Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-25@16:19:15 GMT

محسنی‌اژه‌ای: اگر گره‌گشایی کردیم منتی بر دیگران نداریم

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۶۰۰۵۵

به گزارش وانانیوز، 

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در سی و یکمین جشن گلریزان ستاد دیه اظهار کرد: خداوند در همه  زمان‌ها رحمت خود را سراریز کرده به خصوص در ماه مبارک رمضان که دست همه به ویژه دست نیازمندان را می‌گیرد.

وی افزود: شما جمع شدید که دست نیازمندان را بگیرید  یعنی می‌خواهید هم رنگ خدا شوید و امروز دفاع به اصطلاح از حقوق بشر بلند است اما شما ببینید که در دعایی که در ماه رمضان می خوانید حقوق بشر چگونه معنی شده و حقوق بشر که در دنیا ندای آن بلند است معنی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسنی اژه‌ای گفت: در دعای رمضان از خدا می‌خواهید  مشکل دو دسته را حل کنید که بیشتر ذهن ما رفع گرفتار شخصی است که به زندان رفته است و طرف دیگر شاکی است و شما به آن شاکی هم کمک می کنید.

وی ادامه داد: شخصی به زندان رفته و اعضای خانواده او به دست و مهربانی او نیازمند هستند و از طرف دیگر شاکی هم به کمک شما نیازمند است همان شاکی هم گره‌ای در زندگی‌اش افتاده است پس شما به کمک خود دو طیف را کمک می کنید.

محسنی‌اژه‌ای گفت: فکر نکنید که اگر ما امروز از مال دنیا بهره مند هستیم که گره گشایی کردیم منت بر دیگران داریم این ما هستیم که باید منت دیگران را بکشیم که خدا به ما مالی داده که بتوانیم به دیگران کمک کنیم مالی که ضامن باز گردانندن آن خدا است و زمانی به ما باز می گردد که به شدت به آن نیازمند هستیم و آیا معامله‌ای پر سود تر از این وجود دارد؟

به گزارش ایسنا در ادامه سید علاالدین میرمحمدصادقی رییس هیات مدیره ستاد دیه گفت: 30 سال پیش ستاد دیه با همت شهید لاجوردی بنیان گذاشته شد  و  ثمره این درخت تنومند تاکنون آزادی 113 هزار زندانی جرایم غیرعمد بوده است.

وی افزود: از این تعداد حدود 44 هزار زندانی جرایم غیرعمد در 5 سال گذشته آزاد شدند و در سال گذشته نیز بیش از 10 هزار زندانی جرایم غیرعمد با کمک خیرین و نیکوکاران آزاد شدند.

وی تاکید کرد: در این سال‌ها دفتر رهبر معظم انقلاب، ریاست جمهوری و ستاد دیه کمک‌های بسیاری به ستاد دیه کردند اما تکیه اصلی ما بر روی کمک‌های خیرین بوده است.


انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: جشن گلریزان ستاد دیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۰۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب‌های کردستان، به کام دیگران

به گفته آریا نژاد، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان، ۱۸ سد در کردستان وجود دارد که از این تعداد مدیریت ۱۲ سد در اختیار استان و بهره‌برداری مابقی سد‌ها در اختیار استان‌های همجوار همچون کرمانشاه، آذربایجان غربی و زنجان قرار دارد.

وی درباره یکی از این سد‌ها با نام سد تالوار در شهرستان بیجار گفته بود: آب ذخیره شده این سد ۱۲۰ میلیون متر مکعب است که آخرین تخصیص تا افق ۱۴۲۵ برای استان همدان، ۱۶ میلیون متر مکعب بود که متاسفانه در آخرین بازنگری‌ها به ۵۶ میلیون متر مکعب افزایش یافته است.

حال با این وضعیت که مدیریت آب‌های کردستان در دست این استان نیست و به زبان ساده به استان‌های دیگر همچون کرمانشاه، زنجان و آذربایجان غربی می‌رود، مسئولان کردستان چقدر پیگیر حق مردم این استان در تخصیص آب شده اند؟

این در حالی است که کشاورزان کردستانی برای تامین آب، ناگزیر به چاه زدن و استفاده از ذخایر آب زیر زمینی شده اند و در پی آن پدیده‌ای به اسم فرونشست زمین رخ داده که نمونه‌های وحشتناک آن در شهرستان‌های قروه و دهگلان دیده می‌شود.

مهمترین محصول تولیدی استان کردستان، گندم است که زندگی بخش بزرگی از کشاورزان این استان با آن گره خورده است، اما شاهدیم به دلیل نبود آب، بخش اعظم اراضی زیر کشت این محصول به صورت دیم است.

فریدون حامدی، مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: از ۶۲۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان در سال زراعی جاری (مهر ۱۴۰۲ تا شهریور ۱۴۰۳) که به کشت گندم اختصاص پیدا کرده است، ۵۸۵ هزار هکتار آن کشت گندم دیم و تا ۴۱ هزار هکتار آبی است که اختصاص آب و آبی شدن مزارع می‌تواند تحولی در تولید این محصول در کردستان و کشور به وجود آورد.

حمیدی مدیرکل محیط زیست کردستان نیز از نمایندگان مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی خواست، برای افزایش تخصیص حق آبه کردستانی از سد‌های خود استان، بیش از این‌ها تلاش کنند چرا که مشکل کم آبی می‌تواند منجر به بحران‌های زیست محیطی در استان شود.

در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با نام جهش تولید با مشارکت مردم، نامگذاری شده است، می‌طلبد مسئولان کشوری و استانی و نمایندگان مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی، برای اختصاص حق آبه بیشتر از آب‌های استان به خود استان، همتی از خود نشان دهند و برای رونق اقتصادی این استان محروم گامی مهم و عملی بردارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • محسنی اژه‌ای: نباید از نظرها و سلیقه‌های مختلف هراسید
  • دیدن «مست عشق» را به دیگران پیشنهاد کنید / از کار با «حسن فتحی» لذت بردم
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • لزوم گره گشایی ترافیک شهری در رشت
  • مقابله با سوداگران زمین با همکاری مردم میسر می‌شود
  • هشدار چین به آمریکا: بدنام‌کردن دیگران، راه‌حل بحران اوکراین نیست
  • گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم
  • ۲حکم جدید محسنی اژه ای؛ انتصاب نمایندگان جدید قوه قضاییه در شورای نظارت بر صدا و سیما
  • آب‌های کردستان، به کام دیگران
  • تبرئه جام جم از شکایت فیلیمو