Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@23:15:02 GMT

تشکل های مردم نهاد همیاران سازمان پسماند هستند

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۵۸۸۵۴

تشکل های مردم نهاد همیاران سازمان پسماند هستند

به گزارش خبرگزاری برنا ازقزوین؛ مجتبی منتظری، رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین هدف از نشست های مشترک با تشکل های مردم نهاد را برقراری مراودات کاری و هم افزایی بیشتر دانست و افزود: تلاش ما این است که این نشست های تخصصی با تشکل های مردم نهاد بصورت مستمر باعث می شود تا آنان با همیاری خود ما را در تمامی وظایف قانونی سازمان حمایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منتظری با اشاره به حضور موفق این تشکل ها در مناسبت های خاص اضافه کرد: در نظر داریم تا با توجه به تجربه موفق تشکل های مردم نهاد در اجرای برنامه های مردمی و مناسبتی و با اخذ مجوز از شورای اسلامی شهر و شهرداری قزوین آموزش شهروندان را در محلات به آنان واگذار کرده تا آنان نیز با حضور در مساجد، مدارس و مهدهای کودک دوره های  آموزشی  را به صورت محله به محله و با موضوع پسماند در شهر قزوین و مناطق منفصل شهری برگزار نمایند.

رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین تاکید کرد: در صورت آموزش فراگیر شهروندان با موضوع پسماند علاوه بر کاهش تولید انواع زباله، مشکل تفکیک در مبدا نیز مرتفع گردیده و از هدر رفتن نیروی انسانی و سرمایه های مادی جلوگیری خواهد شد که با صرفه جویی در این زمینه بستر اجرای طرح های رفاهی و فرهنگی  فراهم خواهد شد .

سیده منیره قوامی، رییس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی نیز با تقدیر از دغدغه تشکل های مردم نهاد در حوزه خدمات شهری و محیط زیست کفت: پسماند و مسائل خاص حاکم بر آن یکی از دغدغه های کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر قزوین است و با توجه به اهمیت موضوع، این کمیسیون تلاش خواهد کرد تا با همکاری و تعامل بالا با تشکل های مردم نهاد شهر قزوین به موضوع پسماند بپردازد.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین تفکیک از مبدا و کاهش تولید زباله را از جمله برنامه های کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورا عنوان کرد و افزود: در شهر قزوین نیز موضوع تولید و جمع آوری زباله از مهم ترین موضوع ها در حوزه خدمات شهری بشمار می رود و باید تلاش نماییم تا این میزان تولید با برنامه ریزی هرساله 2درصد کاهش داشته باشد.

قوامی تاکید کرد: بهترین نهادی که می تواند در این مسیر شورا و شهرداری را یاری نماید، سازمان های مردم نهاد هستند که از دل مردم برآمده و مردم هم به آنان اعتماد و اتکال دارند.

احد چگینی نیز با تاکید بر واگذاری آموزش های شهروندی به تشکل های مردم نهاد گفت: با واگذاری آموزش شهروندان به این تشکل ها علاوه بر جذب همکاران خوب آموزشی زمینه رقابت آنان را نیز فراهم می آوریم.

وی ضمن دعوت دوباره از تشکل های مردم نهاد جهت شرکت در این نشست ها تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد تا از تشکل های مردم نهاد و با توجه به حوزه کاری و تخصصی آنان بصورت مشارکتی استفاده نماییم.

مهدیه سادات قافله باشی، عضو دیگر کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر قزوین نیز با توجه به ظرفیت های بالقوه تشکل های مردم نهاد خاطر نشان کرد: هر کجا که دستگاه های دولتی کار را به خود مردم واگذار کرده است، نتیجه خوبی حاصل شده است.

 

سخنگوی شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به برنامه خروج ایستگاه های خدمات شهری از میان بافت های مسکونی که با هدف تامین رفاه شهروندان انجام می گردد، تصریح کرد: امیدواریم با موافقت سایر اعضای شورای اسلامی شهر و ارائه مجوزهای لازم به شهردار محترم زمینه استقرار این تشکل های مردمی در این ایستگاه ها فراهم شده و عملا این ایستگاه ها به مراکز آموزشی محلات تبدیل شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اعضای شورای اسلامی شهر رقابت شهرداری عضو شورای اسلامی شهر نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۸۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند

سازمان ملل متحد اعلام کرد از زمان آغاز جنگ غزه تا امروز ۸۵ درصد از مدارس این باریکه در حملات رژیم صهیونیستی آسیب دیده‌اند.

به گزارش ایسنا، موسسه آموزش و تحقیقات سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای اعلام کرد تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهند از هفتم اکتبر تا امروز ۸۵.۸ درصد از مدارس غزه سیب دیده‌اند، از جمله ۲۹ درصد از مدارس سازمان ملل.

در بیانیه این نهاد سازمان ملل آمده است که این گزارش به کمک مرکز ماهواره‌ای سازمان ملل متحد تهیه شده و اطلاعات جامعی درباره تاثیر مخرب جنگ غزه بر زیرساخت‌های آموزشی ارائه می‌دهد.

بر اساس این گزارش، ۸۵.۸ درصد از مدارس غزه به نحوی آسیب دیده‌اند، از جمله بر اثر حمله مستقیم.

این نهاد همچنین اعلام کرد دست کم ۷۲.۵ درصد از مدارس آسیب‌دیده به بازسازی اساسی نیاز دارند و ۲۹ درصد از این مدارس تحت کنترل سازمان ملل هستند.

بر اساس این گزارش ۶۵.۳ درصد از مدارسی که توسط آوارگان غزه به عنوان پناهگاه مورد استفاده قرار داشت نیز مستقیماً مورد حمله قرار گرفته است.

این نهاد سازمان ملل با تاکید بر لزوم برقراری آتش‌بس برای بازسازی زیرساخت‌های آموزشی غزه، نسبت به استفاده نظامی رژیم صهیونیستی از مدارس برای بازداشت و بازجویی از فلسطینیان ابراز نگرانی کرد.

موسسه آموزش تحقیقات سازمان ملل همچنین اعلام کرد به دلیل نگرانی‌های امنیتی و محدودیت‌های فزاینده رژیم صهیونیستی امکان بازدید حضوری از مدارس وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند
  • بسیج پربرکت‌ترین نهاد انقلاب است
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • اجرای طرح همیاران آرامش اجتماعی در قزوین آغاز شد
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • هشدار به پیمانکاران پسماند پایتخت درمورد بکارگیری کارگران زیر ۱۸ سال
  • طرح همیاران آرامش اجتماعی فراجا در محله‌های قزوین