Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@23:53:45 GMT

چگونه در 40سالگی شاد باشیم؟

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۶۳۳۸۳

اگر در حال سپری‌کردن دهه چهارم زندگی خود هستید، زندگی خوبی دارید، بسیار موفق هستید اما حس نارضایتی از زندگی با شما دست‌به‌گریبان است، بدانید که انسان‌های دیگری با حسی مشابه در این سیاره مشغول زندگی هستند. ناطقان: «جاناتان راچ» یکی از آنهاست. او به‌عنوان نویسنده و خبرنگاری موفق و پرتوان، عضو ارشد پژوهش‌های دولتی در مؤسسه بروکینز و دبیر افتخاری نشنال‌ژورنال و آتلانتیک، با وجود موفقیت‌هایی که در زندگی به‌دست آورده‌است، ‌در دهه چهارم زندگی‌اش با بحران نارضایتی شدید از زندگی مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عوض در دهه پنجم، زمانی که مشکلات واقعا او را درگیر خود ساختند او از زندگی‌اش رضایت بیشتری احساس می‌کرد.

راچ برای یافتن دلیل این وضعیت به بررسی پژوهش‌های مختلف پرداخت و با 2 اقتصاد‌دان از دانشگاه‌های دارتموث و وارویک آشنا شد که از سال2004 درحال مطالعه روی این پدیده بوده‌اند. روانشناسان از گذشته می‌دانستند برخی شرایط مانند بیکاری یا تاهل در زندگی می‌توانند بر میزان رضایت و شادی از زندگی اثرگذار باشد. اما سن به‌صورت مجزا تأثیری قدرتمند و منحصر‌به‌فرد بر رضایت از زندگی دارد.

با استفاده از داده‌های به‌دست آمده از نظرسنجی‌های عمومی از بیش از نیم میلیون نفر در آمریکا و اروپا برای بررسی متغیرهایی مانند بیکاری، وضعیت تاهل و دیگر وضعیت‌های اجتماعی اقتصادی، محققان دریافتند میزان رضایت از زندگی برای مردان و زنان در دوسوی اقیانوس اطلس، در میانسالی به حداقل خود می‌رسد. به گفته آنها شادی قابل ارزیابی، نوعی از شادی که سرتاسر زندگی را پوشش می‌دهد، را می‌توان در نمودار به شکل یک منحنی U شکل ترسیم کرد.

خوشبختی و شادی مؤثر، نوعی از شادی که وضعیت روحی انسان را شامل می‌شود، با افسردگی در رابطه مستقیم است. اما افراد ممکن است نارضایتی از زندگی در میانسالی را بدون ابتلا به افسردگی تجربه کنند.

راچ می‌گوید زمانی که انسان‌ها از زندگی خود خشنود نیستند، نسبت به حس ناشادی خود احساس نارضایتی می‌کنند و این وضعیت احساس بدتری را در آنها ایجاد می‌کند و این حلقه‌های بازخوردی مارپیچی رو به سقوط ایجاد می‌کند که انتهای آن چاهی به نام نارضایتی بی‌انتهاست. اما دانستن اینکه کاهش رضایت از زندگی در میانسالی بخشی طبیعی از زندگی است شاید بتواند مانع از سقوط افراد به درون این مارپیچ تاریک شود زیرا دانستن اینکه یک بحران تنها گریبانگیر یک نفر نیست و جمعیت زیادی را تحت‌تأثیر خود قرار می‌دهد، در افراد ایجاد آرامش می‌کند.

راچ در کتاب جدیدش با عنوان «منحنی شادی: چرا زندگی پس از 50سالگی خوشایند‌تر می‌شود؟» به توضیح این پدیده پرداخته و می‌گوید گاه حتی افراد، حتی افراد بسیار موفق، تنها تحت‌تأثیر احساسات منفی خودساخته با این حس دست‌به‌گریبان می‌شوند. او با اشاره به توصیه ریچارد لایرد- اقتصاد‌دان انگلیسی- یکی از رموز شادی را مقایسه نکردن خود با افرادی می‌داند که موفق‌تر هستند. راچ با تأکید به عمومی بودن این مشکل راه درمان آن را مهارت افراد از نظر فردی و اجتماعی در هدایت و پشتیبانی از یکدیگر در دوران میانسالی می‌داند؛ مهارتی که هرفردی در هر زمانی می‌تواند برای کمک به دوست یا خویشاوندی از آن استفاده کند.





منبع:سلامت نیوز برچسب ها: 40سالگی ، شادی ، حس نارضایتی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: 40سالگی شادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۳۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما

ابوالفضل فرحبخش در همایش روز کارگر با اشاره به حدیثی از پیامبر به تکریم مقام کارگر در اسلام پرداخت و گفت: ارزش فعالیت تولیدی، کار و تلاش برای تامین معاش تا آنجاست که پیامبر اسلام بوسه بر دستان یک کارگر می‌زند و بیان می‌دارند که آتش دوزخ بر دستان کارگر آسیب نخواهد رساند و از سویی اسلام پاداش مجاهد در راه خدا را برای کارگران در نظر گرفته است.

رئیس دادگستری زرند تصریح کرد: شهرستان زرند با وجود معادن بیشمار و احداث صنایع عظیم ماهیتی صنعتی به خود گرفته و بخش اعظم جمعیت شهرستان را قشر کارگر تشکیل می‌دهد که به طور قطع رعایت حقوق آن‌ها در محیط کاری بسیار ضروری است و از طرفی دیگر نیز داشتن زندگی شرافتمندانه بگونه که زندگی کاری به کیفیت زندگی شخصی شأن آسیب وارد نکند حق فرد و جامعه است.

وی افزود: در صورتی که فعالیت و اشتغال مانع از ایفای نقش‌های خانوادگی از جمله، همسری، پدری و فرزندی شود بایستی انتظار افزایش آسیب‌های اجتماعی را داشت و در حال حاضر هم اگرچه تصور بر آن است که عدم اشتغال تشدید کننده جرایم و آسیب‌های اجتماعی است، اما به طور محسوس آمار پرونده‌های تشکیل شده در دادگستری به ویژه در حوزه خانواده ریشه در بی توجهی به نهاد خانواده و نقش‌های شخصیتی ناشی از غرق شدگی و توجه بیش از حد افراد به اشتغال و نیاز‌های مادی و غفلت از نیاز‌های معنوی است.

وی گفت: توجه به همسر و فرزند سرمایه گذاری در زندگی است و در مقابل فاصله گرفتن از خانواده منجر به خسران می‌شود و بنابراین بایستی برای خانواده، همسر و فرزندان نیز برنامه ریزی کرد چرا که تامین آرامش خانواده ایجاد رابطه دوستانه میان اعضای خانواده و همکاری در امور، منجر به تربیت فرزند صالح که صدقه جاریه هستند می‌شود و در نتیجه از آسیب‌هایی که با وجود گسترش فضای مجازی رها شده، متوجه جامعه می‌شوند کاشته خواهد شد.

این مقام قضایی به حقوق کارگران در محیط کارگری پرداخت و خاطر نشان کرد: مطابق قواعد حقوقی و به ویژه نظریه خطر، کارفرمایان ملزم به تامین کامل شرایط استاندارد محیط کاری برای کارگران هستند و در نتیجه حمایت مطلق قانون از کارگر در صورتی که هر گونه رخداد و آسیبی در محیط کار برای پرسنل به وجود آید کارفرما مسئولیت مطلق دارد و در برابر قانون پاسخ گو خواهد بود مگر آنکه بتواند اثبات نماید که قصوری از سمت ایشان نبوده و تمامی استاندارد‌های ایمنی، فنی و بهداشتی را در محیط کاری رعایت شده است.

فرحبخش به تعلیمات اسلام در زمینه وجدان کاری پرداخت و گفت: همانگونه که پیامبر گرامی اسلام می‌فرمایند؛ عبادت ده جز است که ۹ جز آن را کار و کسب روزی حلال تشکیل می‌دهد و بنابراین می‌طلبد کارگران زحمت کش در زمان کار حداکثر بهره وری را داشته باشند و از سویی دیگر در زمانی که برابر شرایط جامعه و اقتضائات تحریم و جنگ اقتصادی مشکلاتی نیز برای کارفرمایان به وجود می‌آید، با درک موضوع، حداکثر خویشتن داری و صبوری را به خرج دهند و درخواست‌های به حق خود را به صورت مسالمت آمیز و قانونی دنبال نمایند.

رییس حوزه قضایی زرند در پایان به افزایش ورودی پرونده‌های کلاهبرداری اینترنتی در دستگاه قضایی اشاره کرد و افزود: مهمترین شگرد کلاهبرداران به شکل عمومی استفاده از نام آگاهی افراد و ارسال لینک به بهانه‌های مختلف و در قالب پیامک است که با در نهایت با دسترسی به مخاطبین و حساب‌های بانکی افراد به کلاهبرداری از افراد است و بنابراین موثر‌ترین راه، افزایش آگاهی و سواد رسانه‌ای در عموم مردم و باز نکردن لینک‌های ناشناس با سرشماره‌های شخصی است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • سیگار نابودگر ظاهر و زندگی افراد؛ از آسیب‌های پوستی تا تهدید سلامتی
  • کاهش نارضایتی مردم از وضعیت نظافت تهران | جزییات تماس مردم با ۱۳۷ در این حوزه چه چیز را نشان می دهد؟
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • نارضایتی وزیر ارشاد از وضعیت روزنامه‌نگاران حوزه طنز
  • اوسمار: وضعیت بیرانوند برای بازی با سپاهان امروز مشخص می‌شود/ امیدوارم هواداران در کنارمان باشند
  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • بوشهر قلب تپنده موسیقی زندگی و حرکت است
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • جدیدترین قیمت مسکن در منطقه ۱۹ تهران