Web Analytics Made Easy - Statcounter

عملكرد شعب هر بانك به ويژه بانك هاي تخصصي در مناطق مختلف كشور تاثير بسزايي در توسعه اقتصادي و صنعتي آن مناطق دارند و مي تواند چهره استان ها و در مجموع كشور را دگرگون كند.
به گزارش صدای ایران در همین خصوص پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن با یاسر کاویانپور، رئیس شعبه بانک صنعت و معدن استان ایلام گفتگویی داشته است که می خوانید:
استان از نظر توسعه صنعتی در چه وضعیتی قرار دارد و پتانسیل های استان برای توسعه صنعتی چیست؟
استان ايلام داراي 15 شهرك و ناحيه صنعتي است و از لحاظ كمي بيش از 95% از صنايع استان واحدهاي كوچك با سرمايه گذاري بخش خصوصي مي باشند كه طبق آخرين آمار موجود تعداد 530 فقره پروانه بهره برداري در بخش صنعت با سرمايه گذاري 2850 ميليارد تومان و اشتغال تقريبي 10.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

000 نفر صادر شده است. 
با توجه منابع زيرزميني و روزميني استان نظير وجود منابع نفت و گاز (داراي 4% نفت كشور و رتبه سوم استان هاي نفت خيز و 15% منابع گاز كشور و رتبه دوم منابع گاز) و انواع معادن شامل بيتومين، كلسيت، گچ، آهك، خاك رس و...، اقليم جغرافيايي مناسب و زمين هاي مستعد كشاورزي و مرز مشترك 430 كيلومتري با كشور عراق اين استان را از پتانسيل بالقوه در بخش صنعت، كشاورزي و گردشگري برخوردار نموده است. 
بطور خاص وجود منابع مشترك نفت و گاز با كشور عراق هرگونه تعلل در سرمايه گذاري در صنايع مادر و پائين دستي در اين حوزه را غيرقابل توجيه نموده است. 
همچنين با وجود نيروهاي تحصيل كرده در استان ايجاد صنايع دانش بنيان و hi-tech ضرورت مي يابد ضمن اينكه دسترسي به بازار بكر عراق نيز مي تواند يك هدف مناسب براي ايجاد ساير صنايع باشد. 
بانک صنعت و معدن در فعال ساختن پتانسیل ها و ایجاد واحدهای صنعتی در استان تاکنون چه نقشی داشته است؟
بانك صنعت و معدن در سال 1382 با ايجاد يك شعبه در استان فعاليت خود را آغاز کرده است و از معدود نهادهاي توسعه اي محسوب مي گردد كه عليرغم اينكه از شروع فعاليت آن ساليان زيادي نمي گذرد وليكن نقش مفيد و موثري در ايجاد، پايداري و توسعه صنعت استان داشته است.
مشاركت در تأمين مالي طرح توسعه پتروشيمي ايلام، يكي از معدود طرح های بزرگ استان و 5 واحد بزرگ و متوسط ديگر به ارزش تقريبي 10.000 ميليارد ريال و همچنين تأمين مالي بسیاري از واحدهاي كوچك نشان دهنده نقش بي بديل بانك در استان مي باشد.
چه راهكارهايي براي ارائه خدمات هرچه بهتر به مشتريان داريد؟
شناسايي فعالين عرصه صنعت، معرفي خدمات و ظرفيت هاي بانك به همراه تسهيل و تسريع ارائه خدمات بانكي و تكريم مشتريان از راهكارهاي شعبه جهت جذب مشتريان مي باشد.
طی سال های اخیر چه واحدهای صنعتی در استان شما بهره برداری شده و چه میزان اشتغال ایجاد کرده است؟
درطي سالهاي اخير حدود 120 طرح و بنگاه صنعتي جهت ايجاد، توسعه، بازسازي و استمرار فعاليت در قالب تسهيلات سرمايه ثايت و سرمايه در گردش توسط بانك صنعت و معدن و شعبه استاني به مبلغ تقريبي 1000 ميليارد ريال تأمين مالي شده اند كه باعث ايجاد اشتغال مستقيم براي 400 نفر شده است. البته اين آمار بدون در نظر گرفتن تسهيلات اعطايي واحد مركز مي باشد.
تعداد واحدهاي صنعتی در حال اجرا در استان ؟ درصد پیشرفت آنها؟
در حال حاضر 6 طرح بزرگ و متوسط در زمينه پتروشيمي، صنايع غذايي، صنايع فولاد، نيروگاه CHP و صنايع فلزي مرتبط با صنعت لاستيك با مشاركت بانك در حال اجرا مي باشد كه داراي پيشرفت بيش از 90% مي باشد كه با بهره برداري قريب الوقوع از اين طرحها امكان اشتغال مستقيم براي 1000 نفر فراهم خواهد شد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بانک بانک صنعت و معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۵۹۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌های استان سمنان تخصیص بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ را افزایش دهند

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی ظهر سه شنبه در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان به میزبانی سالن یادگار امام استانداری سمنان ضمن بیان اینکه اقدامات لازم برای ایجاد اشتغال تعهد شده استان مطلوب بوده است، ابراز داشت: برای پیشبرد هرچه بهتر برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌های این حوزه باید دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط همکاری بیشتری داشته باشند.

وی افزود: طی ارزیابی شش ماهه نخست سال گذشته در موضوع تعهد اشتغال ایجاد شده، استان سمنان توانست بین استان‌های کشور رتبه نخست را به خود اختصاص دهد.

استاندار سمنان بابیان اینکه بانک‌های عامل باید برای تخصیص ۱۰۰ درصدی تسهیلات تبصره ۱۸ تلاش بیشتری انجام دهند، ابراز داشت: رسیدن به بیش از این میزان می‌بایست در دستور کار بانک‌ها قرار گیرد.

هاشمی در ادامه تصریح کرد: در مراجعات مردمی سفر دور دوم رئیس جمهور به استان سمنان بالغ بر یکصد و ۱۱ هزار درخواست به ثبت رسید که پیگیری و رسیدگی خواهند شد.

وی افزود: اعتبارات دور دوم سفر ریاست جمهوری به استان در حوزه‌های اقتصادی و عمرانی به نسبت دور قبل سفر با رشد بسیار چشمگیری همراه بود که امیدواریم این اعتبارات بتواند سهم اشتغال استان را افزایش دهد.

کد خبر 6086383

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • بانک‌های استان سمنان تخصیص بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ را افزایش دهند
  • اختصاص ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات اشتغال مددجویان مازندران