فاطمه شیرزاد اظهار داشت: نباید بدون بررسی‌های کارشناسی اقدام به اجرای پروژه‌ها کرد از طولانی شدن احیای بافت خواهر امام(س) انتقاد کرد.

وی با اشاره به اینکه سال‌هاست در این محدوده سکونت دارد خاطرنشان کرد: به عنوان نمایندگان مردم در شورای‌شهر نمی‌توانیم از منافع مردم کوتاه بیاییم. باید نظارت‌های خود در این حوزه‌ها که جزو دغدغه شهروندان محسوب می‌شنود را بیشتر کنیم.

شیرزاد با ذکر این مطلب که شهرداری با وجود مشاورین متخصص و قابل اعتماد حاضر در کمیسیون های تخصصی شورای شهر توان اجرای این قبیل پروژه ها را دارند خواستار تخصیص اعتبارات ملی در حوزه بازآفرینی به صورت مستقیم به مدیران شهری شد.

احمد رمضانپور ضمن تشکر از شورای‌چهارم برای توجه به بحث بازآفرینی بافت مرکزی شهر رشت اظهار داشت: شهرداری هزینه هایمادی و معنوی قابل توجهی برای انجام این پروژه متحمل شد.

وی با ابراز تاسف از فرصت سوزی‌ها در حوزه میراثی و تاریخی شهر رشت خواستار توجه ویژه متولیان امر در این مورد شد .

منبع: ایلنا

کلیدواژه: راه و شهرسازی گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۶۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مرتضی صفری در مراسم گرامیداشت روز بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی اظهار کرد: آذربایجان غربی با داشتن ۱۸۰۹ اثر ثبت ملی و جاذبه‌های طبیعی بکر در تقویت زیرساخت‌ها و معرفی داشته‌ها برای جذب گردشگر می‌بایست تلاش مضاعفی داشته باشیم و باید عقب‌ماندگی ساختاری خود را در این زمینه جبران کنیم.   مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: اعتبار این اداره‌کل در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۰ در تخصیص رشد ۵ برابری داشته است و با حمایت‌های استاندار آذربایجان غربی در حال حاضر ۸۰ میلیارد تومان پول نقد برای اجرای پروژه‌های عمرانی، مرمتی و فنی اختصاص یافته و ۸۰ پروژه در حال اجرا است.   او با ابراز تاسف برای از بین رفتن تعدادی از خانه‌های قدیمی ارومیه در سالیان گذشته ادامه داد: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از این اندک خانه‌های تاریخی شهر بوده و طرح مطالعه ویژه بافت تاریخی ارومیه به‌عنوان اولین استان در سطح کشور به انجام رسیده که نقش مهمی در حفظ بنا‌های تاریخی ارومیه و دانه‌های باارزش آن خواهد داشت.   صفری گفت: تعدادی از بنا‌های تاریخی استان در مالکیت دستگاه‌های اجرایی قرار داشته و طبق قانون دستگاه‌های متولی وظیفه مرمت و نگهداری از بنا‌های تاریخی را برعهده دارد که متاسفانه در این راستا کم‌کاری شده و بسیاری از بنا‌های باارزش استان در حال تخریب است و برای حفاظت آنها، یکی از برنامه‌های ما این است مالکیت یا حق بهره‌برداری از آنها به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی واگذار شود تا با عزم جهادی بتوانیم آن بنا‌ها را مرمت و حفاظت کرده و برای آن بنا‌ها کاربری فرهنگی و گردشگری مناسب تعریف کنیم.   او خاطرنشان کرد: مدرسه هدایت تحویل، مرمت و کاربری مناسب برای آن تعریف شد کار مرمت خانه انصاری ارومیه نیز از دو هفته پیش آغاز شده و مرمت مدرسه ۲۲ بهمن ارومیه نیز با جدیت انجام شده و در آینده نزدیک به بهره‌برداری رسیده و تبدیل به موزه ورزش، تاریخ و مدرسه می‌شود، خانه گردشگری ارومیه نیز پس از مرمت تبدیل به موزه فرش خواهد شد.   صفری گفت: راه‌اندازی این موزه‌ها نقش مهمی در توسعه گردشگری و افزایش مدت ماندگاری گردشگران در ارومیه خواهد داشت.   مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی با اشاره به مرمت مسجد جامع ارومیه اظهار کرد: در سال ۲۰۲۵ پرونده مساجد جامع کشور برای ثبت جهانی در یونسکو مطرح خواهد شد که باید همگی تلاش کنیم تا اقدامات مرمتی و ساماندهی این مسجد انجام شود و مسجد جامع ارومیه نیز در فهرست آثار جهانی یونسکو قرار بگیرد؛ و برای این امر نیاز است شکل تاریخی مسجد به طور کامل احیا شود.   او خاطرنشان کرد: فاز اول ساماندهی مسجد جامع ارومیه با همکاری شهرداری با اعتباری بالغ بر۴.۵ میلیارد تومان اعتبار انجام شد.   صفری اظهار کرد: طرح احیای مسجد جامع ارومیه نیزبا همکاری دانشکده معماری دانشگاه ارومیه آماده شده و امسال نیز ۱۰ میلیارد تومان برای این پروژه اختصاص یافته است.   او بیان کرد: عمارت دارایی ماکو نیز با پی‌گیری استاندار و مساعدت وزیر اقتصاد و دارایی تحویل اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان می‌شود.   مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی در پایان از رسانه‌ها برای همراهی در حفاظت و نگهداری از آثار تاریخی و توسعه گردشگری استان تشکر و قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • اجرای ۸ پروژه عمرانی در پیربازار با اعتبار ۴ میلیارد تومانی
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه ۶ قم در سال گذشته
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه شش قم در سال گذشته
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر
  • لزوم تسریع در اجرای طرح‌های نیمه تمام سقز
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان غربی
  • از گسترش فضای سبز تا انجام تحولات مثبت عمرانی در سطح منطقه یک شیراز