Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند سالی است که وضعیت آب در اصفهان مساعد نبوده و کم‌آبی این استان مربوط به امسال و پارسال نیست اما خشکسالی و کمبود آب شرب به حدی تشدید شده که مردم و مسئولان به فکر راه چاره برای نجات از این وضعیت افتادند. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۴:۲۵ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، این روزها وضعیت آب اصفهان به حدی رسیده که مسئولان دائم در حال هشدار کم آبی و به صدا درآمدن زنگ هشدار و خط قرمز سد زاینده‌رود به مردم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایستگاه‌های اتوبوس، مترو و تاکسی علاوه بر اینکه از صحبت‌های مردم در رابطه با کم‌آبی و بحران آب پر شده دائماً بروشورهایی برای فرهنگ‌سازی و استفاده صحیح از آب بین مردم توزیع می‌شود.

چندی پیش مسئولان شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان به مردم اعلام کردند: با سامانه 1522 تماس گرفته و بسته لوازم کاهنده مصرف آب تحویل بگیرید، یعنی با این اقدام شهروندان اصفهانی می‌توانند با تماس با سامانه تلفنی 1522 نسبت به ثبت درخواست لوازم کاهنده مصرف آب اقدام کنند.

همچنین پس از ثبت درخواست شهروندان، یک بسته لوازم کاهنده شامل سردوش و پرلاتور یا آبفشان تحویل شهروندان می‌شود که می‌تواند میزان مصرف هر خانواده را کاهش دهد که هزینه این بسته لوازم کاهنده با باز پرداخت یکساله بر روی قبوض آب شهروندان تقسیط می‌شود.

به نظر می‌رسد برای صرفه‌جویی در مصرف آب همه ارگان‌ها و همه شهروندان سهمی دارند از مدارس و دانشگاه‌ها و ادارات و منازل باید در مصرف آب صرفه‌جویی کنند تا روزی شاهد این جمله "که دیگر اصفهان آب ندارد" نباشیم.

درخواست از مسئولان خوابگاه‌های دانشجویی نسبت به کاهش مصرف آب

پیش‌تر در جلسه‌ای که مسئولان آب و فاضلاب استان با مسئولان خوابگاه‌ها و مراکز مشابه داشتند، از آن‌ها خواستند از فرصت به وجود آمده برای تحویل بسته لوازم کاهنده مصرف آب استفاده کرده و میزان مصرف آب واحدهای خود را کاهش دهند، همچنین از خوابگاه‌داران درخواست شد تا نسبت به بررسی مجدد شبکه داخلی، فلاش تانک‌ها و استفاده مجدد از آب خاکستری اقدام کنند.

در شرایط فعلی مدیریت مصرف آب از طرف همه مردم امری ضروری است چرا که اگر آبی برای آشامیدن نداشته باشیم حیاتی هم نخواهیم داشت چرا که آب مایه حیات است.

سازگار کردن مردم با کم آبی تنها مختص یک دستگاه نیست

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان اظهار داشت: در سال آبی جاری که 47 درصد کاهش بارش داشتیم باید تک تک افراد جامعه آب را بهینه مصرف کنند تا در این شرایط خشکسالی مسئولیت اجتماعی خود را در مقابله با تبعات ناشی از خشکسالی به خوبی انجام داده باشیم.

هاشم امینی با بیان اینکه مردم باید به این باور برسند که آب با تغییر اقلیم در کشور کم شده است و باید مصرف را متناسب با منابع تطبیق دهیم، افزود: سازگار کردن مردم با کم آبی تنها مختص یک دستگاه نیست، این امر یک رویداد بین بخشی است که بسیاری از دستگاه‌ها و نهادها باید مردم را ترغیب به سازگاری با کم آبی کنند.

وی با تأکید بر خردجمعی برای گذر از بحران خشکسالی تصریح کرد: انتظار می‌رود تمام مسئولان امر با یک خرد جمعی راهکارهای گذر از بحران کم آبی را در استان عنوان کرده تا در دسترسی مردم به خدمات شرکت آب و فاضلاب وقفه‌ای به وجود نیاید.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان مدیریت مصرف آب از سوی تمام مردم را بسیار مهم خواند و گفت: متأسفانه با اینکه در چند سال اخیر اقلیم آب و هوایی کشور تغییر کرده و اقلیم برخی از نقاط کشور از نیمه خشک به خشک تبدیل شده است اما هنوز بعضی از مردم آب را درست مصرف نمی‌کنند و بد مصرفی هنوز در میان برخی از مردم رواج دارد در حالی که باید مردم به این باور برسند که پایداری رفاه و آرامش آنها در گرو اعمال مدیریت مصرف آب است.

صحبت‌های کارشناسان نشان دهنده این است که 85 درصد از سد زاینده‌رود خالی از آب است و هشدار خط قرمز همچون سوزنی در چشم بیننده است.

میزان ورودی آب به سد زاینده‌رود 45 میلیون مترمکعب

رئیس گروه بهره ‌برداری و نگهداری نیروگاه سد زاینده‌رود با بیان اینکه در حال حاضر میزان ورودی آب به سد زاینده‌رود 45 متر مکعب و حجم سد 217 میلیون متر مکعب است، اظهار داشت: این در حالی است که سال گذشته همین زمان کمی بیشتر از 400 میلیون متر مکعب آب در سد زاینده رود وجود داشت.

محمدی افزود: آمارها نشان دهنده این است که 90 درصد از آب مصرفی در بخش کشاورزی استفاده می‌شود و صنعت، شرب، بهداشت و فضای سبز هم مابقی 10 درصد را به خود تخصیص می‌دهند.

وی تصریح کرد: اگر ما بتوانیم 10 درصد صرفه‌جویی در هر یک از مصارف داشته باشیم طبیعی است که بخش کشاورزی سهم بیشتری را به خود اختصاص می‌دهد.

رئیس گروه بهره‌برداری و نگهداری نیروگاه سد زاینده‌رود بیان کرد: در زمینه برداشت‌های آب زیرزمینی طرحی در وزارت نیرو به نام طرح تعادل و احیا بخشی رقم خورده است.

وی با اشاره به طرح تعادل و احیا بخشی وزارت نیرو گفت: این طرح به این معناست که تمام چاه‌هایی که مجاز بوده و پروانه دارند باید تعدیل شوند همچنین تمام چاه‌های غیرمجاز باید پُر شوند.

به گفته کارشناسان بیشترین مصرف کنندگان آب در کشور کشاورزان و دامداران هستند که مسئولان از آن‌ها درخواست کردند که مصرف آب براساس استفاده بهینه باشد.

حدود 85 درصد تا 90 درصد اراضی آبی مجهز به سیستم آبیاری نوین شدند که عمدتاً بارانی و قطره‌ای هستند از این رو از کشاورزان درخواست شده از سیستم‌های نواری استفاده کنند چرا که راندمان آبیاری در این روش حدود 95 درصد است.

نصب کنتور هوشمند آب و برق بر روی چاه‌ها

پیش‌تر مسئولان مطرح کردند که بر روی تمام چاه‌ها کنتور هوشمند آب و برق نصب می‌شود و متناسب با سهمیه برداشت صورت می‌گیرد و به صورت دقیق میزان برداشت از چاه‌ها پایش و مانیتورینگ می‌شود.

در این راستا باید به یکی از وعده‌های دیگر دولت به کشاورزان اشاره کرد که شاید بتوان گفت تاکنون این وعده‌ها هم به صورت کامل عملیاتی نشده است.

وعده 85 درصدی کمک دولت به کشاورزان برای توسعه سیستم‌های نوین آبیاری یکی از این وعده‌ها است، مقرر شده بود دولت در این زمینه 85 درصد و 15 درصد هم کشاورزان هزینه کنند و گفته شده بود 15 درصد به کشاورزان وام داده می‌شود و حتی کشاورزی که توانایی پرداخت 15 درصد را نداشته به آن‌ها تسهیلات داده می‌شود.

با توجه به خشکسالی و کمبود آب و اینکه کشاورزی بیش از 90 درصد از مصرفی را به خود اختصاص می‌دهد اما به نظر می‌رسد دولت در این زمینه هم اقدامی انجام نداده است.

کارشناسان بر این عقیده هستند تا کشاورزان امسال از کشت‌هایی که نیاز به آب کمتری دارد در منطقه استفاده کنند و کشت‌هایی همچون موسیر، سیر و زعفران که عمدتا جزو گیاهان دارویی هستند، استفاده کنند چرا که بازده خوب و در سطح کم عملکرد بسیار خوبی دارند و در نهایت درآمدزایی خوبی برای کشاورزان به همراه دارد.

به نظر می‌رسد کشاورزان هم با این وضعیت آب چاره‌ای جز استفاده از کشت‌های جایگزین و محصولی که به آب کمتری نیاز داشته باشد، ندارند.

از این رو باید گفت حداقل 30 درصد مصرف آب باید کاهش پیدا کند تا امسال با مشکلات کمتری در زمینه کم‌آبی روبه‌رو شویم و این 30 درصد تنها به همت شهروندان و ارگان‌های مربوط امکان پذیر است.

زاینده‌‌رود بزرگترین رودخانه دائمی منطقه میانی ایران محسوب می‌شود که در سال‌های اخیر به دلیل کاهش نزولات جوی و برداشت‌های بی‌رویه، خشک شده است.

انتهای پیام/ح/ش

R41346/P1361/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۳۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامی : مالیات باید بر عایدی سرمایه باشد و نه بر تورم/ طرحی به نام حمایت از محرومان، به کام یک درصد مرفه جامعه /هشدار نسبت به تشدید بحران در بازار مسکن

گروه اقتصاد و درآمد: در روزهای گذشته، انتشار خبرها درباره تصویب طرح «مالیات بر عایدی سرمایه»، که مجلسی‌ ها به آن طرح «مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» می‌گویند، باز صدای موافقان و مخالفانش را بلند کرد و برخی با تقدیر از مجلس آن را باعث کاهش فعالیتهای سودانه توصیف کردند و در مقابل عده ای هم نسبت به امکان فرار سرمایه از کشور هشدار دادند.  علاوه بر آن کارشناسان اقتصادی معتقدند؛ مالیات باید بر عایدی باشد و نه بر تورم. آنچه که در این طرح آمده و در حال تصویب شدن است، مالیات بر تورم است.

«عایدی بر سرمایه» تعریف نشده است

در این رابطه، غلامرضا سلامی، کارشناس اقتصادی و مالی در گفت و گو با جماران با بیان اینکه مالیات بر عایدی سرمایه سالهاست که در اکثر کشورهای پیشرفته دنیا اجرا می شود و هیچ کسی با درنظر گرفتن عایدی سرمایه به عنوان یک پایه مالیاتی مخالفتی ندارد، تصریح کرد: آنچه که اکنون در ایران نسبت به آن انتقاد وجود دارد، این است که عایدی بر سرمایه تعریف نشده و اگر تعریفی هم صورت گرفته، این تعریف ناقص است.

 

مالیات باید بر عایدی باشد و نه بر تورم

وی افزود: در توضیحاتی که ارائه شده، تفاوت قیمت میان قیمت خرید و فروش  را ملاک گرفته اند؛ در صورتی که ممکن است از نظر حسابداری، درباره کالایی که امسال 100میلیون خریده شده و سال بعد 130 میلیون قیمت گذاری می شود، گفته شود 30 میلیون سود حاصل شده ، اما از نظر اقتصادی، اگر تورم را 40 درصد حساب کنیم، 10میلیون تومان هم ضرر ایجاد شده است. بنابراین نه تنها عایدی ایجاد نشده، بلکه خریدار متضرر هم شده است. مالیات باید بر عایدی باشد و نه بر تورم. آنچه که در این طرح آمده و در حال تصویب شدن است، مالیات بر تورم است.

 

یک ضرر روی تورم، یک ضرر روی پرداخت مالیات!

رئیس پیشین اننجمن حسابداران ایران توضیح داد: تصور کنید فردی ملکی را 10میلیارد تومان خریده و سال بعد آن را 12 میلیارد تومان فروخته است، با درنظر داشتن تورم 40درصدی، او 2 میلیارد تومان ضرر کرده است. آنها می خواهند روی 2میلیارد تومان سودی که عنوان می کنند انجام شده، 30درصد مالیات بگیرند. 500میلیون تومان مالیات گرفته می شود. یعنی شما در یک مرحله ضرری روی تورم کرده اید و ضمن اینکه مقداری هم بابت مالیات داده اید. این مساله، مشکل اساسی این قانونی است که می خواهند آن را تصویب کنند.

 

مالیات بر عایدی سرمایه برای طلافروشان و فروشندگان ماشین چگونه باید باشد؟

سلامی با بیان اینکه برخلاف تمام دنیا، این مالیات بر چیزهایی غیر از مسکن وضع شده که در هیچ جای دنیا، مالیات بر عادی سرمایه از آنها گرفته نمی شود، خاطرنشان کرد: در هیچ جای دنیا، طلا، ارز ، نقره، جواهرات و اتومبیل مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نیستند. البته اگر کسی شغلش خرید و فروش طلا باشد، او براساس درآمدی که دارد باید مالیات دهد. اگر کسی هم اتومبیل خرید و فروش می کند، باید بر درآمد خود مالیات دهد، اما به طور کلی مالیات بر عایدی سرمایه به دلیل این اجناس گرفته نمی شود.

 

پیام دولت به مردم؛ شما حق ندارید قدرت خرید خود را حفظ کنید!؟

این کارشناس مالی و اقتصادی با اشاره به تاکید مجلس مبنی بر اینکه در این طرح با سفته بازان و سوداگران مبارزه می شود، تاکید کرد: بسیاری از مردم که در این طرح سفته باز و سوداگر خطاب شده اند، برای حفظ ارزش پولشان به خرید طلا و اتومبیل و حتی مسکن روی می آورند. وقتی آنها با این شرایط مواجه هستند که سپرده هایشان در بانک سالی 25درصد رشد دارد اما 40 تا 50 درصد از آن کاسته می شود، برای حفظ قدرت خریدشان ناچار به خرید دارایی می شوند. اما در واقع اکنون دولت می گوید اگر شما بخواهید پولتان را حفظ کنید و در برابر سیاستهای اشتباه من که تورم ایجاد می کنم مقاومت کنید، تنبیه تان می کنم. شما حق ندارید قدرت خرید خود را حفظ کنید. اگر بخواهید حفظ کنید، من از شما مالیات می گیرم.

 

فشار به مردمی که می خواهند قدرت خرید خود را حفظ کنند

سلامی با بیان اینکه با این طرح می خواهند مردم وادار شوند و همه پولهای خود را در بانک سپرده کنند، افزود: نگرانی مردم این است که در بانک سپرده ها هر ساله ارزش خود را از دست می دهند. در واقع باید گفت شما به مردمی فشار می آورید که می خواهند با دفاع از حقوق و دارایی های خود، قدرت خریدشان را حفظ کنند. در شرایطی که برنامه ریزی ها و سیاست گذاری ها در کشور موجب ایجاد انتظارات تورمی در بین مردم شده، آنان به دلیل ترس از آینده به دنبال خرید مسکن، طلا و ارز هستند و طرح مالیات بر عایدی سرمایه، هیچ اشاره ای به این وضعیت ندارد.

 

در تمام دنیا، نرخ مالیات بر عایدی سرمایه، کمتر از نرخ مالیات بر درآمد است

این تحلیلگر مالی و اقتصای یادآورشد: در تمام دنیا، نرخ مالیات بر عایدی سرمایه، کمتر از نرخ مالیات بر درآمد است. در آمریکا، اگر نرخ مالیات بر درآمد تا 37 درصد است، نرخ مالیات بر عایدی سرمایه از صفر تا حداکثر 20درصد است. اما در ایران، کف نرخ مالیاتی، همان نرخ ماده 131 و مواردی بیشتر از آن است.

 

چگونه این شیوه مالیات ستانی، بازار مسکن را متضرر می کند؟!

سلامی با تاکید بر اینکه این این طرح نه تنها مانع سفته بازی نخواهد شد، بلکه سرمایه گذاری حداقل در زمینه ملک را کاهش خواهد داد، عنوان کرد: اکنون یکی از امیدهای انبوه سازان و بساز و بفروش ها، برای شروع کار ساخت و ساز، همین سرمایه گذاران روی ملک هستند. آنها این املاک ساخته شده را می خرند و سازندگان نیز حتی از روز اول و روی خاک، خانه را پیش فروش می کنند. در واقع سازوکاری که در ایران خصوصا در بخش خصوصی وجود دارد، این است که تا حد زیادی خانه ها مستقیما به دست مصرف کننده نهایی نمی رسند وبخش قابل توجهی از خریداران به دنبال سرمایه گذاری هستند. در این شرایط، اگر انبوه سازان احساس کنند که این مشتری ها را نخواهند داشت، تولید برایشان به صرفه نیست و این وضعیت باعث کاهش شدید عرضه ملک، در یکی دو سال بعد از اجرای این شیوه از مالیات ستانی بر عایدی سرمایه خواهد شد. این مساله رشد قیمت ها را در پی خواهد داشت و این نقض غرض دولت و مجلس است که خواسته اند از این طریق سوداگری را کنترل کنند و مانع افزایش قیمتها شوند. ضمن اینکه به این ترتیب یکی از شاخص های توسعه اقتصادی، یعنی «سرمایه گذاری» در کشور کاهش می یابد.

 

دود این طرح به چشم خریداران مسکن و خصوصا جوانان و خانه اولی ها می رود

به گفته رئیس پیشین انجمن حسابداران ایران؛ اگر فرض کنیم در سالهایی که رونق داریم، آنچنان قیمت ملک بالا رود که برخی برای خرید و فروش ملک مشتاق شوند، باید گفت آنها که از مالیات نمی ترسند. آنها که ملکی را امسال 10میلیارد می خرند و سال بعد 20 میلیارد می فروشند، از 30درصد مالیات نمی ترسند. حتی اگر 40درصد هم تورم درنظر بگیریم، 30درصد سود به آنها اختصاص پیدا کرده است. ضمن اینکه در چنین شرایطی، وقتی عرضه کم می شود و مردم مستاصل می خواهند خانه بخرند، فروشنده آن مالیات را هم به خریدار منتقل می کند. یعنی بر خلاف آنچه که رئیس مجلس می گوید، این طرح یک درصد جامعه را هدف قرار نداده است، بلکه درصد بسیار بالایی از مردم را تحت تاثیر قرار می دهد و در نهایت دودش به چشم خریداران مسکن و خصوصا جوانان و خانه اولی ها می رود و نه آن یک درصد مرفه جامعه.

 

این طرح یک درصد مرفه جامعه را هدف نگرفته است اگر یک نفر با سه فرزند، چهار خانه داشته باشد ، از این قانون معاف است

سلامی یادآورشد: در همین قانون، آن یک درصد مورد نظر رئیس مجلس را معاف کرده اند، به این معنی که تاکید شده اگر یک نفر با سه فرزند، چهار خانه داشته باشد ، از این قانون معاف است. اگر هر خانه ای 25 میلیارد باشد، چهار خانه می شود 100 میلیارد و آنها که 100 میلیارد دارایی دارند، جزء آن یک درصد جامعه هستند. هر چند که رقم 25 میلیارد برای خانه این قشر از جامعه، کف قیمت خانه در آن مناطق است. بنابراین آن یک درصد هم در این قانون عملا معاف هستند و دود این قانون عملا به چشم کسانی می رود که اعلام می کنند قصد محافظت از آنها را دارند.

 

هدف دولت ایجاد درآمد و جبران کسری بودجه است مالیات بر تورم، بدترین نوع مالیات است

وی ادامه داد: بهانه دولت، برای آنچه که مبارزه با سفته بازی و سوداگری می نامد، این است که  درآمدش را بالا ببرد و کسری بودجه اش را تامین کند. هدف کلی این است که مالیاتها افزایش یابند، به هر طریق ممکن! مالیات می خواهند بگیرند تا کسری بودجه که روز به روز هم متاسفانه بیشتر می شود را جبران کنند. اما بدترین نوع مالیاتی که می خواهند بگیرند، مالیات بر تورم است. خود تورم یک مالیات پنهان است که به مردم تحمیل می شود و اینکه بر این تورم هم مالیات بگیرند، ظلم مضاعفی است.

این کارشناس اقتصادی و مالی درپاسخ به این پرسش که آیا این طرح می تواند مانع تلاطم در بازارها شود، گفت: باید دلیل اصلی تلاطم در بازارها بررسی و رفع شود. برای نمونه، در این دو، سه سال، قیمت دلار از حدود 26 هزار تومانی که آقای روحانی تحویل داد، به حدود 60 هزار تومان رسیده است. در دوره دوم دولت آقای روحانی هم یک باره قیمت دلار از 3 هزار تومان به 26 هزار تومان رفت. در همین مقاطع هم بود که شاهد افزیش شدید قیمت مسکن بودیم. بنابراین باید علت اصلی را رفع کنند. با معلول که نمی شود جنگید و در آن جنگ هم پیروزی نیست.

سلامی با تاکید بر اینکه تورم در بازار مسکن، در بلندمدت در سطح تورم عمومی است، اظهارداشت: نمی توان تصور کرد قیمت همه کالاها بالا رود، ملک تورمی نداشته باشد. هر چند در بعضی سالها، تورم ملک بالاتر می رود و در بعضی سالها، ملک تورم کمتری نسبت به تورم عمومی ثبت می کند، اما نمی توان برای آن سالهای خاص این قانون را گذاشت.

طرح مالیات بر عایدی سرمایه، هیچ اثر مثبتی روی تلاطم ها نخواهد داشت در دنیا هیچ کس ادعا نمی کند این طرح می تواند با تلاطم در بخش مسکن و سوداگری ها مقابله کند

رئیس پیشین انجمن حسابداران ایران با بیان اینکه متاسفانه به دیدگاه های کارشناسان توجهی نمی شود، گفت: درباره مالیات بر خانه های خالی، همه منتقدین تاکید می کردند که آنچه که برای آن مالیات مصوب می کنید، وجود خارجی ندارد که شما این میزان برای آن برنامه ریزی، تدارکات و هزینه می کنید. این طرح مالیات بر عایدی سرمایه هم هیچ اثر مثبتی روی تلاطم ها نخواهد داشت و هیچ جای دنیا نیز چنین ادعایی نمی کنند. با اینکه مالیات بر عایدی سرمایه در برخی کشورها دهه ها قدمت دارد، امروز تنها آن را به عنوان پایه مالیاتی مفید ارزیابی می کنند و هیچ کس ادعا نمی کند می تواند با تلاطم در بخش مسکن و سوداگری ها مقابله کند.

کارکرد مالیات بر عایدی سرمایه در دنیا، مرتبط با اوراق سهام است

وی توضیح داد: در دنیا، مالیات بر عایدی سرمایه در درجه اول برای اوراق سهام به کار گرفته شد، اما اکنون در ایران و در این طرح، اوراق سهام را از این قانون معاف کرده اند. در حالی که در برهه هایی، مانند انتهای سال 98 و ابتدای سال 99، تلاطم در بازار سرمایه به مراتب وحشتناک تر از تلاطم در بازار مسکن بوده است و عده زیادی متضرر و اندکی هم شدیدا و با ارقام صدهزار میلیارد تومان منتفع شدند. در نهایت هم روشن نشد این افراد، که بعضا رانت اطلاعاتی داشتند و یا از دانش بالایی در رابطه با بازار سرمایه برخوردار بودند و می دانستند تبلیغاتی که دولت و مجلس درباره اوضاع بسیار خوب در بازار سرمایه می کنند، صحت ندارد، چه کسانی بودند. آنها از پوست خربزه این که زیر پای دولت انداخته شد، نهایت استفاده را کردند. سهامشان را فروختند، سودشان را بردند و بعد کنار کشیدند. هیچ کسی این مساله را تعقیب نکرد و مالیاتی هم پرداخت نکردند.

 

این طرح، نه تنها هیچ نفعی برای اقتصاد نخواهد داشت ، بلکه اقتصاد کشور را متضرر خواهد کرد شاهد بی عدالتی مالیاتی در طرح مالیات بر عایدی سرمایه هستیم دو سر این طرح ظلم است

سلامی تاکید کرد: این طرح، نه تنها هیچ نفعی برای اقتصاد نخواهد داشت ، بلکه اقتصاد کشور را متضرر خواهد کرد. شاهد بی عدالتی مالیاتی در طرح مالیات بر عایدی سرمایه هستیم. با اجرای این طرح در دوره رکود و دوره رونق، خرید مسکن برای مردم همراه با ضرر خواهد بود. موقعی که رونق هم باشد و مردم برای خرید مسکن هجوم ببرند، فروشنده مالیاتی که باید بدهد را به خریدار تحمیل می کند. خریداری که همه گونه فشار را تحمل می کند، باید این وضعیت را نیز تحمل کند. چون در ان زمان عرضه کمتر است و هر قیمتی که بفروشد، خریدار ناچار است آن را بپردازد. این ظلم به خریدار است. در واقع دو سر این طرح ظلم است. اما دولت می گوید من کاری به این حرفها ندارم، هر کسی می خواهد ضرر کند به من مربوط نیست و من مالیاتم را می گیریم. این سیاست درستی نیست.

       

دیگر خبرها

  • آلارم آیفون ممکن است شما را از خواب بیدار نکند
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • وقتی که تریاک ایران، بهترین تریاک جهان بود!
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • سلامی : مالیات باید بر عایدی سرمایه باشد و نه بر تورم/ طرحی به نام حمایت از محرومان، به کام یک درصد مرفه جامعه /هشدار نسبت به تشدید بحران در بازار مسکن
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!